kompiuterine diagnostika... kur?

Pradėjo barzda, Gegužė 05, 2010, 15:05:40 PM

« ankstesnis - sekantis »

barzda

Sveiki,
pastebėjau, kad mano avensis būdamas šaltas, akceleruojant truputį patrūkčioja... gal reikėtų kokią diagnostiką padaryti... gal koks lambda "nebeužuodžia" ar dar kas... kaži kur tokią procedūrą galima atlikt? Gal ir Panevėžyje yra žinovų?

2003, 2.0 ltr., benzas, wagon, 180 000.

Henris

Pas mane kai saltas, pvz antra ar pirma pavara riedant atleidus gaza biski tamposi, bet kazkaip nebekreipiu demesio nes tik siek tiek pasilus viskas buna ok. Speju egr bajeriai, saltos ismetamosios dujos gal jam nepatinka...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

audrius

na jei be diagnostikos pigiausias variantas zvakes gal laikas keist cia aisku benzininiui varikliui.
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

barzda

kad jau patikrintos... meistras sakė galim tik prastesnes sudėt...:)

zally

Jei nedega variklio lempute (chek engine) diagnostika nieko neparodys.Pravalyk  gazo sklende bei MAF ir viskas bus ok.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

audrius

na taip oro srauto matuokle MAF pabandyk pravalyt man atrodo tam yra kazkoks karbiuratoriams valyti purskiklis , o kiek km su zvakem nuvaziaves.

barzda

chmmm... pačiam? niekada to nedariusiam įmanoma?

audrius

nieko ten sudetingo, nusiperki balioneli to purskaliuko gaila nepamenu kaip vadinasi na vienu zodiu toks "acetono" pagrindu greit garuojantis ir degus ir i oro padavima ten stovi daviklis jis lengvai matosi isiardzius  oro padavimo vamzdi, pries oro filtra i ta davikli purski kokius pora kartu. Aisku gal kiti turi savo technologijas ir jomis mielai pasidalins.

pauliusdd

Panevezyje diagnostikas daro Berzu gatveje prie garazu, kur buvo vaistu sandelys. Priesais buvusi Juozapa.
टोयोटा इस बल.

zally

Vilniuj butum diagnostika padaryciau tau pats.Bet ne cia beda pas pati.
Atsuki du varztelius ,kuriais prisuktas oro srauto matuoklis.Istrauki ji, pries tai reikia atjungti laidu jungti.Giliai daviklio korpuse randasi matavimo elementasTen ir reikia purksti "Carb cleaner" skystiNereikia persistengti purskiant.I vidu nieko nekisti ir skudureliu nevalyti-leisti nudziuti. Korpuso isoreje matysi temperaturos davikli.Ji irgi reikia nupurksti skysciu Rankomis neliesti.
Oro sklendes valymas: nuimsi gofra nuo droselio sklendes.Iskart pamatysi svaru ten ar ne.Reiktu pirstais praverti pacia sklende ir minkstu medvilniniu skudureliu, suvilgytu tuo paciu skysciu, nuvalyti nesvarumus.Purksti vidun geriau nereikia, nes visa purva nuplausi i isiurbimo kolektoriu.Visa si procedura paciam pades jei automobili netik moki vairuoti.

barzda

vytautask

Diagnostika neblogai daro pajuostes plente prie vandentiekio, tik nevaziuok i aukstaiciu gtv. prie aibes pas ruseli,jis kai paregulioja, tai turesi dar daugiau problemu.
Gal kas gali man patarti,uzvedus auto, kol variklis saltas apsukos laikosi apie 2, kai truputi pasyla atsistato normalios.Kai pirkau ziema taip nebuvo,o atsilus oram saltam varikliui apsukos sukyla. Kazkaip keista.Kas galetu buti?

Edvatronas

Citatavytautask parašė:
Diagnostika neblogai daro pajuostes plente prie vandentiekio, tik nevaziuok i aukstaiciu gtv. prie aibes pas ruseli,jis kai paregulioja, tai turesi dar daugiau problemu.
Gal kas gali man patarti,uzvedus auto, kol variklis saltas apsukos laikosi apie 2, kai truputi pasyla atsistato normalios.Kai pirkau ziema taip nebuvo,o atsilus oram saltam varikliui apsukos sukyla. Kazkaip keista.Kas galetu buti?
man rodos turi sukilt, kai salta..

zally

Na chebra , nereikia diagnostikos daryt jei chekas nedega.Tik pinigu ismetimas i bala.

Edvatronas

Citatazally parašė:
Na chebra , nereikia diagnostikos daryt jei chekas nedega.Tik pinigu ismetimas i bala.
ne visada tas checkas uzsidega.