Variklio purkštukai

Pradėjo Vilma1, Liepa 23, 2014, 17:24:08 PM

« ankstesnis - sekantis »

ToyotaClub

Senai as jiem golf TDI buvau nuvares kad rastu problema. Tai nieko nerado del ko trukciojo. Prisake kas gali buti kompas, siurblys ir sankaba. Siurbli restauravau, sankaba kaip ir gera buvo tik isminamaji guoli keiciau, kompas labai abejoju. Nlb jie man ten technikai.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

1gnas

Sveiki,

Atsitiko taip, jog atėjo laikas keisti du purkštukus Auriukui, vienas perpila, kitas nedapila, jei abu perpiltu galbūt ir neliesčiau.
Kiek nustebino Kauno Toyotos servisas, nes pasak jų tokį auto tik pardavinėti. Anyways, gal galit kas parekomenduoti servisą Kaune, aks galėtu apsiimti kokybiškai atlikti tokius darbus (vilniuje žinau, deja auto Kaune važinėjas).

kalava

Citata iš: 1gnas Įrašytas Rugsėjis 16, 2014, 14:34:28 PM
Sveiki,

Atsitiko taip, jog atėjo laikas keisti du purkštukus Auriukui, vienas perpila, kitas nedapila, jei abu perpiltu galbūt ir neliesčiau.
Kiek nustebino Kauno Toyotos servisas, nes pasak jų tokį auto tik pardavinėti. Anyways, gal galit kas parekomenduoti servisą Kaune, aks galėtu apsiimti kokybiškai atlikti tokius darbus (vilniuje žinau, deja auto Kaune važinėjas).

LBM, Dizrida, dyzelvita...
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

ketvirtasis

Dizridoj keičiausi, teko biskuti "pasiaiškinti" bet padarė ir likau patenkintas. O kreipiausi dėl dumingumo, sakiau darykit ką reikia tik kad nedūmintų. Pravalė pratikino visus agregatus paėmė apie 250. Ok po nepilnos savaitės vėl dūmyja, nuvažiavau sakau dūmyja, patikrino purkštukus - du kiauri. Sako dar kainuos krūvą pinigų, ė-ė-ė sakau bičiuliai mašiną atvariau kad sutvarkytumėt dūmingumą ne kad valytumėt EGR, kurį ir pats išvakarėse buvau pravalęs. Pinigus paėmėt, o auto vistiek dūmina, tai tik damokėjau truputuką iki 500. Gavosi 2000 purkštukai ir 500 darbas.

ToyotaClub

Idomu kaip darbu kokybe LBM ir kainos. Ir kaip kalavai baigesi su tuo siurbliu

1gnas

Taip pat prie to pačio, ar šie D4D purkštukai remontuojami? ar ieškoti kitų šrote ir keisti?

taip pat skirtingu visi nuomoniu laikosi, norėčiau išgirst Jūsų nuomones. Keisti visus 4, ar pakaks tik 2?

ToyotaClub

Ar kartais Auri ne Boch stovi? 1,4 d4d jie restauruojami. 1gnas o simtomai ir dumino kaip is kamino? del keitimo neaisku kaip kitu 2 likusiu bukle. Jei ten ir jie prie galo tai tikriausiai keisciau visus 4. Bet jei geri kam keisti. Bet cia viskas nuo finansu priklauso. Mano nuomone cia. O is sroto patarciau pasitikrinti ant stendo, kad vel mirusiu nepaimtum.

1gnas

Jokiu simptomu apart variklio garso, variklis išties negražiai dirbo, akivaizdžiai girdisi jog negeri purkštukai. Auto buvo nuvarytas i Kauno Toyotos servisą ir jie atlikę kompiurinę diagnostiką pasakė jog viskas gerai (aš nežinau kaip jie i tą savo kompiuterį žiūrėjo), kol mašina galutinai nesustojo (dėl kito gedimo) tada antrą kartą pasižiūrėje pasakė jog du purkštukai blogi.
Kauno Toyotos patarimas: mašiną parduot, nes purkštukų neapsimoka keist, vieno kaina 1500 LTL, keičiasi tik visi keturi iškart.

Mane jie nustebino.

ToyotaClub

Sakau man atrodo kad Boch stovi kaip ir yari. Daugiau papasakoti gali kas Aurius turi :) Tai jie restauruojami orginaliom dalim. Gali pasiskambinti tom imonem kur nurode ir pasiteirauti.

1gnas

Pskambinus lyg tai sakė, jog denso ten stovi, žodžiu bus aišku kai mašina nuvarys ten :)

ToyotaClub

Na is forumieciu apsvies placiau kas stovi boch ar denso. O kur cia skambinai?

arytis

Jei 2,0 ar 2,2 variklis, tai stovės Denso

1gnas

Variklis 2,0 D4D 93 kW. Paskambinau i Dizrida, jie dar paminėjo jog ten jei stovi Denso, tai gamintojas nepateikia rem. komplektų. Teks ieškoti gerų/dėvėtų purkštukų.

kalava

Citata iš: 1gnas Įrašytas Rugsėjis 16, 2014, 19:57:18 PM
Variklis 2,0 D4D 93 kW. Paskambinau i Dizrida, jie dar paminėjo jog ten jei stovi Denso, tai gamintojas nepateikia rem. komplektų. Teks ieškoti gerų/dėvėtų purkštukų.
Gi svieziai rasiau, kad autotoja po 900 lt gamykliskai restauruotus su 1m garantija pardavineja
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas