Nutrūko smeigė

Pradėjo egiosa, Balandis 02, 2019, 12:26:56 PM

« ankstesnis - sekantis »

eceris

vat čia tai tiesa. ir pats turėjau minčiu pirktis pneumo suktuką, bet dėl tos priežasties ir atsisakiau, nes ten jėga žvėriška užtempia

Rolkis72

Tai juk pneumosuktukę reguliuojasi sukimo jiega,bent jau tokį mano garažo kaimynas turi

eceris

a pierkūns žino kokios ten reikia jėgos. ranka ar koja paprasčiau :)

maaz

Reikia tiesiog protingai naudot įrankį ir labai naudingas tampa tas suktukas. O kai nėrra proto tai arba nepriveržia arba perveržia.
Aš pats asmeniškai jį naudoju atsukimui ir "pritraukimui" (lengvam priusukimui), o tada dinanometrini į rankas ir prisiveržiu kaip priklauso. Ir jokių "dar šiek tiek už save ir už vaikus" :D

O servisuose laikas pinigai. Arba pamirš priveržt arba užkals tiek, kad geriau neprireiktų kely atsukt...

eceris

nu jo, turėjau dinamometrinį - paskolinau kažkam...
   kiek Nm reikia su dinamometru  ratams?

maaz

Maniškiam 76

----edit
Nusišnekėjau. 103 atrodo. Mano angliškas, tai pėdom perskaičiamus 76 gaunasi :D

RDeEsser

Citata iš: eceris Įrašytas Balandis 03, 2019, 14:10:28 PM
nu jo, turėjau dinamometrinį - paskolinau kažkam...
   kiek Nm reikia su dinamometru  ratams?
Tikrai su koja nereikia.
E

eceris

kolega, nesupraskim tiesiogiai. su koja, tai nereiškia kad 115 kg sverdamas imu ir šokinėju ant rakto :). tiesiog paspaudi koja, kad peties netampyt ir tiek.
   o už lentelę ačiū.

tunks

Citata iš: kudikis Įrašytas Balandis 02, 2019, 22:45:40 PM
Tunks labai jau sudetingai dejai ,nereikia tos smeiges baksnoti,tiesiog siek tiek tepaliuko ir su ta pacia rato verzle ta smeige priverzi(ipresuoji)

kad biski konusu buvo , bijojau as sriegi sururint, tai del to su plaktuku as per kepure ir dauziau, paksui kai issitiesino, tai sunku nebuvo. labai sudetinga nebuvo, uztruko procesas gal 10min max

tunks

Citata iš: maaz Įrašytas Balandis 03, 2019, 13:58:27 PM
Reikia tiesiog protingai naudot įrankį ir labai naudingas tampa tas suktukas. O kai nėrra proto tai arba nepriveržia arba perveržia.
Aš pats asmeniškai jį naudoju atsukimui ir "pritraukimui" (lengvam priusukimui), o tada dinanometrini į rankas ir prisiveržiu kaip priklauso.

butent. pritratini su puska, galinguma nusistates, ir paskui dabaigi su ranka. viska vien su raumenim daryt, tai nebe tie laikai

Astuonkojis

Man ir teko patirti spilkos prasukima :) Bet juokingiausia, kad 15 metu sukinejau varztus ir problemu niekada neturejau, visada pats padangas keiciu ir tt. Bet va toyota auris hibrid spilka neatlaike :D Nors verziau tikrai ne stipriai.. Keista buvo :) Dabar su tokia baime suku :D.

Ir aisku, kai perki nauja, tai ismatavimai turi buti tip top! As atsinesiau nuluzusi originala, parduotuveje matavo su slankmaciu sako ok. Reik idet - neina niekaip, ten gal 0.5 ar 0.8 mm per didele buvo, bet parduotuveje pagalvojo, kad sueis. Sukaliau iki puses ir palikau. Uziverzia, nesisuka, bet tokia mini chaltura.