Nuajas Hibridinis Rav4

Pradėjo Sarunas5, Gruodis 01, 2019, 16:58:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

Pakavotas

Citata iš: jl Įrašytas Balandis 18, 2024, 17:35:15 PM
Nežinau ar čia pas jus, Pakavotas. Nes rašote, kad anksčiau nebuvo. Bet SMLT galėtų parašyti ar čia apie šį garsą kalbą? - https://youtu.be/1ErNnGk2LKs?t=639

Pas mane tas girgždėjimo garsas labiausiai pasireiškia važiuojant 30/40 km/h ir pastabdant prieš greičio mažinimo kalnelius. Paspaudžiant stabdį sugirgžda, pravažiuoji kalnelius, atleidi stabdį ir vėl sugirgžda. Tas pats ir ant lygaus kelio, prie atitinkamo greičio. Jei automobilis stovi vietoje ir spaudi/atleidi stabdį, jokių pašalinių garsų nesigirdi, apart įprastus hibridinius stabdžių garsus. Prie didesnio greičio, irgi panašu, kad nesigirdi. Buvau nuvaręs automobilį ir į atstovybę tikrinti. Pravažiavom su meistru, tai iškart sakė, kad garsai neįprasti. Palikau automobilį tikrinti detaliau, tai po patikrinimo jau kitas meistras sako, kad viskas kaip turi būti :) Nesutikau su tokia išvada, tai sutarėm dar kažkiek pavažinėti ir žiūrėti ar progresuoja. Bet kaip ir minėjau, anksčiau tokių garsų nebuvo. Esu ir su draugo beveik identišku Rav4 važinėjęs, ir su nuomotą hibridine Corrolą užsienyje, nieko panašau negirdėjau. Šeip žiauriai nervina tie garsai ir labai nuvilia, kad tai naujas automobilis. Maloniau jau su senu automobiliu važinėju, nei su nauju Rav4. Aišku, taip nepaliksiu, jei prireiks, esu pasiryžęs eiti ir iki teismų. Žodžiu, informuosiu kaip seksis, gal kam taip pat bus aktualu ir susidurs su ta pačia bėda.

kixxoff

Kažkoi uždurniavo automobilio centrinis užraktas, gal kas susidūrėt? (2019 hibridas).
Raktas kišenėje, išlipi iš mašinos, uždarai duris - mašina iš kart pati užsirakina. Tarsi būčiau prilietęs užrakinimo jutiklį ant durelių ar būčiau paspaudęs mygtuką ant rakto.
Atrakinu (pasiėmęs už rankenos), atsirakina, įlipu, uždarau dureles - mašina signalizuoja, kad "Raktas viduje" - ilgas pyyypsiukas ir ekrane pranešimas, kad raktas viduje. T.Y. - mašina nori užsirakinti, bet negali, nes mato, kad raktas viduje.
Išlipu, esant atidarytom vairuotojo durelėm atidarau galines dureles už vairuotojo, uždarau vairuotojo dureles - vėl pyyyypsiukas ir pranešimas ekrane, kad atidarytos durelės, t.y., vėl bando užsirakinti, bet meto atidarytas dureles. Su kitom durelėm po vieną nepabandžiau.
Jei mašina užrakinta ir atrakinu atidarydamas priekinio keleivio dureles, uždarau jas - viskas ok - nebando užsirakinti. Bet jei esant atrakintai, nueisiu prie vairuotojo durelių, jas atidarysiu ir uždarysiu - užsirakina pati..

WTF?  (z)

Rookie

Panašu, kad reikia kunigą kviesti, kad velnius išvarytų