Naujo Toyota pirkimas salone - derybos, aptarnavimas, kaina.

Pradėjo kixxoff, Rugsėjis 11, 2018, 21:24:46 PM

« ankstesnis - sekantis »

kixxoff

Kolegos, forumiečiai, nu labai niežti nagus naują RAVą užsisakyti.
Klausimas toks - jei kas anksčiau stebėjote kainų pokyčius kai išleidžiamas naujas auto, kokia galimybė, kad po pusės metų kaina bus geresnė (ar salonai darys didesnes nuolaidas)? Kalbu konkrečiai apie pirmus 6-9 mėnesius.
:)

slashas

Citata iš: kixxoff Įrašytas Vasaris 12, 2019, 13:08:32 PM
Klausimas toks - jei kas anksčiau stebėjote kainų pokyčius kai išleidžiamas naujas auto, kokia galimybė, kad po pusės metų kaina bus geresnė (ar salonai darys didesnes nuolaidas)? Kalbu konkrečiai apie pirmus 6-9 mėnesius.
Žiema pats geriausias metas pirkti naują automobilį, o dar geresnė kaina būna, jei koks salone užsistovėjęs modelis. Tad su 9 mėnesiais papuoli į tą laikotarpį, čia kaip su vaiko laukimu vos ne gaunasi :D

kixxoff

tai dabar dar žiema kaip tik  :D ar jūs siūlote gruodžio laukti?  (z)
Nežinau ar sulauksiu..

slashas

Citata iš: kixxoff Įrašytas Vasaris 12, 2019, 21:38:07 PM
tai dabar dar žiema kaip tik  :D ar jūs siūlote gruodžio laukti?  (z)
Nežinau ar sulauksiu..
Aš jau apie ateinančią galvoju.
Pažiūrėjau korolos hibrido kainas ir pagalvojau, kad Toyota visai apetito nebevaldo :)

Venza

Citata iš: kixxoff Įrašytas Vasaris 12, 2019, 13:08:32 PM
Jeigu modelis bus labai populiarus ir ji uzsakius reiks dar puse metu laukti,nesitikek jokiu nuolaidu.Nebent susitarsi pirkt bandomaji modeli arba kokios nelikvidzios spalvos ar komplektacijos individa.Geriausias sansas pirkt pries Naujus Metus neparduotus modelius,nes kitais metais jie bus pasene  metais (aiski jeigu tokiu bus).Dabar pats palankiausias metas pirkt senesnes kartos RAV,nes jais butina atsikratyt  ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

frostas

Citata iš: Venza Įrašytas Vasaris 12, 2019, 23:03:34 PM
Jeigu modelis bus labai populiarus ir ji uzsakius reiks dar puse metu laukti,nesitikek jokiu nuolaidu.Nebent susitarsi pirkt bandomaji modeli arba kokios nelikvidzios spalvos ar komplektacijos individa.Geriausias sansas pirkt pries Naujus Metus neparduotus modelius,nes kitais metais jie bus pasene  metais (aiski jeigu tokiu bus).Dabar pats palankiausias metas pirkt senesnes kartos RAV,nes jais butina atsikratyt  ;)
įdomi toyotos politika - naujas nėra pats brangiausias. palyginus japonus:
naujasis ravas>>>

net gi senasis ravas gali būti brangesnis, nes likučių komplektacijos turtingesnės>>>
mazda cx5>>>
honda crv>>>

terminą man žadėjo 3 mėn.
na galim rinktis jau užsakytą ir sukomplektuotą>>>

ir nuolaidą siūlo papildomą, konkrečiai active komplektaciją už standart + spalvą dovanų :)

mane labiau gąsdina suprastėjusios kasko sąlygos :(

balticam

Nieko gero is to 2019 RAV as nematau. O ir isvaizda gaidiska. As, jei noreciau kazko panasaus, tik Mazda CX5 rinkciausi.

