Del galiniu lempu

Pradėjo Gmc, Vasaris 06, 2011, 11:19:36 AM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

CitataGmc parašė:
Va nufotkinau salia kaimyno - man naujesnes tikrai gerokai grazesnes

Na man irgi naujesnes grazesnes. Geriau atrodo.

kepure

Tiesa ka pamirshau yra spoileriukas ant galinio dangcio pas mane jai kam reiks sakykit:)ir pelenine orginali yra

aviko

CitataTiesa ka pamirshau yra spoileriukas ant galinio dangcio pas mane jai kam reiks sakykitir pelenine orginali yra
kepure, tu jau visiems atsibodai, kaip tas sakalas is Mauglio "o mes i siaure dumsim".
Cia tau kas, nemokama skelbimu lenta?. Skelbkis tam skirtoje vietoje.
Kur ziuri administracija...
Teorija - kai žinai, kaip viskas turi veikti,bet vis tiek neveikia.
Praktika - kai viskas veikia, bet nežinai kodėl.

Gmc

Citatakepure parašė:
Tiesa ka pamirshau yra spoileriukas ant galinio dangcio pas mane jai kam reiks sakykit:)ir pelenine orginali yra
Spoileriukas tai jauciu toks kaip pas mane?
Kadangi nerukau, tai pelenine nedomina :D

kepure

Jo spoileriukas viens prie vieno kaip tavo:)

kalava

Citatabemsas parašė:
CitataGmc parašė:

na, skonio reikalas - man graziau senesnes atrodo.
Labiau patiko registracijos numeriai - jus ka, su kaimynu specialiai taip numerius parinkot?
:-)
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Gmc

Citatakalava parašė:
Citatabemsas parašė:
CitataGmc parašė:

na, skonio reikalas - man graziau senesnes atrodo.
Labiau patiko registracijos numeriai - jus ka, su kaimynu specialiai taip numerius parinkot?
:-)
Taip, tai tikrai skonio reikalas.
Abu registracijos numeriai netikri, nemanau, kad internete jie turi metytis :)

myk

Citata iš: Bemsas Įrašytas Liepa 24, 2011, 12:12:51 PM
Lempos tinka, tiek priekines, tiek galines. Galiniu kaina po 300lt uz vnt. Minimali kaina, kuria galima rasti -250lt. ANGLO zibintai netinka, ten priesrukinus kitoje puseje. Keitimas- paprasciau nebuna, per 10min abi lempas gali pasikeisti.

Bemsas, ar galinės lempos nesiardo norint pritaikyti angliškas važinėt LT?

Avensis Verso 2005.07

Citata iš: myk Įrašytas Gegužė 09, 2014, 15:07:52 PM
Bemsas, ar galinės lempos nesiardo norint pritaikyti angliškas važinėt LT?
Bemsas dingęs,- į armiją paėmė :D Tu kreipkis į Venza, jis su "amerikonais" užsiima, gal patars- seniau į amerikietiškų auto galinius žibintus įtaisydavo priešrūkinius žibintus (stikliukus), atrodydavo kaip originalūs ir kaina buvo apie 100 Lt.

Donis7

Citata iš: Avensis Verso 2005.07 Įrašytas Gegužė 09, 2014, 22:01:49 PM
Bemsas dingęs,- į armiją paėmė :D Tu kreipkis į Venza, jis su "amerikonais" užsiima, gal patars- seniau į amerikietiškų auto galinius žibintus įtaisydavo priešrūkinius žibintus (stikliukus), atrodydavo kaip originalūs ir kaina buvo apie 100 Lt.
Bemsas šoninę pjausto, GM2014 ruošia sutikimą :)

Venza

As manau,bemsas kur nors Turkijoj voliojasi  :-] .Galines lempos "graziuoju" nesiardo,bet galima isardyt(supjaustyt)  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

mindkuzm

Kokia nuomonė apie neorginalius žibintus? pvz https://www.autodoc.lt/ulo/1942201
Dešinys galinis apsiblausęs, tai svarstau ar verta duot seną ardyt/valyt ar dėt naują.

Sapyra

Kolegos gal pasakysit ar galima i galines lempas deti LED lemputes? Ar nemes klaidos ir kaip jos sviecia?

Bemsas

Kuom netinka paprastos lemputes?

Sapyra

na numerio apsvietimui tai lizdai isdega,o ir pazibinciu aukstos temperaturos ten gaunasi.Led lemputes ne tokios kaitrios ir sviecia graziau tik del kompo klaidu nezinau.