Priekinės panelės nuėmimas (arba stiklo)

Pradėjo maaz, Vasaris 26, 2019, 10:47:03 AM

« ankstesnis - sekantis »

slashas

Citata iš: tunks Įrašytas Kovas 06, 2019, 21:39:28 PM
o tai kokio bbio tu pats keiti jei cia reacallas?
Kiaušinius nuo akių nusiimk, tada gal suprasi apie ką šita tema :D

RDeEsser

Citata iš: maaz Įrašytas Kovas 07, 2019, 10:45:42 AM
Matau labai intelektuali diskusija užvirė. Gal geriau nustokis *biuotis ir paskaitykit visa tema  :goodboy:

But gal gerai užrakint šita tema...
Aš įsiterpiau tik dėl kad man nesuprantama apskritai kam viso to reikia?Ar čia yra principo reikalas kaip tikro lietuvio kad jei už dyką kažką duoda tai žūt būt reikia pasiimti kad ir kiek tai kainuos pastangų...Mašinai nuriedėjusiai per tris milijonus km  manau tikrai atsiras kur kas rimtesnių vietų kurios reikalauja dėmesio vien tam kad automobilis galėtų dar kažkiek riedėti...Na bet kiekvienas renkasi savo kas svarbiau.
E

slashas

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Kovas 07, 2019, 19:51:09 PM
Aš įsiterpiau tik dėl kad man nesuprantama apskritai kam viso to reikia?Ar čia yra principo reikalas kaip tikro lietuvio kad jei už dyką kažką duoda tai žūt būt reikia pasiimti kad ir kiek tai kainuos pastangų...Mašinai nuriedėjusiai per tris milijonus km  manau tikrai atsiras kur kas rimtesnių vietų kurios reikalauja dėmesio vien tam kad automobilis galėtų dar kažkiek riedėti...Na bet kiekvienas renkasi savo kas svarbiau.
Kai išsiskleidusios pagalvės metalo šukės veidą "pagražins", gal pagalvosi ką čia rašei ;) plius pagalvės virš 10 metų galį ir neišsiskleisti, o gauni naują. O kai vokietis gauna tą patį dykai, tai jau irgi blogai? :)
Mano Pvz automobilis pilnai techniškai tvarkingas ir TA praeina savo eiga be problemų. MAAZ automobiliui irgi pakankamai daug dėmesio ir lėšų skyria, tad nereikia visų lyginti pagal save ;)

maaz

Dėmesio - taip, bet lėšų tai nereikalauja jinai:) esu turėjęs daug problematiškesnių variantų :)

tunks

Citata iš: maaz Įrašytas Kovas 07, 2019, 10:45:42 AM
. Gal geriau nustokis *biuotis ir paskaitykit visa tema  :goodboy:
perskaityt tai as perskaiciau, bet nesuprantu  kam tau mazochistinis noras paciam keist kai yra kas tai daro.  man irgi ta pati daikta toyotoj pakeite.  nu nenusiima panele, varai  kas klijavo langa tegu nuima. dabar pats vargsti, negana laika gaisti savo brangiausia,  nuplesysi absifkes neturesi nei kam pasiskust,  jei reikes is savo kisenes kitas pirkt.
buna situaciju, kad nera kur detis, reikia kazkaip kazka paciam suburti, bet cia toks sportinis /mazochistinis intereses :D

maaz

Matai vieniem mazochizmas prie auto pačiam pasikrapštyti, kitiems važinėti per servisus, laukti ten, ir... galvoti ką šį kartą sugadins... Na man žiauriai nesiseka su servisais...
Man asmeniškai labiau patinka prie auto lengvai pasirapštyti, nei laukti autoservise. Net su rizika ką nors pačiam sulaužyt.
Ne visiem tai suprast.

Rolkis72

Pritariu,jei turi laiko,nekreivas rankas ir noro pasikrapštyti,tai geriau pačiam pasidaryti,nei kažkam patikėti,kad vėl kažką panašaus pridirbtų

tunks

suprantamas noras, as irgi savo masinas varau kai pats neturiu laiko, bet parsivares palendu ir patikrinu, buna kai ka ir randu:D arba dar varau kai prie kompo reik jungtis.  bet tokius prihalturinimus, kaip pas pati , jei dar plius neseniai priburta tai tikrai vezciau atgal ir liepciau patiem rakti is naujo

maaz

Matai čia pirmiausia buvo nesusipratimas su vienu servisu normaliai nepasake kas priklijuota.
Antra stiklas įklijuotas tikrai gerai ir neduok dieve jie sugalvotų pjauti stiklą. Galiu tik įsivaizduot ko dar po to pridarytų. Ir vėl važinėt, gaiš laiką....