Sunkiai kuriasi

Pradėjo pippenoze, Rugsėjis 27, 2019, 19:17:50 PM

« ankstesnis - sekantis »

pippenoze

Sveiki, su pirmais nedideliais šaltukas išlindo ir bėda. Anksti ryte važiuoju iš darbo, taip kad buvo ir - 3, ir - 1. Ir pradėjo labai sunkiai kurtis, uzsikurus pasipila balto dūmo kamuolys. O ant šalto variklio ant laisvų apsukų šokinėja nuo 900 iki 1000 iki 1100. Gal kažkas kokiu įdėjo turit?

2.2 D4D 110kw

Bacardis

Zvakes pradziai pasitikrink ;)

Egmontas

Rolkis72

Toyotai labai svarbu kad starteris gerai suktų,gali ir purkštukai pavargę būti,aš savo kai kuriu,tai gazo pedalą išminu,šioms auto net gamintojas rekomenduoja,žymiai geriau kuriasi,apsukos šokinėti gali dėl purkštukų

Juventas

Purkstukai 3 restauruoti 1 naujas viskas nesenai padaryta

Rolkis72

O kuro filtras,senai keistas?

Egmontas

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Rugsėjis 27, 2019, 20:52:51 PM
Toyotai labai svarbu kad starteris gerai suktų,gali ir purkštukai pavargę būti,aš savo kai kuriu,tai gazo pedalą išminu,šioms auto net gamintojas rekomenduoja,žymiai geriau kuriasi,apsukos šokinėti gali dėl purkštukų
gazo ar sankabos?

Rolkis72

Juk rašiau,kad gazo,pabandyk išmynt ir kurti,kai pagriebia gazą atleidi

Egmontas

As kai kuriu isminu sankaba,varikliui lengviau girdejau!o kad gaza ismina pirma kart girdziu

RDeEsser

Ćia ne koks purškus ar žoliapjovė kad kuriant gazavimas gali duoti kažkokių apčiuopiamų rezultatų,nes kažkur kažkokia traukutė kažką kažkur atidarė ir galima tai vadinti gazavimu.O ką gali duoti mašinai gazo mynimas neužvestu varikliu jei viskas valdosi elektroniškai ir niekur niekas be reikalo nejuda kol kompiuteris neduoda galutinės komandos?
E

bladas

Gazo maigymas padėdavo užvedant karbiuratorinį variklį, dar reikėdavo ištraukti "padsosą". Užvedant dabartinį variklį, aišku, kad to daryti nereikia. Žiemą reikia išminti sankabą

Rolkis72

Citata iš: bladas Įrašytas Rugsėjis 28, 2019, 21:30:20 PM
Gazo maigymas padėdavo užvedant karbiuratorinį variklį, dar reikėdavo ištraukti "padsosą". Užvedant dabartinį variklį, aišku, kad to daryti nereikia. Žiemą reikia išminti sankabą
Kaip tai gazo numinti nereikia,pasiskaityk automanualą,gamintojas rekomenduoja,kad kuriant šaltą variklį reik kurti ant nuspausto gazo

bladas

Prie -30 gal ir gerai. Mes kalbam apie šių dienų orus

Egmontas

Skaiciau ir as ta manuala,taip visiskai teisingai kad parasyta kad uzvedant spausti gaza,bet itariu kad suklydo ir sumaise su sankaba

Rolkis72

Mano Avensis kaa liečia varilkį,yra tvarkingas,purkštukai atrestauruoti,starteris atrestauruotas,su varilkiu bėdų nėra,bet kai tokie vėsesni rytiniai orai,visviena auto geriau kuriasi prie nuspausto gazo pedalo,jau išbandyta tai nekartą,aš rusų forume apie tai sužinojau,kad atvėsus orams Avensis lengviau kuriasi su išmintu gazo pedalu ir jau nuo maždaug +5 ir taip žemiau,nemanau kad automanuale suklydo ir sumaišė gazo pedalą su sankabos,nes daug kas taip šneka kas turi Toyotas