galvos tarpine prapusta

Pradėjo Andrius1, Rugpjūtis 06, 2014, 07:55:40 AM

« ankstesnis - sekantis »

Andrius1

Antifriza lauk varo pas mane...ryte pripyliau tarp min  ir max,nuvariau 70 km,sustojau paziuret irkapsi apacioj antifrizas.slangos nepapustos,peciukas veikia,tepalai svarus.

ToyotaClub

Na jei sakai kad kapsi, kiek suprantu per ta slangute tau isvaro. Tai naujienos tada nedziugina
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Bemsas

Citata iš: Andrius1 Įrašytas Rugpjūtis 06, 2014, 11:50:24 AM
Antifriza lauk varo pas mane...ryte pripyliau tarp min  ir max,nuvariau 70 km,sustojau paziuret irkapsi apacioj antifrizas.slangos nepapustos,peciukas veikia,tepalai svarus.

Pizdec tarpinei. Dujos patenka i ausinimo sistema ir isvaro per slangute is ispletimo bakelio. Kad tikrai isitikinti, paimk buteliuka nuo kokalolos 0.5L ir ta slangute-alsuokli idek i buteliuka. Pavazinek taip. Jei buteliuke bus vel tosolo ruosk pinigelius tarpinei.

Andrius1

Gal kontaktus galetum duot to zmogaus? Nes per slangute isvaro man anrifriza..tikrai kad nedziugina tokios naujienos

Andrius1

Naivus klausimas,bet kur geriau kreiptis.i autotoja 4000lt ir metam garantija,ar i autida apie 1500 kainuotu?

ToyotaClub

Yra toks vova, idomu pas ji kiek toks malonumas bet Vln remontas, po to yra dar vienas klubietis sonixas ir vln, jie tik su toyotom dirba. Tai apie pora tukst butu su darbu ir dalim manau. Bet bent zinosi kad padarys. O Autida isvis pirma karta girdziu.

Andrius1

Dekui uz pagalba,bandysiu i sonixa kreiptis.Pirma masina ir tokia nesekminga pradzia

ToyotaClub

Jei dar reiks kontakto, gryzes paieskosiu. Nr gavau is auto detaliu vadybininko kazkaip isisnekejom apie tas tarpines. Tai sake niekas nesiskunde, nebuvo gryzes, kaip tas zmogus remontavo. Tik sake jis murzius, tai salona reiktu istiesti plevele, nes tepaluotas iseda ir panasiai. Kaip pats skambinausi na atrodo kalba lyg nusimano. Paklausiau kiek kastoi sako tiek ir tiek, nes nera ka ten veikti, nuimti, nuslifuoti, tarpine ir panasiai. Paklausiau kokia tarpine cia deti ar orginala, sako kam laiko ta ir ta kam moketi tiek jei gali paimti pigiau. Tai vat bet del kokybes nezinau, kaip ten su juo. Tai tau pirma. O man gal kokia jau 4 nesekminga, kiek nusiperku tiek kisu, po to parduodu sutvarkyta idealiai. Nes uzsinoriu kitos. Nebuvo dar nei vienos kad nereiktu galva sukti del remonto.

Andrius1

Tai lauksiu tada kontaktu is taves.o dbr  reikia suvirskint paciam infomacija kas cia nutiko

ToyotaClub

As Kaune isvis nezinau kur vezti auto remontuoti. Kur cia galima rasti kad ir garazini su auksinem rankom. Pats kiek nuvaziavau pas dyzelistus tai teoriju en, man ten jie, vieni net sako be 1000 galvos neples, kiti isvis nezino ar grandine ar dirzas stovi. I vln neprilekiosi ir tvarkyti.

Andrius1

nu manau neproblema butu ir i vln atvaryti, jei patikimas meistras kaip sakiai. nes kiek i servisus skambinau vis kitokias teorijas desto. blogiausiu atveju i autotoja varysiu, bet kainuos manau dvigubai daugiau

ToyotaClub

Vova tai cia surinkes teigiamu atsiliepimu. Bet kiek pats skambinau neina man prisiskambinti darbo turbut daug turi sake kad eiles. Ir sonixas.  Tai manau apsimoka kad sutaupyti 2000 litu nuvesti i VLN. Kam kaune skambinai?

Andrius1

I autida ir dyzelvita. bet ir tie ir tie sake dar eksperimentuot ir laukt kol pozymiai islys. bet kad pozymis jau aiskus - antifriza varo lauk. jie aiskino svarbiausias pozymis kietos slangos

ToyotaClub

Taip taip su tom kietom  slangom visi ziuriu. Skambtelejau to numerio, sake zmogus atostogose isvaziavo prie ezeru nes stogas vaziuoja jau nuo darbu. :)  grysiu paieskosiu pats tarp popergaliu.

naujas32

Citata iš: Andrius1 Įrašytas Rugpjūtis 06, 2014, 13:06:37 PM
I autida ir dyzelvita. bet ir tie ir tie sake dar eksperimentuot ir laukt kol pozymiai islys. bet kad pozymis jau aiskus - antifriza varo lauk. jie aiskino svarbiausias pozymis kietos slangos
[/quote
o gal oro tarpas yra ir varo lauk antifryza? man buvo panasei po pompos keitimo blogai nuorino
pas mane low visada buna kada saltas variklis