Avensis sedanas 2007-2008m ar verta pirkti?

Pradėjo Žydrūnassss, Kovas 01, 2020, 21:05:41 PM

« ankstesnis - sekantis »

Sveiki. Noriu pirkti toyota avensis sedana. Man tai būtų pirmas automobilis. Patarkit ar verta.? Dekui

Ar. Erta pirkti toyota avensis sedana 2007-2009m?
3 (50%)
M
3 (50%)

Viso balsavusių narių: 6

Žydrūnassss

Sveiki. Noriu pirkti toyota avensis sedana 2007-2008m. Patarkite ar verta? Man tai būtų pirmas automobilis. Dėkui

Rolkis72

Tai nors parašyk,dyzeliniu ar benzininiu varikliu,manau kad tikrai verta,nes gan patvarus automobilis,aišku prieš perkant,patariu servise pasitikrinti,jei dyzelinė,tai pasitikrinti galvutės tarpinę,nes paskui gan brangokas remontas,sankaba irgi gan silpnoji dalis,važiuolė patvari,jei nebuvus mušta,tai ir atspari rūdims

Žydrūnassss

Dėkui. I dizeli dairausi. Geriau imti Lietuvoje vazyneta ar iš perikupu?

Rolkis72

Geriau imti parvarytą,bet reikia galvos tarpinę kad servisę patikrintų,nes pažystamas nesenai jieškojosi sau 93kw D4D,tai gal 4 Avensiai jau buvo su šia bėda,aš ėmiau 2004 metų,šis motoras dar špyžinis ir su galvučių tarpinėmis problemų labai retai jau būna,beto 85kw varikliuose ir DPF  kietūjų dalelių filtro nėra,tad ir problemų su jo užsikišimu nėra.

Žydrūnassss

2008 metu varikliai girdejau ne probleminiai, bet kaip sakoma akmuo ir tas sudyla.. Velnes žino kaip ce pasielgti..

pecionka

Ar imsi Lietuvoje važinėta ar perekupų atvaryta vistiek reikia patikrinti.
Tik pastebėsi vieną esminį skirtumą, retas perekupas važiuos kur nors į autoservisą auto tikrinti ir tuo labiau neleis niekur kišti nagų, max apžiūrėt iš išorės.
Na o tie kur LT važinėja, jei neturi ko slėpt, noriai atvažiuoja į sutartą vietą patikrai.

Žydrūnassss

Dėkui tau už pastebėjimą 👍 tokiam perikupui is karto sakyčiau viso gero.

Žydrūnassss

Rolkis72

Jei ji iš rimtos degalinės,tai jokio skirtumo žalia ar ji violetinė ar dar kokios spalvos,nes D4D purkštukai ypač lepūs prastai salerkai,o tarpkitko,ta žalia salerka yra 1 prie vieno kaip ir eilinė,tik į ją žalią spalvą įmaišo,kad galima atskirti,kad ji skirta ūkininkams

Henris

Esme tame, kad purkstukai subalansuoti taip, kad pralaidumas bio priedam butu kokie 4,5proc, jei degalines bio priedo deda virs tos purkstuku numatytos normos, tai jau jiem kenkia ir uzkisineja, tam yra numatyti dyz. kuro priedai pvz tos pacios Toyotos, bet ta prieda turi naudot reguliariai, o ne kai jau pasikemsa kuris nors. Tas priedas, neleidzia kauptis bio riebalui ant purkstuko antgalio. Tas procento skaicius mano parasytas kaip pvz, kokias bio priemaisi normatyvas turi kiekvienas variklis reikia dometis konkreciam atvejui.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

eceris

Citata iš: Žydrūnassss Įrašytas Kovas 03, 2020, 12:35:24 PM
Žalios salerkos turbūt nepatartina pilti..
jei bijai žalio dyzelio, kasdienė istorija, kaip jis atsiranda...
tarkim ūkininkas užsakė keletą tonų dizelinio kuro. pakeliui važiuoja benzinvežis(ar kaip jį pavadinti) kuris veža 22-24 tonas saliarkos. jo cisterna suskirstyta į keletą skyrių po kelias tonas. ūkininkas perka tarkim 3 tonas, o į benzinvežio skyrių telpa 6. ar apsimoka siūsti pustuštį benzinvežį? turbūt kad ne. atveža užsakiusiam ūkininkui, nuleidžia tars 3 tonas(kitas 3 nuveš kažkur į degalinę supils), ir paduoda bakelį su skysčiu, kuris "pažalina" - susipilk. ar pila ans ar ne, jo sažinės reikalas.... tad ar verta bijoti pilti "žalią"? :)

Žydrūnassss

Nejaugi tas avensis dizelis toks lepus? Tai ar 2008 metu rimtas motoras? Ar reikia pirma "perrinkti" ji??

