Padangos

Pradėjo Egmontas, Rugsėjis 20, 2019, 11:56:11 AM

« ankstesnis - sekantis »

tunks

uz 6km baudzia norvegai, ir uz 5km kartais nubaudzia, uz 1km nesu girdejes. nors gal kur ir pasitaiko

as pereitais metais nupirkau Goodyear UltraGrip Ice Arctic  su cipais. norejau nokianu, ale pardavejas nukalbejo, sako naujas ju rastas nelabai, kad sitos geresnius testus daro ir t.t., tipo ir pigesnes te pas ji ant 20eu nuo komplekto berods.  sakau man dzin pigesnes, bet jei man jos norgej kalnuos kur as gyvenu nevaziuos, as tau jas parvesiu ir atgal atiduosiu. man reik padangu ne kainos.
nu vnz isiule man jas. tai pravazinejau as ziema su jom, ir atgal negrazinau, ir nesiruosiu. kol kas is visu padangu turetu tai geriausios. lipa kapstosi ta masina belekokioj jau beviltiskoj situacijoj, ne syki galvojau, kad zopa bus, bet tos padangos pasisuka, randa uz ko uzsikabint ir tempia po biski. aisku avensio visokios tos sistemos irgi jom padeda, bet pries tai kur turejau ant tos pacios masinos, tai skiriasi kaip diena ir naktis.
ant kitos masinos, kur lt vazineja uzdejau pigesnes siek tiek, firmos daba neatsimenu gales kai busiu lt parasyt, bet ten jos yra nuo nokianu atskilusios kazkokios kontoros gaminamos, berods rusyne, ir gamina to pacio seno gero uzsirekomendavusio nokianu rasto, ir misinio padangas. irgi su spygliais paemiau. tai mano town&country autobusas ant ju irgi labai stabiliai stovi. bobute nebijo su jom nei per pliksala nei per pusni brist. pats pataikiau per tokia lijundra but lt ir su ja vaziuot, tai labai smagiai tos padangos kabinas i leda