Padėkit išsirinkti

Pradėjo hobbit, Gegužė 30, 2011, 16:02:10 PM

« ankstesnis - sekantis »

Mrs.

O filtrus nereikia iš kart pasikeisti? Buvau radusi info, kad įsigijus naudotą auto, būtina pasikeisti paskirstymo diržą (1.4 d4d stovi grandinė), tepalus , filtrus (?) ir akumuliatorių.

Beje, kiek preliminariai kainuoja keitimas smagračių, purkštukų, variklio galvos tarpinės, DPF (atskirai kiekvieno)? Buvau radusi, kad purkštukų komplektas gali kainuoti iki 7 000 Lt. O jei reikia keisti variklį - ir 9 000 Lt. Va, tokios sumos gąsdina... Todėl ir bijau užkalto variklio. Frankenšteino, aišku, dėl saugumo... Ypač, kai aš tokia vairuotoja...

Bemsai, čia blogai? Normalu - apie 100 000 FR, apie 100 000 LT. Ar ne? Aišku, dar kažkiek galėjo būti nusukta jau Prancūzijoj. Bet jei pirko sau - mažiau tikėtina...

ToyotaClub

As kaip saviskes parsivariau buvau uzsideges viska keisti. Bet kaip pamaciau kad antifryzas dingsta, tai numuse man ta rupesti, tai pasikeiciau dabar pries pora sav tik tepala, filtra 130 lituku gavosi. Ir dar kiti darbai laukia. Dar prie suportu net restauracijos nepriejau vieno, nes traska stabdant.  Su mano dar ir reiks ikisti. Nes planuojama vaziuoti uz Lietuvos, tai geriau cia suploti nei uzsieni remontams.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Bemsas

Citata iš: Mrs. Įrašytas Rugpjūtis 05, 2014, 14:57:41 PM
O filtrus nereikia iš kart pasikeisti? Buvau radusi info, kad įsigijus naudotą auto, būtina pasikeisti paskirstymo diržą (1.4 d4d stovi grandinė), tepalus , filtrus (?) ir akumuliatorių.

Beje, kiek preliminariai kainuoja keitimas smagračių, purkštukų, variklio galvos tarpinės, DPF (atskirai kiekvieno)? Buvau radusi, kad purkštukų komplektas gali kainuoti iki 7 000 Lt. O jei reikia keisti variklį - ir 9 000 Lt. Va, tokios sumos gąsdina... Todėl ir bijau užkalto variklio. Frankenšteino, aišku, dėl saugumo... Ypač, kai aš tokia vairuotoja...

Bemsai, čia blogai? Normalu - apie 100 000 FR, apie 100 000 LT. Ar ne? Aišku, dar kažkiek galėjo būti nusukta jau Prancūzijoj. Bet jei pirko sau - mažiau tikėtina...

Bijai tokiu kainu - pirk benzina. Babinos po 20lt, smagratis masina pergyvens, motoras ~500lt srote.

Mrs.

ToyotaClub, skaičiau, kad kažkuriuo metu buvai išsigandęs ir net galvojai parduoti savo Yaris'ą. Bet nepasitvirtino blogieji spėjimai? Viskas gerai? Nebuvo didelių išlaidų? Per visą šį laiką tik tie 130 Lt  :) ?

Keisti maniau dėl to, kad neaišku kaip buvęs savininkas ekploatavo savo mašiną. Kad žinočiau, jog tepalai pakeisti ir t.t. Bet čia jau vyras patartų, jei auto būtų nupirkta... Nors šiandien, paskambinus į Sovli, jau buvau rankas nuleidusi ir planavau stabdyti rimtą paiešką ir ieškoti pasyviai...

ToyotaClub

As ir benza imciau. Kaip pamastai galvos skausmas su dyzeliu. Kol negenda viskas gerai, bet kaip prasideda, tai skaudu buna.

Mrs.

Bemsai, vilioja  :) Bet su skiriamu biudžetu nenoriu siaurinti kriterijų, pagal kuriuos žiūrinėju auto. Užtenka: Corollos, nuo 2004/05 m., pageidautina ne juodos ir ne raudonos spalvos. Ir tai ne kažką...  :D Praktiškai nėra tokių...

Mrs.

Beje, daug maž tvarkingos ir ne frankenšteino  (-)

ToyotaClub

Mrs galvojau, bet vel i minusa baisu kristi parduosiu o kas tada? kitos neipirksiu niekaip. golf nebent 2 koki. Plius as norejau yario, labai laukiau jos. Tad pasiryzau kaip nors viska susitvarkyti po biski vistiek vaziuosiu su ja ne 1 ir ne 2 metai. Plius i uzsieni. Tai del tos tarpines man buvo sokas kad dingsta antifryzas. Bet taip nuramino kad taip turi buti. Pats niekad neturejau dyzelio toyotos. Bet ir dabar ta mintis kamuoja. Nes jis tai low tai biski pakyla vel virs low, dapilu vel isgaruoja. Sake keisti pompa, jei ne pompa galvos tarpine tuo kalba ir baigesi. Ir dar tie garsai is kompresoriaus puses kazkokie eina. Tai vaziuoju ir tiek. Nes su golf buvo ir i visus garsus regavau viska iskeiciau, o ten dar butu laike dar.