frostas

Citata iš: balticam Įrašytas Vasaris 13, 2019, 10:18:10 AM
Nieko gero is to 2019 RAV as nematau. O ir isvaizda gaidiska. As, jei noreciau kazko panasaus, tik Mazda CX5 rinkciausi.
išvaizda 10 metų bus aktuali, tik reikia įprasti. reikėjo ir prie IV ravo priprasti. tik gaila, kad senoviškas variklis liko... o hibridas per brangus (4000 eur brangiau nei benzinas)
bent pagal delfi>>>

slashas

Citata iš: frostas Įrašytas Vasaris 13, 2019, 09:28:27 AM
įdomi toyotos politika - naujas nėra pats brangiausias. palyginus japonus:
naujasis ravas>>>

net gi senasis ravas gali būti brangesnis, nes likučių komplektacijos turtingesnės>>>
mazda cx5>>>
honda crv>>>

terminą man žadėjo 3 mėn.
na galim rinktis jau užsakytą ir sukomplektuotą>>>

ir nuolaidą siūlo papildomą, konkrečiai active komplektaciją už standart + spalvą dovanų :)

mane labiau gąsdina suprastėjusios kasko sąlygos :(
Man Mazda cx5 pasiūlė pigiau žiūrint pagal komplektacijas ir įrangą.

bladas

Citata iš: tauragnas Įrašytas Vasaris 28, 2019, 13:49:26 PM
Irgi manau, kad USA pirkti ir siųstis čia labai jau daug vargo. Nelabai nusimanau apie tas taip vadinamas "paniatkes" tarp salonu, nėra jų tiek daug. Bent jau man kai pirkau Land Cruiser'į iš Tokvilos () pasirodė viskas gana nuoširdu. Nepajutau jokių piktnaudžiavimų dėl mažos konkurencijos.
Iš tavo trijų postų - du su ditirambais Tokvilai. Kiek už tai moka ?

slashas

Citata iš: tauragnas Įrašytas Vasaris 28, 2019, 13:49:26 PM
Irgi manau, kad USA pirkti ir siųstis čia labai jau daug vargo. Nelabai nusimanau apie tas taip vadinamas "paniatkes" tarp salonu, nėra jų tiek daug. Bent jau man kai pirkau Land Cruiser'į iš Tokvilos () pasirodė viskas gana nuoširdu. Nepajutau jokių piktnaudžiavimų dėl mažos konkurencijos.
O prie ko čia ta nuoroda? :D

kixxoff

Na, smagus tas naujas RAV4 hybridas, pravažiavau :)  (y) Gerai startuoja (jei kam aktualu), tikrai ne per lėtai begėjasi nuo 80 iki 120 - normaliam saugiam lenkimui užtenka su kaupu. Žodžiu dinamika pakankama.

slashas

Aš pabandžiau 2.0 ne hibridą, nesusipratimas :D
Čia ne Lietuvoje jei ką, pas mus tik testui hibridus berods duoda, dar jaučiu ir full paketas :D

frostas

Citata iš: slashas Įrašytas Kovas 04, 2019, 17:28:06 PM
Aš pabandžiau 2.0 ne hibridą, nesusipratimas :D
Gal galima būtų plačiau? Netraukia? Daug ryja? Triukšmingas?
Ačiū

slashas

Citata iš: frostas Įrašytas Kovas 05, 2019, 05:34:52 AM
Gal galima būtų plačiau? Netraukia? Daug ryja? Triukšmingas?
Ačiū
Na aš žiūrėjau tokį biudžetinį variantą kur mažiau visokių pribombasų, netraukia, variatorius kriokia, bet yra pliusas startas kaip su paprasta greičių dėže nes pirmas begis krumpliaratis ;), nors ir priekiu varomas traukos trūksta, įsivaizduoju kas būtų su awd :D
Garso izoliacija nepasakyčiau, kad labai stipriai pagerėjo nuo praeito modelio. Salonas kokybiškesnis ir įdomesnis dabar, multimedija kaip visada tragedija :)