autopilotas benzininej auto

Pradėjo sauja ryziu, Gruodis 30, 2018, 00:42:13 AM

« ankstesnis - sekantis »

sauja ryziu

Sveiki, neradau tokios temos kur rasoma butu apie autopilota benzininese, ar dedasi apskritai i toyota avensis 1.8 2005m? ir kokios kainos su montavimu?

ketvirtasis

Citata iš: sauja ryziu Įrašytas Gruodis 30, 2018, 00:42:13 AM
Sveiki, neradau tokios temos kur rasoma butu apie autopilota benzininese, ar dedasi apskritai i toyota avensis 1.8 2005m? ir kokios kainos su montavimu?
Kažkadaise klausiau Autotojos "speco" atsakymas: per silpnas motoras.

slashas

Citata iš: sauja ryziu Įrašytas Gruodis 30, 2018, 00:42:13 AM
Jei droselis trosu, tai ne.

Venza

Niekada negalvojau,kad zmonems toks reikalingas tas autopilotas  :think:  .Daug tokiu autopilotu paprasciausiai ismeciau i metalo lauza.Mano visose masinose autopilotai yra,bet praktiskai niekada jais nesinaudoju  :-]
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

tunks

jei toli nevaziuoji gal ir nereikalingas, bet jei toliau vaziuoji, ir greitkeliais tai labai palengvina gyvenima

bbd336

o ko reikia norint įsidėt autopilotą?
ir ar tikrai turi reikšmę, kokia sklendė, mechaninė ar elektrinė?

slashas

Na tavo lyg ir prieš FL ar jos išvis turėjo autopilotą iš gamyklos? Nes kai pirkau savąjį avensį apžiūrėjau 8 automobilius 95kw varikliu ir nei vienas neturėjo autopiloto, kai visi 2.0 litražo turėjo.

Rolkis72

Mačiau Youtube yra kaip į Avensį deda autopilotą

sauja ryziu

Neturejo, mano pries fl, o be autopiloto menkas malonumas autostradoj, ypac kur sveduose link stokholmo kai 450km autostrada tai tapke noris nukelt nuo gazo..

Venza

Citata iš: bbd336 Įrašytas Gruodis 30, 2018, 15:12:07 PM
o ko reikia norint įsidėt autopilotą?
ir ar tikrai turi reikšmę, kokia droselinė sklendė?
Taigi idejau nuotrauka kaip atrodo autopilotas droselinei sklendei.

slashas

Citata iš: Venza Įrašytas Gruodis 30, 2018, 18:00:34 PM
Taigi idejau nuotrauka kaip atrodo autopilotas droselinei sklendei.
Bet čia kažkoks universalus?

Venza

Kitokiu,sklendei valdomai su trosu, ir nebudavo.Sklende mechanine ir autopilotas mechaninis.

deficky

Tsi pas t22 buvo gi tokiu pat principu valdonu pilotu, anoks coa ne stebuklas bet siaip esu mates tu vadinamu universaliu kur i visas auto tinka tipo..

Aivis

Buvau nupirkes iš Kendis autopiloto rankenėle su visu vairu,jis buvo iš eby parsisiuntes,bet neveikė,tai paskui iš šroto pirko ir vistiek neveikė,nes jo mašina buvo benzininė.Sakė,kad tik dyzelinėm lengvai įsideda. Sau į dyzeline T25 (kai turėjau) idėjau be vargo.
Gazas dugnas .......

slashas

Citata iš: Aivis Įrašytas Sausis 04, 2019, 19:39:53 PM
Buvau nupirkes iš Kendis autopiloto rankenėle su visu vairu,jis buvo iš eby parsisiuntes,bet neveikė,tai paskui iš šroto pirko ir vistiek neveikė,nes jo mašina buvo benzininė.Sakė,kad tik dyzelinėm lengvai įsideda. Sau į dyzeline T25 (kai turėjau) idėjau be vargo.
Taip nes pas tave iš gamyklos kompas palaiko autopilotą... o va su benzininėm 1.8 iki FL tai nebuvo, tik 2.0 turėjo.