Rolkis72

Viskas gerai su tuo motoru,tik kai rašiau,servise perkant pasitikrink ar galvos tarpinė neprapūsta,silpnoji vieta purkštukai,bet jei pilsi kokybišką kurą važiuosi ir važiuosi,na dar sankabą pasitikrink,ar smagratis nebarška,bet tie smagračiai,visoms auto nuo tokių metų yra problema.

tunks

man tai paklausejas kosmonautas biski.  net tema kosmonautiska. kas tau gali atsakyti tiksliai? vienam verta kitam neverta. kaip ta verte skaiciuoti? kazkam gal uazikas vertesnis uz mersa atrodo, nu ir ka daba daryt. tolesnes diskusijos paklausimai irgi labai jau perdem diletantiski. bendras vaizdas susidaro, kad piemuo iesko pirmos masinos bet nesupranta apie jas absoliuciai nieko ir klausineja nesamoniu.
mano patarimas tau butu toks: kadangi esi zaliasis agurkelis technikoj ir net nelabai rauki, ka kiti tau komentuoja kartais, tai pirmiausia issirink masina kokia tau patinka. tada pries pirkdamas tokia masina nugink i normalu servisa, kad ja papurtytu ir diagnostika pajungtu. sumokesi keliasdesimt, bet isvengsi galvos skausmo uz kelis stukus.jei servizinis bedu neras, arba ras tokias kokias kurios sprendzias 100-200eu diapazone, be testiniu islaidu tai pirk ir vazinek sau sveikas. nes daugiau cia nera su tavim ka diskutuot. kai pavazinesi, igysi praktikos, tada savaime kils protingu klausimu is eigos, tai uzeisi cia ir paklausi, jei guglej nerasi. ir neuzsiciklink ties tuo pirkimu, ziniu rinkimu ir neaisku ko ieskojime, masina ne boba, tu su ja nesizeniji, perki max 5 metam, arba nujosi per ta laika, arba atsibos pirksi kita, del to nera ko svajoti i jas beziurint. patinka nuvarai i servisa, jei praeina nusiperki ir uzsiemi svarbesniais gyvenime reikalais, nei metalo lauzo paieskos

Egis_

Citata iš: pecionka Įrašytas Kovas 02, 2020, 13:00:13 PM
Ar imsi Lietuvoje važinėta ar perekupų atvaryta vistiek reikia patikrinti.
Tik pastebėsi vieną esminį skirtumą, retas perekupas važiuos kur nors į autoservisą auto tikrinti ir tuo labiau neleis niekur kišti nagų, max apžiūrėt iš išorės.
Na o tie kur LT važinėja, jei neturi ko slėpt, noriai atvažiuoja į sutartą vietą patikrai.
kiek dabar pardaviau automobiliu, patikros galimybes pas mane buvo tik tokios - pas oficialiu atstova arba i Valstybine Technine Apziura, su oficialiais gedimu aprasymais ''juoda ant balto''. Tokios pozicijos laikausi po vieno apsilankymo ''servise'', po kurio kompiuterines diagnostikos su neaiskia iranga automobilio nepavyko uzvesti, sugadinus immo sinchronozija tarp bloku...taip pat esu girdejes ir tokiu pasakymu: ''Turbina laikys max 5000km'', neatlikus jokiu matavimu konstatuojama, jog ''kompresijos nera cilindre'' :D taip kad su ''garazinem'' patikrom pas mane baigta. Labai daznai pirkejas nustemba isgirdes tokias patikros galimybes. Dazniausiai zmones pirkdami 10m ir daugiau automobili renkasi Technine apziura. Realiai viska galima pilnai tikrinti, isskyrus variklio kompresija, kuomet reikia issukineti pakaitinimo dyzeliui ar uzdegimo zvakes benzininiam automobiliui, siu matavimu atlikineti nesutinku, kadangi klientas tikrai nesutiks padengti islaidu nulauzus zvake...nebent su nemazu depozitu kiseneje, galbu ir sutikciau :D