Keli klausimai dėl Avensio 2007-2008

Pradėjo Blynas, Rugpjūtis 13, 2014, 00:33:58 AM

« ankstesnis - sekantis »

Raiforas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugpjūtis 14, 2014, 13:07:48 PM
Na panasiau ir gaunasi, kad iki 250kkm laiko. Visu kur nuluptas chromas ir bus virs 400kkm. :D
Jei vazinejo dideliais atstumais kai nereikia metyti pavaru manau laikis ir prie 600tukst

tevas

Maciau siandien su 300.000 km, neatsilupe visai chromas.

Klajunas

Venza

Tai,kad skelbime jau parasyta"automobilis vertas demesio" ir "tikrai gera Toyota"  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Klajunas

Citata iš: Venza Įrašytas Rugpjūtis 29, 2014, 13:37:47 PM
Tai,kad skelbime jau parasyta"automobilis vertas demesio" ir "tikrai gera Toyota"  :D

Ar visada tikite tuo kas yra parasyta  (H-)  :think:

ToyotaClub

Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Saulius SSS

Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Klajunas

Noretusi isgirsti visai pasaliniu keliu zmoniu nuomone, kurie mate jau ne viena tokia masina ir gali (kiek paskaiciau foruma) net is nuotrauku pasakyti visus minisus ir pliusus ;) reikia pagalbos priimtis sprendima  :D

MindaugasB

Raso, kad galioja vokista technikine. Prasyk kad parodytu, ten tikra jos rida bus parasyta. O cia 166k ir D-CAT. Mazokai kaip pardavimui. Net DPF neturetu buti numires.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Vladas55

Pas mane vokiska tech. apziura galioja iki 2015m.,idomu kodel nepadaro kad visoi eurosajungoi galiotu,nejaugi mes nepasitikim kaimynais ar taip yra ir kitose eurosalyse,ar mes protingesni uz kitus.

arytis

Bet kur jie visi padeda servisinį raktą, kad dažniausiai geriausiu atveju tik 2 būna?

Avensis Verso 2005.07

Citata iš: Vladas55 Įrašytas Rugpjūtis 29, 2014, 18:34:11 PM
Pas mane vokiska tech. apziura galioja iki 2015m.,idomu kodel nepadaro kad visoi eurosajungoi galiotu,nejaugi mes nepasitikim kaimynais ar taip yra ir kitose eurosalyse,ar mes protingesni uz kitus.
Todėl taip yra, kad nebesurinks mokesčių, o ne dėl nepasitikėjimo

Vladas55

Citata iš: arytis Įrašytas Rugpjūtis 29, 2014, 18:38:50 PM
Bet kur jie visi padeda servisinį raktą, kad dažniausiai geriausiu atveju tik 2 būna?
Pas mane yra.

kalava

Citata iš: kalava Įrašytas Rugpjūtis 14, 2014, 17:14:05 PM
Pas mane radejo luptis ties 250000 tikros ridos ( mazdaug).
Siaip i trecius metus naudojimo.

siaip siandie uzmeciau aki i nusilupusia pavaru svirties dali, ir pamaciau, kad lupasi kaip tik ten, kur mano vestuvinis ziedas  ant pirsto.
o as siaip megstu dar ir ranka laikyt pasidejes ant svirties.

taip kad, pasirodo, jei buciau nezieduotas, beigi be reikalo "neciupineciau" svirties, tai ir nesiluptu greiciausiai :)
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

dixxremis

Turiu juodą 2.2d Cat. 2008-12. Pats parvažiavau iš Vokietijos (Darmštatas). Važinėju 2 metus kasdien. Prieš kelias dienas praėjus tech. apžiūrą. Jei domina +37065748164.