Padėkit išsirinkti

Pradėjo hobbit, Gegužė 30, 2011, 16:02:10 PM

« ankstesnis - sekantis »

ToyotaClub

Nera 1,4 d4d motoras blogas, niekas nepeike, tik paminejo kad gali buti tas ir anas, o gali ir nebuti, tik atsirasti jums beturint. Dabar ir tu benzu remontas brangus, viskas i prieki juda jugi. Tos pacios subaru remontas brangus, kaip buna rimstesnes problemos pasimato. Kokia sian apziurejot pasidalinkit nuotrauka, skelbimu :)
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Bemsas

Taip, nauju masinu benzai irgi sudetingi. Bet jei imti konkreciai Corolla - paprasta kaip dviratis. Net gazas ant troselio :) Turejau tokia 6 metus - visiskai jokiu problemu. Aisku ir masina buvo nauja :)

Venza

Pasiuliau Yari,bet reakcijos jokios  :think: .Man keista,kam uzsiciklint ant antros tokios pat klases masinos kaip Impreza seimoje?Kam tas dyzelis uz tokia suma?Gali iskart atidet padoria suma investicijoms i remontus,nes niekas dyzelio be problemu taip pigiai nepardavineja  ;) .Vyras veikt neturi ka?Itaisysi uzsiemima remontuot ir kist pinigus?Jau ne vienas forumietis rekomenduoja benzina ir gal Yario uzteks,o gal net Aygo?Ir nelysk prie MMT dezes,ji tikrai nera is patikimiausiu,ypac su didele rida.Ten ne vien sankaba genda,yra ir daugiau gendanciu daliu.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Bemsas

MindaugasB

Siaip dar yra ne tik varguoliu autopliusas ir dar didesniu varguoliu autogidas, bet mobile.de kur pasirinkimas zymiai didesnis. Ar ten musu dama bande ieskoti? :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

tevas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugpjūtis 05, 2014, 22:22:12 PM
Reikia dyzelio, su tokia rida ir uz 10.000lt (y)

jeigu tokiu yra, perku visa trala is karto  :bedantis:

Mrs.

Venza, tik perskaičiusi tavo pasiūlymą, pažiūrėjau kaip jos atrodo. Graži (kas moteriai aktualiausia  :-] ). Bet didoka... Aš praktiškai mokysiuos vairuoti, kad nebijočiau viena po miestą važinėti... Man aktualu kompaktiška - kokia Corolla ir yra (tiek iš vidaus, tiek iš išorės).

Tada pamačiau šį skelbimą:
http://auto.plius.lt/skelbimai/toyota-corolla-1-4-l-hecbekas-2005-dyzelinas-3619059.html

Ir užmiršau visus pasiūlymus... (aa) Ji man lipo (moteriška intuicija... bet esu įsitikinusi, kad ir ji klysta, nes kai laukiausi antojo, vienu metu buvau beveik įsitikinusi, kad tai mergaitė; rezultatas - gražus garbanotas berniukas, kai aplinkiniai suabejoja, ar čia mergaitė, ar berniukas  :-] ). Nors ir išpeikėte dėl pasirinkimo... Šiandien apžiūrėjome. Jei ryt Mototoja neras rimtų gedimų, imsim. Žinau, kad prie tokios ridos gedimai gali kaip tik dabar pasipilti ir mums teks juos taisyti. Bet... Jau Corollos už Aurius man pasidarė gražesnės :D Neatmetu relesnės už realią tikimybės (jūsų paprotinta), kad turėsim problemų su dyzeliu, bet bandysim (jei Mototojos testą praeis...)... Jei nusivilsim - niekada į dyzelius nebežiūrėsiu, nors Toyotos, greičiausiai, neišduosiu :)

Beje, mobile.de pati asmeniškai nežiūrėjau. Vyras užmesdavo akį. Bet, manau, kad šis puslapis ne mums - atrinkti normalias daužtas gali tik automeistras. O jei būčiau pradėjusi mėtyti iš mobile.de nuorodas, būčiau galutinai jus užknisusi...

ToyotaClub

tai kad yaris mazesnis uz corolla, gal tik nuotraukoje taip atrodo.

naujas32

Citata iš: Mrs. Įrašytas Rugpjūtis 06, 2014, 18:52:24 PM
Venza, tik perskaičiusi tavo pasiūlymą, pažiūrėjau kaip jos atrodo. Graži (kas moteriai aktualiausia  :-] ). Bet didoka... Aš praktiškai mokysiuos vairuoti, kad nebijočiau viena po miestą važinėti... Man aktualu kompaktiška - kokia Corolla ir yra (tiek iš vidaus, tiek iš išorės).