Mrs.

Supratau. Tai linkiu sėkmės ir kad kuo mažiau problemų ji tau keltų  ;)

Daug maž teisingai sisteminu? Smagratis - (visos sankabos keitimas, jei tai robotas – 1000 Lt pas Vovą), purkštukai (remontuojami? keisti nereikia, tai kiek pigiau... na, bet vis tiek, kaip suprantu, su šimtais gali tekti neišsiversti, jei tai rimta problema, o ne koks vienas purkštukas užsilenkęs), variklio galvos tarpinės (~ 4000 Lt; Mototoya - ~ 6000 Lt), DPF (~2000-3000 Lt, Mototoya irgi kokia 3500-4500 Lt).

ToyotaClub

Galvos tarpine vln 1700-2000 zmogus tik su toyotom dirba ir per nari suzinojau. Kaune esu rades viena kuris ten kapitalkes darom visom galva sake 200 nuimtu plius detales tik neaisku kokybe nors pasneki atrodo zino ka kalba. Kazkas forume rase yario restauravo purkstkus bet nepamenu kainos.

MindaugasB

Rutos masinos rida 86 tukst. km jeigu gerai atsimenu. Tai ji dar gali vaziuoti iki 100 tukst. O jeigu sitos jau 217k tai kiek tu tikiesi islaukti, kad "nereikes keisti kuri laika". Reikes vistiek :) tik neaisku, kada pries tai buvo pakeista ir koks ten jos stovis siuo metu.

Jums visi sako pirkti benzinine masina :) tai gal klausyk ka sako pagaliau, o ne skaiciuok kiek kainuotu DPF filtru, purkstuku ir kitu dyzelio agregatu remontas. Susipraskite pagaliau, kad pagal suma, kuria norit moketi dyzelis bus jau savo jaunyste praejes. Tamstos vyras 99% kad su benzinu vazineja (Subaru, kur saket), manau galvos del remonto kainu jam labai neskauda. Laisvalaikio ir pinigu per daug turit, kad ieskot dyzelio ir uz tokia maza suma pinigu? :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

naujas32

cia ne i tama o avensis t27 taip pat su galvos tarpinem problemos?
t25 110kw iki 07m turi problemas su tarpine?

katana7

Citata iš: naujas32 Įrašytas Rugpjūtis 05, 2014, 17:53:44 PM
cia ne i tama o avensis t27 taip pat su galvos tarpinem problemos?
t25 110kw iki 07m turi problemas su tarpine?
T25 tiek 93 kW, tiek 110 kW ir 130 kW turi problemą su galvos tarpinėmis. Ta pati problema pasitaiko ir pas T27 tik žymiai rečiau.

katana7

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Rugpjūtis 05, 2014, 17:09:26 PM
Rutos masinos rida 86 tukst. km jeigu gerai atsimenu. Tai ji dar gali vaziuoti iki 100 tukst. O jeigu sitos jau 217k tai kiek tu tikiesi islaukti, kad "nereikes keisti kuri laika". Reikes vistiek :) tik neaisku, kada pries tai buvo pakeista ir koks ten jos stovis siuo metu.

Jums visi sako pirkti benzinine masina :) tai gal klausyk ka sako pagaliau, o ne skaiciuok kiek kainuotu DPF filtru, purkstuku ir kitu dyzelio agregatu remontas. Susipraskite pagaliau, kad pagal suma, kuria norit moketi dyzelis bus jau savo jaunyste praejes. Tamstos vyras 99% kad su benzinu vazineja (Subaru, kur saket), manau galvos del remonto kainu jam labai neskauda. Laisvalaikio ir pinigu per daug turit, kad ieskot dyzelio ir uz tokia maza suma pinigu? :)
Pritariu MindaugoB nuomonei už tokia kainą pirkite benzininę, bus mažiau problemų.

Mrs.

Bet NĖRA benzininių :D Greičiausiai tikrai geros, bet nėra  :) Pagal mano paiešką iš 16 Corollų yra 8 robotai, 8 su mechanine dėže. Iš jų tik 2 su benzininiu varikliu - viena be gortelių ( :-]), kita su peikiamu 1.4 motoru. Kažkaip nenusiteikusi gaudyti vėjo laukuose... O vyras tikrai su benzu, aplinkui - dauguma su benzu. Bet aš jau tokia - klausau l.daug nuomonių, bet dažniausiai padarau taip kaip man atrodo, o ne daugumai... Turbūt kol savo kailiu nepatirsiu, tol nepakeisu nuomonės... Tik nepulkit nurašyti, ale "tai kam bekalbėt, jei vis tiek padarysi savaip ir užsirausi ant problemos..."... Vis tiek šiandien rodyta mane dar traukia... Jei jau ir ji dings, greičiausiai naudosiuos brolio patarimu - pasieškoti patikimo žmogaus, kuris varinėja mašinas ir paimti daužtą ir kokybiškai suremontuotą arba iš vis nebeiškosiu - rimtai pasipraktikuosiu su Impreza, o tada rimtesnės ieškosim.