Yaris 1.3 vs Yari 1.4 D4D

Pradėjo segtukas, Rugpjūtis 26, 2014, 20:54:52 PM

« ankstesnis - sekantis »

tevas

Yra meistru kur padaro taip (wow) kad joks matuoklis neparodys.

segtukas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugpjūtis 26, 2014, 21:46:38 PM
Taip niekada nenipirksi. Masina reikia pradeti apziurineti be matuoklio, vizualiai. ir tik pamacius itarimus matuoti. Turbut zinai, jei sudedi kiniskas naujas detales - matuoklis tau nieko neparodys. Ir parodys kad dauzyta, kai bus koks ibrezimas ant sparno perdazytas pagal draudima. Buvo draugas nupirkes masina "nedazyta" su matuokliu, tai jai buvo ant tiek pi$tas galas, kad ned bagazines dugnas susiraukslejes :D Bet matuoklis parode, kad nedazyta. Tiesiog is sroto buvo uzdetas kita sdangtis originalus :D O vizualiai paziurejus, visi defektai matesi. Bet kam ziureti, jei yra matuoklis :D

As tau ir be matuoklio galiu pasakyti, kur dazyta, kur ne :D

Dazymas dazymui nelygu  :goodboy: jei yra perpusta lengvu sluoksiu durys ar sparnas tikrai nieko tokio, bet kai nelimpa magnetas prie arku ar stoikiu... as turiu primityvu magnetini, man uztenka rasti tokiu vietu kur nelimpa ir iskart variantas tampa abejotinas...

segtukas

Pvz sitas labai patiko, bet nera apdailos juostos ant stogo, nelimpa galines arkos kantas, priekinis sparnas, ir po durim lopinelis. O ten kur nelimpa matosi tokia minitiurine strazdanele - rudys.

http://auto.plius.lt/skelbimai/toyota-yaris-1-3-l-hecbekas-2004-benzinas-3745870.html

Bemsas

Na tai kantus ir isvedineja spaklium :) Turejau magnetini lenkiska nebloga, bet jis netikslus. Net jei perdazyta - nepamatysi.

segtukas

tai cia tas pats, bet man uztenka kur parodo, kad nelimpa. O turginiai labai arsus, bet pries fizika nepakovosi :D
o busi su elektriniu - sakys tavo aparatas sugedes...

Bemsas

Citata iš: segtukas Įrašytas Rugpjūtis 26, 2014, 21:58:56 PM
tai cia tas pats, bet man uztenka kur parodo, kad nelimpa. O turginiai labai arsus, bet pries fizika nepakovosi :D
o busi su elektriniu - sakys tavo aparatas sugedes...

Koki turi? bit3003, ar nesamoninga AT500?

ToyotaClub

Rudeliu ir pas mane atsirado, prie stiklo, uztenka biski pazeisti dazus. Tas pats ir ant kito yario pazeisti dazai islendo rudeles ant sono.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

segtukas

ToyotaClub

butu visai smagu vel pavarynet per turgus ieskot auto ir perekupu istoriju apie gera auto paklausyti

Bemsas

Citata iš: segtukas Įrašytas Rugpjūtis 26, 2014, 22:14:23 PM
turiu bita. o cia tas yaris su skirtingais stiklais:

http://auto.plius.lt/skelbimai/toyota-yaris-1-4-l-hecbekas-2003-dyzelinas-3715247.html

Nufotkino, kad tarpas didelis tarp bamperio ir sparno :D Gal vairuotojas nuolat palikinedavo salone vertingus daiktus? Del to ir stiklai visi pakeisti.

Venza

Citata iš: segtukas Įrašytas Rugpjūtis 26, 2014, 21:36:58 PM
Suma optimaliai 10 000lt, bet jei variantas butu vertas  tikrai skirtume ir 12 000lt. Pastebejau, jog autopliuse skelbimai yra geresnes kokybes, o kiek yariu apziurejau tai vis papuola kur kokia arka spakliuota ar pan, nes turiu dazu storio matuokli. O siandien kauno turguj radom nedazyta yari bet visi langai yra pakeisti ant kiek vieno lango skirtingas zymejimas ir gamintojas wtf? :D
Kas per paranoja dauztiems auto? :think: Bent zinai kodel parduotas buvo,o kai nusiperka nedauzyta-nedazyta (neminesiu kas  :D ),tai pisasi su visais galais ir dar tarpines galvos keicia.Pirktum uz kokiu 17000lt,tai pasiulyciau Yari sedana ir garantija metams duociau arba uz 14000lt IQ ir garantija 0.5 metu  :bedantis:
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Mira

ieškojau Yario traktoriuko, bet paėmiau 1.3 VVT-i, tai kol kas tfu tfu ir į medį  :) :) - važiuoja

kuro sanaudos - vidurkis išeina ~ 6.3 (čia su automatu)

turėjau patirties su dyzeliais ir iš Kauno turgaus - tai į juos net nežiūrėjau

tiesa Yarį pagal užsakymą iš Vokietijos atvariau, o ne Lietuvoje ieškojau

segtukas

Na jo, man jau daugiau maziau aisku, kad lietuvoj as cia sunkiai ka rasiu  ff
Tik dabar galvos skausmas ar benzina ar dyzelina...

ToyotaClub

tadusia

Citata iš: segtukas Įrašytas Rugpjūtis 27, 2014, 18:13:53 PM
Na jo, man jau daugiau maziau aisku, kad lietuvoj as cia sunkiai ka rasiu  ff
Tik dabar galvos skausmas ar benzina ar dyzelina...
Dyzelinas gerai, jei rida perkamo automobilio nedidele, jei vaziuoji daug ar gauni kuro pigiai (is ukininku "zalio", ar gero baltarusisko), kitaip man seno, daug vaziavusio dyzelino pirkimas, panaseja i "sadomazo" :))