Sumazejusi trauka

Pradėjo ryckak, Gegužė 02, 2010, 21:58:18 PM

« ankstesnis - sekantis »

mmersass

Sveiki, problema tokia, vaziuojant nuo 1800aps pasigirsta svilpimas lig oras is kazkur leistu, kai spaudi gaza, kai stovi ir spaudi jokio garso nera. Sitie garsai prasidejo pries koki menesi, o vakar stipriau pradejo girdetis svilpimas. Siandien servise buvau, paziurejo prie  turbinos sake niekur nieko blogo nera, treciadieni varysiu paziures varikli... :|
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

tadasd

Sveiki, pas mane , kai pradejo svilpti, tai rado, kad kiauras intercoolerio vamzdukas.  Gal kazkas panasaus.

Fish-Bone

Dėl švilpimo reikia ieškoti bėdų arba oro vamzdžiuose tarp turbinos-intercoolerio-variklio, arba tų vamzdžių sujungimuose. Jiegu švilpia važiuojant prie 1800rpm, tai patikėk manimi - atidarius kapotą ir stovint vietoje užkėlus greitai apsukas iki 4000rpm išgirsi tą patį :)
Pas mane buvo blogai sujungtas įsiurbimo kolektorius ir per jį leisdavo orą... O švilpdavo taip nekukliai :)

Smac

CitataHarko parašė:
CitataMinju parašė:
Analogiškas mano atvejis,tik Tokvila nustatė tuos vožtuvėlius,bet tai pasekmė buvo nepilnai paduodamo kuro,įlindus į kuro baką radau apaugusį kuro filtrą ir visokio "brudo" bake,išvaliau ir daugiau nė karto neužsidegė lemputė ir trauka tapo normali.

O voztuvus keitei? Kazkur forume radau kazka panasaus ka tu pasakoji. Voztuvai uzstringa tada juos pakeite bet po keliu dienu vel tas pats. Tik bako valymas ir kuro filtro keitimas padejo... O gal pirma bandyti keisti kuro filtra ir valyti baka? Kazkaip nesinori tais tukstanciais svaistytis + ka sako meistrai pastaruoju metu nelabai tikiu...

Atejo mano laikas - Tokvilos diagnostika: kuro siurblio svc voztuvai stringa. Kaina >1400.
Paskaites cia del bako valymo, noreciau pirma tai isbandyti.

Siaip neseniai kuro filtra prie varyklio keiciau. O tai prie bako kitas dar yra? :)
Kas zino: kur tai daro, kiek kainuoja, kiek trunka?
Vilnius ( Naujininkai butu privalumas :) )
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

kaktusas

O tai visgi, kur tas kuro bako sietelis ar filtras randasi, galima jį ir pačiam nesunkiai prasivalyt?