Toyota Corolla Verso, 2.2 l., vienatūrio pirkimas

Pradėjo Dariuss, Vasaris 05, 2013, 14:55:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

naujas32

Citata iš: Donatas2007 Įrašytas Rugsėjis 02, 2014, 15:17:23 PM
400 Lt tai kokia čia signalizacija?  Pati mašinos neužrakinėja? 
ne cia paprasta tiek kainuoja nes tos pigios nebendrauja su masinos ecu todel ju niekas tau nedes kaina nurodziau tik pacios signalkes gal rasi ir pigiau

Bemsas

Corolla Verso paprasta kaip dviratis. Betkokia signalke gali isideti.

Donatas2007

Toyotaclub,  ziuriu eagle E5 funkcijas. *automatinis apsaugos įsijungimas  - kas čia? Ar tik ne ta fignia, kai pati mašina neprašoma užsirakina?  Ar galima šitą funkciją atjungti?

Donis7

Taip, ta "fignia". Jei tokia pats užsiprogramuosi. Kitu atveju tos funkcijos galima atsisakyti.

ToyotaClub

Citata iš: Donatas2007 Įrašytas Rugsėjis 02, 2014, 20:35:44 PM
Toyotaclub,  ziuriu eagle E5 funkcijas. *automatinis apsaugos įsijungimas  - kas čia? Ar tik ne ta fignia, kai pati mašina neprašoma užsirakina?  Ar galima šitą funkciją atjungti?

Pas mane ten niekas neisijungdavo. Buvau pamirses ir nakciai uzrakinti. Kaip palikau taip radau. Gal kaip Donis7 sako reik papildomai susiprogramuoti. Atvirai pasakius nezinau palikau sudejo nustate ka ten reikia ir isvaziavau. Pultelis gan ilgai laikydavo. Siaip buvau patenkintas.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Vladas55

Man Alte pajunge signalizacija,pvz.netycia nuspaudi pulta atsijungia signalizacija,o pati neisijungia durys neuzsidarydavo,kartais ateidavau o durys neuzdarytos,vaziavau i Alta kad pajungtu funkcija,kad uzsirakintu automatiskai jeigu netycia nuspaudi pulta.Jie man aiskino buvo padare kad atsei jeigu palieki rakta ir uzdarai duris kad neuzsitrenktu durys su raktu viduje.

ToyotaClub

Toi kuria as isimetes buvau patiko kad pati pulta gali uzrakinti kad neprispaustum jei kur isikises pulteli.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Donatas2007

Aš būtent to rakto užrakinimo mašinoje ir bijau :)   Ne vieną kartą ir ne du buvau palikęs raktelius mašinoje :)  Paskui, net išmokau pats duris atidaryti :)

naujas32

pirma karta girdziu, kad kol masinoj raktai ji uzsirakintu seip buna kada artakini ir nepradarai duris per 30s jos pacios usirakina, bet jeigu atidarai jau niekas nebeusirakines, musiau kalbat apei koki kinietiska pigumeli kuris nesamones daro

Donatas2007

Skaitinėju vis apie tas signalizacijas. Kažkaip užkliuvo man tas signalizacijų "navarotas" su mašinos užvedimu per atstumą. Žiemą geras daiktas (žmona vežios vaikus į/iš darželio, tai gerai būtų, kad vaikai įlipinėtų į jau šiltą mašiną).  Bet va bijau ar tas navarotas, kaip nors nepalengvina mašinos nuvarymo? Ir ar tas navarotas nepridaro kokių nors papildomų problemų Toyota Verso elektronikai (ar nepradės grybauti mašinos elektronika ir pan). Gal kas turi tokią signalizaciją įsistatęs į Corolla Verso ir gali pakomentuoti?

Bemsas

Nereikia tau su uzvedimu.
1. 1 atjungiamas imobilaizeris (1 raktas lieka masinoje)
2. Statoma ant automatines dezes dazniausia. Jei uzsivises ant begio, pats zinai kas bus. O mechanikai reikia pastoviai programuoti saugu islipima is masinos. :D
3. Dyzelio jokios naudo. Stovint vietoje - nesyla motoras. Tuscias kuro deginimas.

As turejau signalke su uzvedimu ant benzino-automato, man patiko. 10min padirba ir salonas visas siltas prie -20C

Jei tau bus ramiau, mano Corolla Verso per 3 metus norejo nuvaryti 2 kartus (y)

Donatas2007

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugsėjis 03, 2014, 12:03:11 PM
Nereikia tau su uzvedimu.
1. 1 atjungiamas imobilaizeris (1 raktas lieka masinoje)
2. Statoma ant automatines dezes dazniausia. Jei uzsivises ant begio, pats zinai kas bus. O mechanikai reikia pastoviai programuoti saugu islipima is masinos. :D
3. Dyzelio jokios naudo. Stovint vietoje - nesyla motoras. Tuscias kuro deginimas.

As turejau signalke su uzvedimu ant benzino-automato, man patiko. 10min padirba ir salonas visas siltas prie -20C

Jei tau bus ramiau, mano Corolla Verso per 3 metus norejo nuvaryti 2 kartus (y)

Tai kas per stebuklinga signalizacija pas tave, kad dar trečią kartą vagims reikės stengtis?  :D

Bemsas

Ne signalkei esme. Antra karta atvaziavo pasiruose nutempti (y)

MindaugasB

Bemsai, o tai antra karta kas sutrukde? :) apie pirma karta zinau
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Rugsėjis 03, 2014, 13:36:28 PM
Bemsai, o tai antra karta kas sutrukde? :) apie pirma karta zinau

Kaimynai supyko ir man paskambino, kad nakti masina uztraukineja ant traliuko, o signalke veikia. Prase isjungti signalke :D