Garsas uzvedus

Pradėjo casio33, Rugpjūtis 05, 2019, 20:55:17 PM

« ankstesnis - sekantis »

casio33

Sveiki https://youtu.be/zXRsRdsEdPg  gal kas galetu,pasakyt kas cia per garsas uzvedus auto,tuo momentu sek tiek ir apsukos susviruoja

Rolkis72

Kažkas panašaus į generatoriaus diržo

tunks

jo pasitempk dirzeli, arba naujas gal jau reikalingas

casio33

Man ir atrodo generatoriaus,ar kondicionieriaus,galim vazinet ar cia jau reikia skubiai remontuot?Nemanau kad jis senas nes nesenai keistas priss koki 15k,,Ar labai sudetinga pasiverzti paciam?

tunks

konkreciai tojotai nekeites dirzelio, bet  kiek masinu ciupinejes tai visiem atleidi viena varzta ant itempiko, ir kita kur pats generatorius prisuktas.  pastarasis buna idomiu matmenu kartais. buvo papuole ant audines berods  15 varztas ir 16 moterka ar atvirksciai. ir priejimas gali but nestebuklinis. nu ir paieskai kaip patogiai kokia montiruote kur dailiai uzkisti ir sverto pagalba ta generatoriu atlosti ir itempti ta dirzeli. tada uzverzi prie itempiko ir po to generatoriaus. jei priejimas normalus 15 min darbas max.  pertempt neapsimoka, suesi dirzeli, arba dar ir genero guoli. pasiciupinek pries atleisdamas kokio laisvumo yra. padaryk ka butu kieciau, bet kad eitu paspaust,  ka nebutu kaip akmuo .  uzvesk jei necypia uzversk ir genero varzta

egariukas1

Ziurint kuris dirzas.Vairo stiprintuvo is virsaus matosi,generatoriaus apacioj.Neaisku,koks uzdetas,eilinis is parduotuves pagal ismatavimus netinka.Pati forma skiriasi.Priklauso 13,bet ji uzdejus apvercia.Deda 10,tas cypia.Tik liro parduotuvej radau tinkama

Rolkis72

Na jo,buvau ir aš tokių diržų prisipirkes,kol tinkamą radau

tunks

o, gerai zinot :) man kadangi pakeite visus dirzus kartu su paskirstymo solorinoj, tai paciam neteko susidurt kol kas, ir apsipirkt

casio33

Garsas sklinda netik is dirzelio sendien jau su kazkokiu strigimu keitu,imetu foto mazdaug is kur

casio33

egariukas1

Tikrai ne dirzas tokius garsus leidzia.Guolis kazkuris girgzda

casio33

Taip sendien pakeite skriemuly dar kazkoki guoliuka ir nauja dirza,dabar viskas gerai cia ir buvo problema.

Rolkis72

Citata iš: casio33 Įrašytas Rugpjūtis 07, 2019, 16:28:49 PM
Taip sendien pakeite skriemuly dar kazkoki guoliuka ir nauja dirza,dabar viskas gerai cia ir buvo problema.
Ir daug kainavo,jei nepaslaptis?

casio33

115 e man atrodo daug,idomu kaip yra. :V

Rolkis72

Jei su darbu,tai normaliai