GPS. Ar naudojate?

Pradėjo Smac, Rugpjūtis 16, 2008, 02:11:11 AM

« ankstesnis - sekantis »

Smac

Sveiki, noreciau pradeti bendra tema apie GPS imtuvus.
Ar turite?
Koki?
Ar naudojate daznai?

Smac:
1. turiu
2. Tomtom 6 instaliuota mobiliake, su Eastern Europe zemelapiais.
3. Daznai naudoju net Vilniuje, kad negalvoti kaip vaziuoti (kazkodel mane asmeniskai uzknisa galvoti apie marsruta). Taip pat daznai vaziuoju po Lietuva, beveik visada ijungiu, ne tik del marsruto, bet ir del visokios papildomos rodomos info :) , bet svarbiausia tureti savo akis, nes kartais buna "surprise" ir gali ne ten nuvaziuoti... Vis tik tai programa, kuria dare zmones :) ji ne visagale...
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

mind

Citata(kazkodel mane asmeniskai uzknisa galvoti apie marsruta)..
Kažkodėl visą laiką galvoju apie maršrutą, todėl visada žinau kur važiuoju ir vėliau jau atsimenu kur ir kaip reikia važiuoti. :)
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Smac

Kartais tiek ivairiu marsrutu galima sugalvoti is vieno Vilniaus tasko i kita, kad mane uzknisa :D
O kartais net Vilniuje nezinau adreso ar gatves ir velgi tenka pasinaudoti...
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

kubilas

man atrodo ,kad jau kalbejom apie gps.as naudojuos TOMTOM.jis man geriausias.:)

Smac

TomTom buna ivairus. As turiu tomtom uiq3 telefams pvz. o tu koki?

Gytyto

Pas mane tai Magelana :) Tai greiciau kelia reikiama randu senuoju zemelapiu, nei klausydamas jo patarimais :D Puses keliu pas ji nera, ypac megejas isradynet kelius kur ju nera :D Na, bet bent jau miestuose gatveles randa :) vienintelis jo geras pliusas ;]

Jordan

O kiek kai kainuoja siaip normali navigacija? nelabai suprantu apie jas , kokie skirtumai tarp 500lt ir 1000lt? kelius manau vistiek taip pat randa?
Zinau kad buna kazkoks siustuvas mobiliam telefonui, ir per ji rodo, kiek toks daikciukas kainuoja?
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

Smac

Teisingai mastai, man tai pasiseke su telefu iskart toks prietaisas ejo komplekte + auto ikrioviklis jam. Siaip jis apie 200-300Lt kainuoja, kas tikrai pigiau nes special 4 car navigacija... O programa as nemokamai radau + zemelapius irgi nemokamai :)

P.S.: Dar vienas pliusas, mobiliaka as tai visalaik is masinos isnesu (imtuva paslepiu masinoje, jis mazas...), o specialu prietaisa, tai reiketu tampyti papildomai...

Jordan

CitataSmac parašė:
Teisingai mastai, man tai pasiseke su telefu iskart toks prietaisas ejo komplekte + auto ikrioviklis jam. Siaip jis apie 200-300Lt kainuoja, kas tikrai pigiau nes special 4 car navigacija... O programa as nemokamai radau + zemelapius irgi nemokamai :)

o tai to ekraniuko telefono pilnai uztenka tai navigacijai? O kaip tie prietaisia vadinasi, ir kur ju ieskotii?
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

Gytyto

O kur zemelapius radai ? Pas man yra Noskei instaliuota imtuvas su navigacija, taciau neina,   atsisiuntus mepsus is Nokia.com ar .lt nepripazysta debiliakas... Gal situos pamiltu :D

varske

Savo  N95-tame anksčiau irgi naudojau TomTom 6, tačiau šiuo metu perėjau prie Garmin navigacijos. Ji veikia su vidiniu N95 GPS imtuvu, todėl nebereikia išorinio Bluetooth imtuvo. Lietuvos žemėlapis galbūt net detalesnis (šiuo metu), negu TomTom 6, tačiau programa angliška, tik galima navigacijos kalbą pasirinkti Lietuvių. Programą su žemėlapiais radau internete, lietuviškus nurodymus, kaip instaliuoti- taippat internete.
Prius2- beveik troleibusas be sleiku...

Smac

Idomu butu isbandyti, o ta Garmin kokiai mobiliai OS turi? Anglu kalba man nemaiso... TomTom irgi angliska naudoju... Kalbas ivairias turiu LT, RU ir t.t.

Vycka

anksciau naudojau delninuka HP iPAQ hw6510, o dabar nusipirkau naujesni - HP iPAQ 614C. Juose yra telefonas, WiFi, Windows Mobile OS, todel naudoju ne tik navigacijai, bet ir kaip telegona, organaizeri, diktofona, klausau muzika, kartais filmus ziuriu, narsau internete, tikrinu el. pasta. Labai patogu :)
Kas del GPS programu, tai dabar turiu susidejes IGO8, TomTom6, Garmin Topo LT. Siaip labiausiai TomTom patinka, bet siuo metu IGO8 zemelapiai naujesni, todel ji dazniausiai ir naudoju. Reikes TomTom7 susideti, kai turesiu laiko. Garmin delninuke nepatiko, nes daug leciau uz kitas dirba, nors kai kada ir jis buna reikalingas.
Dar buvau Automapa susidejes. Labai idomi programa su neblogais zemelapiais, bet ismeciau, nes nespeju jau visu atnaujineti :D be to, nera ji jau tokia isskirtine, kad laikyti kartu su TomTom ir IGO.

Smac

Buciau dekingas, jei kas turetu Tomtom 7 uiq3 mobiliakams ir noretu pasidalinti su manimi :)

kubilas

Mano tomtom7.bet ne telefoninis.nezinau,gal ir yra galimybe istraukt is jo info ir sugrusti i tlf.galima pabandyt.