Avensio posparniai

Pradėjo arytis, Birželis 09, 2010, 13:34:44 PM

« ankstesnis - sekantis »

arytis

Norėjau paklausti ar pas mane vieną problemos su posparniais, nes plastmasė nutrinta, kaip suprantu nuo rato, kai pilnai susisuka i vidinę pusę. Ir labiau nutrintas kairysis posparnis, už kurio stovi intercooleris. Tai mąstau, kad reiktų pasikeisti, tik gal kas nors jau buvo susidūręs su panašia bėda?

Naujokas

Pas mane lygiai tas pats su kairiu posparniu. As susukau papildomai varztu ir lyg tvarkoj viskas.

zally

Gal vyruciai pas jus ratu isnesimas netoks, koks reikalingas.Neturetu ratas liestis i posparni.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Tuziukas

man tai pogi remiasi.. bet pas mane padangos per aukstos 205/60 r16 turetu 55 buti tada manau air nesiremtu..man irgi slyksciai remiasi..kazi kiek posparniu kainos mazdaug.. ir variklio plasmases nera po dugnu..:(

Naujokas

Pas mane ratai R17 45/215 tad liesti neturetu. Manau man lietimo priezastis buvo tai kad zemas buferis ir kartais kur vaziuojant ji uzkabini ir taip jis pasislenka ir to pasekoje liest posparnis pradeda. Bet kaip sakiau susukau papildomai varztu ir viskas ok.

arytis

Mačiau, kad Signeda turi. Posparniai po 31 pinigą, yra ir variklio apsaugų.

mind

CitataNaujokas parašė:
Pas mane ratai R17 45/215 tad liesti neturetu.

Šie skaičiai išnešimo neparodo, tai gi su tokiais skaičiukais nupirkęs ratus gali jų visiškai neužmauti, jei nežinosi apie išnešimą, nebent tai originalūs ratai.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Tuziukas

posparni bandziau ir as tvarkytis nikeko nesigavo..nervuoja atbulomis vaziuoji ir brauikiasi..:(

Tuziukas

tai kas po kiek rado posparniu kainas? domintu siauliuose pas mane posparniai baisus, apatines variklio apsaugos vienos truksta..kazi kur ieskoti visu siu plasmasiu ir kiek mazdaug kainuoja kad nepermkoketi?jas naujas kinietiskas geriau pirkti?gerai tinka jos ? bandet kas?

p.s. ir beje kilimelius gal kas zino kur orginalius gauti?nes man vienos truksta o kitas irgi pavarges neblogai..:)

spyglys

Signeda prekiauja posparniais, kaina juokinga nuo 30-40 lt. Lenku gamybos. Siaip puse velnio tikrai, jei super tikslumo nereikia, tikrai tinka. Sau pirkau Corollai Verso, viskas tiko, tik nepatiko, nes nebuvo vienos jo tvirtinimo ausies, nieko svarbaus, bet jo pagalba sutvarkiau sena ir visks.

Savartyne kainos nuo 100lt prasideda.

GALLANT

CitataTuziukas parašė:
tai kas po kiek rado posparniu kainas? domintu siauliuose pas mane posparniai baisus, apatines variklio apsaugos vienos truksta..kazi kur ieskoti visu siu plasmasiu ir kiek mazdaug kainuoja kad nepermkoketi?jas naujas kinietiskas geriau pirkti?gerai tinka jos ? bandet kas?

p.s. ir beje kilimelius gal kas zino kur orginalius gauti?nes man vienos truksta o kitas irgi pavarges neblogai..:)

Bandyk i KLARKSONA nuvaziuot, ten kainos juokingos. Ziema klausiau, tai kiek pamenu, kad posparniai ir variklio apsauga 30-50lt ribose kiekvienas.

Tuziukas

CitataGALLANT parašė:
CitataTuziukas parašė:

Bandyk i KLARKSONA nuvaziuot, ten kainos juokingos. Ziema klausiau, tai kiek pamenu, kad posparniai ir variklio apsauga 30-50lt ribose kiekvienas.

aciu uz info, reiks meginti, vargas su tomis plasmasemis..nerandu nieko savo toyotai visa taurage praskambinau variklio apsaugu nera, kilimeliu net negaliu nusipirkti orginaliu lauzyne..:(:(

Aivis

Manau,kad neatitinka ratu išmatavimas ar išnešimas,kaip,kad jau kiti rašė,nes man tai jiokiu problemu su posparneis nėra,padangos orginalios 16 stovi.Pasitikrinkit kokios tinka jusu modeliui,atidarius vairuotojo dureles,yra priklijuota informacinė lentelė su domenimis,kokiu išmatavimu galima padangas dėti.
Gazas dugnas .......

narushnikas

Norejau pasiteirauti, ar pas visus Avensius galiniai posparniai veilokiniai? Gal paitaiko plastmasiniu? Nes aplipus druskai su sniegu veilokiniai issitampo, iplysta. Gal kas kokiu minciu ar sprendimu yra sugalvojes siuo klausimu?:)

Renis

Pas mane irgi minkstas veilokas. Matyt kitaip ir nebuna :]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw