Nuajas Hibridinis Rav4

Pradėjo Sarunas5, Gruodis 01, 2019, 16:58:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

Saulio

Rūko led lempos tikrai prideda šviesos.
Šiaip galima paprastas halogenines lemputes pasikeisti į led. Ten berods h11 eina.
YouTube yra video kaip pagerina kokybę pasikeitus į led.
Mane šiek tiek netenkina artimųjų žibintų lempos-per žemai šviečia.

Citata iš: xaudrius Įrašytas Balandis 24, 2022, 09:33:08 AM
Aha, lempos dar ne naujos. Gal ir su komplektacija susiję. Įdomu, ar naujos priešrūkinės švies gerai,nes mano halogeninės tai tik dėl vaizdo...

kixxoff

Visai įdomių ir naudingų dalykų šitas vyrukas vis pasako. Tame tarpe ir apie tepalo kygio tikrinimą
https://www.youtube.com/watch?v=kj1-V2Rkqt8

Henris

taip prenumeruoju as jo video, del to ir buvau susiparines del tepalo lygio virsyjimo.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

balticam

Citata iš: kixxoff Įrašytas Balandis 25, 2022, 18:08:02 PM
Visai įdomių ir naudingų dalykų šitas vyrukas vis pasako. Tame tarpe ir apie tepalo kygio tikrinimą
https://www.youtube.com/watch?v=kj1-V2Rkqt8

Daug geros info pateikia, bet tai vieno zmogaus asmenine nuomone. As ne su visais jo teiginiais sutikciau.
Del tepalo tikrinimo, tai as jau kelis kartus, kelioms skirtingoms masinoms tikrinau. Tiek ir esant saltam varikliui, tiek ir siltam - tepalo lygis nepakinta praktiskai.Na gal koki 1-2mm, o tai yra menkniekis.

kixxoff

Citata iš: balticam Įrašytas Balandis 26, 2022, 16:14:13 PM
Daug geros info pateikia, bet tai vieno zmogaus asmenine nuomone. As ne su visais jo teiginiais sutikciau.
Del tepalo tikrinimo, tai as jau kelis kartus, kelioms skirtingoms masinoms tikrinau. Tiek ir esant saltam varikliui, tiek ir siltam - tepalo lygis nepakinta praktiskai.Na gal koki 1-2mm, o tai yra menkniekis.
Aš bandžiau tepalą tikrinti kaip jis pasakė - neįmanoma nieko suprasti - visas kištukas tepaluotas (nuvalius prieš tai) ir tiek..

balticam

Tai ir bus tepaluotas, nes po 1min nieko tikslaus ir neismatuosi kai visas vamzdelis apsitaskes tepalu ir nenuvarvejes gerai.
Jei jau tikrint ant silto variklio, tai visada 5min. palaukiu, tada rezultatas matosi aiskiai.

Henris

taip tikrinu po mazdaug 5min. O siaip tas bicas tai eile metu licencijuotas toyota mechanikas, ne siaip is lempos kalba.

pecionka

Aš irgi tikrinau ir po 5 ir po 10 minučių, gerokai virš MAX.
Bet važiuoju ir kol kas jokių problemų.  :-]

Rookie

Niekada netikrinau ir galvoju kad neverta.

LM

Citata iš: Rookie Įrašytas Balandis 27, 2022, 19:34:13 PM
Niekada netikrinau ir galvoju kad neverta.
Ir iš viso kam tas teplas... :-{ :think: :-]

Rookie

Citata iš: LM Įrašytas Balandis 28, 2022, 07:54:19 AM
Ir iš viso kam tas teplas... :-{ :think: :-]
aš įsivaizduoju kas yra tepalas, bet tikrinti jį prieš įsėdant ir išlipus iš mašinos niekados nedariau  :-]

Henris

Labai nudziugino paskutinis isvazinetas bakas su 40l 700km realiai 5.7l, nors kompas rode 5.9l. Vaziuota 80proc mieste Vilniuje. Kaip 221AG SUVui mane tenkina net labai, juolab, kad netaupau kaip berete, tai nustebino mane :)

kixxoff

Citata iš: Henris Įrašytas Birželis 23, 2022, 19:33:55 PM
Labai nudziugino paskutinis isvazinetas bakas su 40l 700km realiai 5.7l, nors kompas rode 5.9l. Vaziuota 80proc mieste Vilniuje. Kaip 221AG SUVui mane tenkina net labai, juolab, kad netaupau kaip berete, tai nustebino mane :)
Geras auto. Pretenzijų neturiu.
Pirmą kartą į Tuvlitą jau reiks važiuot greitai

Henris

Man i Tuvlita spali pirma technikine, suzinosiu ar antikorozini pagal taisykles padare :) Nes ten buna prisipisineja, jei ant kokios slangutes uzpurske netaip :)

Henris

beje pastebejau viena niuansa kuris atsirado, posukiuose jauciasi, kad vairuotojo sedynej atsirado toks nedidelis laisvumo judesys, bet ne begeliai atsilaisvino kur prie grindu sukasi, toks jausmas, kad tuose laikikliuose kur i begelius statosi. Keleivio sedyne viskas ok, bet ji reciau ir naudojama. Ar imanoma ten kazka suverzti? Atstovybej ta gali padaryt?