Rusiskas dyzelis?

Pradėjo fidelis, Birželis 22, 2009, 21:15:45 PM

« ankstesnis - sekantis »

Saulius SSS

Citatakriscius parašė:
dar karta kartoju atidziausiems forumo skaitytojams, kad rusijoj dyzelina pilu tik lukoile, tas vyksta jau 3 metai, todel apibendrintai varyt ant viso rusisko dyzelino yra neobjektyvu ir mazvaikiska. nedarykit bobu pletkininku turgaus is forumo.
tavo atveju viskas aisku.kalinin gradas tai dar ne ta rusija apie kuria cia kalbama.yra placioji tevyne(didzioji motina).is jos gryzta furos pilnais 1,5t bakais tos jau rusiskos saleros.ir kaikurie furistai ja parduoda.aisku jie perka ja tikrai ne "šustrose kolonelese",o kur pigiau.zinai nuo tokio kiekio gaunasi skirtumas neblogas.ir jam visai dzin kad ta salera smirda iš tolo siera ir kokios pasekmes nuo to bus."ne tėvo mašina ir ne sūnus vairuoja".o kenčia tie kas susigundo pigesne kaina pirkdami ta dumbla.aišku pasekmes buna-tik vieniems jos pasirodo greiciau,kitiems nespeja išlysti,nes parduoda mašina ir nezino kaip ten toliau bus.pats esu pirkes ta smarve ir tikrai isitikinau,kad sumazejo trauka ir padidejo kuro sunaudojimas.taip,kad cia manau visa diskusija verda apie to dumblo įtaką automobilio sveikatai :)
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

kriscius

del dumblo visiskai pritariu

kaktusas

Pasivažinėjau su ukrainietiška salerka :) Tai įsipylus pirmą baką net pasirodė kad geriau traukia... antrą- (nors jau pyliau ir tą priedą kuris ale pagerina kuro kokybę) kad kaip ir prasčiau... o po to jau nebesupratau.. Dėl variklio garso tai vėlgi, klausos neturiu tai ir skirtumu didelių nepastebėjau ;) . Sąnaudos kelionės visai normalios gavosi, tai žiūrėsim, kaip čia bus, dar bake yra, neišvažinėjau dar...

kaktusas

Na laiko praėjo, naujų narių atsirado, :) gal kas važinėjatės su baltarusišku dyzeliu, ar tikrai jis toks prastas kaip kai kurie bando pasakyt?

lawyer

turbut baltarusiskas yra keliu rusiu, nes kai pats buvau baltarusijoj ir pyliausi ju lukoile tai skirtumo nuo musu nestes ar statoilo nepastebejau, bet kai viena karta pirkau lietuvoj is nepazistamo tai masina nenorejo vaziuoti :)

NNZ

baltarusiškas yra 1 rūšies ir neblogesnis nei LT, bet va kai praeina per lietuvių rankas tada gali pakisti jo sąvybės ;)
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Raiforas

Pilkyt ,pilkyt i bakus ta pigu geri po metu pasekmes bus keturi purkstukai vieno kaina virs 1000lt odabar paskaiciokyt kiek sutaupisi nebent nuvaziuoji per metus 100000tukstanciu km

kaktusas

Na aš kalbu apie pylimąsi BY tiesiai iš normalios kolonėlės.Kad čia vietoj perkant gali bele ko prisipilt tai faktas, nebandžiau ir nesiruošiu.

Aurimas

Baltarusiskas yra labai prastas tiek dyzelis, tiek benzinas, geriau jau nemeginkit taupyt, nes tikrai nesutaupysit. Pasekmes tokios, jog atrodo tuoj stumokliai islis lauk! Skupus moka du kartus, nepamirskit.

lawyer

Citatakaktusas parašė:
Na aš kalbu apie pylimąsi BY tiesiai iš normalios kolonėlės.Kad čia vietoj perkant gali bele ko prisipilt tai faktas, nebandžiau ir nesiruošiu.

jeigu tiesiai is normalios degalines - manau, kad jokiu problemu nebus, pats isbandziau keleta kartu Lidoj budamas ir pildamas lukoile.

mmersass

Brolis pylesi baltarusika dyzeli i opel vectra 03, tai remontas kainavo apie 1700lt, sake ten viskas uzkepe buvo kai pradejo ardyt :(
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

kaktusas

Þodžiu kaip girdis nieko naujo, taip ir nėra tokio, kas būtų važinėjęs tikrai ant baltarusiško, ir galėtų pasakyt, kad atsitiko kas negero. Vien tik VBS pagrinde ;)

lawyer

jo, VBS giliai musu smegenyse sedi, nacionalinis bruozas tsakant :)

Miroslav

:D matau zmones kaikurie prisitaupe jau ;)  nieko nerosiusi mokyti ar dar kaip nors"plauti" smegenis, bet panagrinejam letuviska mentaliteta: pvz turiu prieeiga prie rusisku, baltarusisku ar dar kokiu degalu, tai kam man pirkt gerus(brangesnius) is koki lukoilo jei galiu nusipirkt is kokios degalines kaime ir islost ant pirkimo ir pardavimo kainu? Tai stai taip masto daugelis pardavinejanciu ;) As laubiau linkes pirkt pas pazystamus, ar jau patikrinta produkta. Patikekit jei piltumetes kokioj kaimo degalinej butu gal net blogiau nei baltarusisko ar rusisko ;) Bet skaiciai sako patys uz save ;) pilantis pilna baka sutaupau apie 60Lt t.y. penktadali sumos, vat 5 kart uzsipilu ir skaitykit turiu baka degalu ;) Akcija :D (neblogesne jen parduotuvese ;) )
T22

NNZ

bet va bėda, nevisi pažįstamus turi... ;) mano tėvuko auto jau 20 metų ant rusiško važinėjęs ir pati naujausia D4d '03 metų puikiai važiuoja. Aš visaip ir lietuvišku ir rusišku ir baltarusišku, viskas perkama iš savų ir dar jokios bėdos nėr buvę, per mano 10 metų stažą... vienintelis kas buvo, tai kad buvo atvejis, kad buvo padidėjusios sąnaudos, nes užvežė prastesnės...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)