Tada pamačiau šį skelbimą:
http://auto.plius.lt/skelbimai/toyota-corolla-1-4-l-hecbekas-2005-dyzelinas-3619059.html

Ir užmiršau visus pasiūlymus... (aa) Ji man lipo (moteriška intuicija... bet esu įsitikinusi, kad ir ji klysta, nes kai laukiausi antojo, vienu metu buvau beveik įsitikinusi, kad tai mergaitė; rezultatas - gražus garbanotas berniukas, kai aplinkiniai suabejoja, ar čia mergaitė, ar berniukas  :-] ). Nors ir išpeikėte dėl pasirinkimo... Šiandien apžiūrėjome. Jei ryt Mototoja neras rimtų gedimų, imsim. Žinau, kad prie tokios ridos gedimai gali kaip tik dabar pasipilti ir mums teks juos taisyti. Bet... Jau Corollos už Aurius man pasidarė gražesnės :D Neatmetu relesnės už realią tikimybės (jūsų paprotinta), kad turėsim problemų su dyzeliu, bet bandysim (jei Mototojos testą praeis...)... Jei nusivilsim - niekada į dyzelius nebežiūrėsiu, nors Toyotos, greičiausiai, neišduosiu :)

Beje, mobile.de pati asmeniškai nežiūrėjau. Vyras užmesdavo akį. Bet, manau, kad šis puslapis ne mums - atrinkti normalias daužtas gali tik automeistras. O jei būčiau pradėjusi mėtyti iš mobile.de nuorodas, būčiau galutinai jus užknisusi...
Mototoya ras gedimu tikrai...

Donis7

Ir dar su robotu....kurį visi keikė.
Geriau apsvarstyti Venzos auto ar aryčio nuorodoje corolla benzą

naujas32

Citata iš: Venza Įrašytas Rugpjūtis 05, 2014, 09:46:47 AM
Ne uz ilgo turesiu pardavimui Toyota Yaris (sedano kebulu,tai nesakykit,kad maza  :)   ) 2008 metu,1.5 benzinas,tikras automatas,rida apie 80 t.km. Kaina apie 17000 lt,garantija metams kaip visada  ;) .
Mrs. sis variantas yra 101 karta geresnis pasirinkimas uz tavaji!!! RIMTAI SUSIMASTYK

Saulius SSS

Kažkas sakė MAX 12.000 lt. ☺ Tiesa dėl klevo lapo pirmos mašinos,mano žmona vairuoja Honda Jazz. Labai erdvi viduje ir nedidelė iš lauko. Didesnė už Yaris chečbeką ,bet mažesnė už Corolla. Tikrai taupiai važiuoja ant benzo. Neužsiciklink ant dyzelio. Ateis žiema verksi...  Žiemą forumo tema nr1 nesikuria. Kas turi benziną juokiasi iš dyzelinių bėdų. Turbūt 70% klubiečių sekančią mašiną rinktūsi benzininę.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

ToyotaClub

Kolegos, draugai, priesai. Jeigu moteris nori, tegul ir perka. Pati tures, matys, ir spres. Jei ji nori dyzelio uz tokia suma tegul ir ima. Gal pasims tvarkinga, nereiks visko tvarkyti is eiles ir dziaugsis pirkiniu. Nemanau kad nupirks viskas iskart bires. Dar priklausys kaip pati echplotuos. O jei kils problemu jugi forumo vyrai visad pasirenge bus atsakyti i bet koki moteriska klausima , ir problemos sprendima. Ar jus bent matet kad moteris tiek dometusi, pati gilintus. As ne. Pagarba. Tikiuosi naujas pirkinys nepaves, ir tarnaus gerai.

Saulius SSS

Tai tegul perka,bet patarimas nieko nekainuoja. Duok die viskas bus gerai. Paskui pati padarys išvadas. Ar pasirinko teisingai ar ne...
Prie to pačio į tą temą anekdotas:
-30 šaltis. Fūristas keičia ratą ir bamba sau panosyje: Sakė man mama,kad eičiau mokintis ginekologu-ir rankos šilumoj ir darbas su žmonėm...
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai