Padangos

Pradėjo Egmontas, Rugsėjis 20, 2019, 11:56:11 AM

« ankstesnis - sekantis »

Egmontas

Kas statetes sau padangas 225/45 r17? Ar viskas gerai?nes pagal knygele turi but 215/50 r 17 tai sakau gal kabins kur ar ka?bei ar nemeluoja spidometras?

frostas

Rolkis72

Citata iš: Egmontas Įrašytas Rugsėjis 20, 2019, 11:56:11 AM
Kas statetes sau padangas 225/45 r17? Ar viskas gerai?nes pagal knygele turi but 215/50 r 17 tai sakau gal kabins kur ar ka?bei ar nemeluoja spidometras?
Kai pirkau vasarai lietnykus,tai buvo ir pusplikės 225×45 R17 padangos sumontuotos,nieko nelietė,viskas kaip ir tvarkoje buvo,nes patys lietnykai buvo pagal visus gamyklinius parametrus,tai kaip jau minėjau nieko nesiekė,bet kas man nepatiko,tai perdididelis tarpas tarp arkos ir padangos,susimontavau 215×50 padangas ir dabar vaizdas arkoje super,liest irgi nieko neliečia

Egmontas

tunks

spidometras su standarinem irgi meluoja :)

Rolkis72

Na nežinau,bet mano atvėju mašinos greitis praktiškai toksai pat,kai ir Garmin GPS

tunks

pas mane standariniai ratai o gps rodo 8km maziau nei spidometras :)

Egmontas

tai va ir kuo pasikliaut?spidometru ar navigacija?nes isvaziavus uz lietuvos kai kuriose valstybese baudzia ir uz 1 km

Rolkis72

Pas mane R17x215x50 ratai,Garmin GPS,tiek telefone Sygic GPS pagal mašinos parodymus skiriasi apie 1km/h, kur keliuose yra stacionarūs greičio matuokliai,tai irgi beveik tiksliai parodo

tunks

kur cia baudzia uz 1km?
as tai pasikliauju gps parodymais, nes  gps praktiskai sutampa  su stacionariais matuokliais. kai gps neijungtas vadovaujuosi spidometru, kadangi spidometro parodymai aukstesni nei realus greitis tai kol realiai pradesi virsyti ant spidometro jau turesi 10+ :)

Egmontas

Citata iš: tunks Įrašytas Rugsėjis 21, 2019, 18:16:32 PM
kur cia baudzia uz 1km?
as tai pasikliauju gps parodymais, nes  gps praktiskai sutampa  su stacionariais matuokliais. kai gps neijungtas vadovaujuosi spidometru, kadangi spidometro parodymai aukstesni nei realus greitis tai kol realiai pradesi virsyti ant spidometro jau turesi 10+ :)
baudzia pvz norvegijoj net uz 1 km,jei ne klystu latvijoj uz kiekviena virsyta km 3 eurai

tunks

nebaudzia nieks norvegijoj uz 1km, pastoviai ten vazineju. uz 5km jau gali buti pastabdytas. negirdejau nieko aplink kas buvo uz 1km nubaustas. pats dazniausiai ten iki 5km virsaus laikau.

pecionka

Norgej tiksliai žinau, kad jau už 6km/h viršijus baudžia ir skaudžiai, ne taip kaip LT.

Egmontas

Tiesa o kas kokias ziemines padangas naudojat ir kokie atsiliepimai apie jas?nes kaip ir sezonas tuoj prasides,daug kam reikia padangas pirkt,pasirinkimas didziausias,o kokias rinktis?kas ka naudojat?

Rolkis72

Pernai kinietiškas Goodride SW608 205/55R16 91 H tryniau,kaip už 40 eurų,sakyčiau visai neblogos,pas moteriškę ant Audi A3 Continental sumontuotos buvo nemačiau kažkokio didesnio skirtumo,o ir gumos liko nemažai,manau dar nevieną žiemą aš jas drošiu