Avensis 2001m D4D sankaba

Pradėjo McGarle, Birželis 15, 2010, 13:03:18 PM

« ankstesnis - sekantis »

wikcia

CitataMcGarle parašė:
kur vienas cilindras zinau, prie pat bakelio. o kur kitas? kuris pagrindinis?
Prie bakelio pagrindinis, prie dezes darbinis.

tadasd

Ar švinkuojantis yra plaukiojantis? Aš jį jau pasikeičiau negi teatlaikė 30 tūks. ir viskas?Nuliūdinai..

NNZ

plaukiojantis smagratis, tai kai jis pradeda byrėt pradeda švinkuot, dėlto ir yra tas garsas, kai liečiasi į tą blėkelę. Priklausomai kokios firmos ėmiai ir jei prasti meistrais laisvai galėjo pareiti. Pliusatlaikė 30k km. bet tai nereiškia, kad dar tiek pat ar daugiau nelaikys. Čia tik pastebėjimas, kad pradėjo švinkuot tas smagratis. Kaikas su tokiu ir 100k km pravažiuoja kiti kaip aš tik 15k km.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

azart

O negaletu tai buti isminamojo guolio garsas?
festina lente

NNZ

jei būtų išminamasis guolis tai jis pastovų garsą skleistų numynus sankabos pedalą...

Henris

Hmmm. Daba gal man pasakysit ar teip turi buti ar cia kazkas nitaip. 3 pavara jauciasi labiausiai, tarkim imetu is 2 i 3 apsukos kokia 1700rpm ir staigiai spaudziu gaza ties 2000rpm jauciasi toks vibrato biski, kaip kad butu ijungta per auksta pavara ir truktu apsuku... Kitom pavarom nesijaucia ir jei isibegeciau tolygiai 3 pavara irgi nesijaucia, tik staigiai nuspaudus gaza jauciasi butent 3 pavaroje ant 2000rpm. Ar cia man nori jau prasukti sankaba ar turbina didziausia sukimo momenta duoda ant tospavaros ir tokiu rpm, ar pas jus tas pats ir nekreipt man demesio?
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

NNZ

na nesu nei su tavo modeliu, nei su senuko tokio jautes, bet jei norėtų sankaba prasisukt, tai tada apsukos greitai kiltų ir netrauktų, bet kiek suprantu pas tave to nėra, tai žiūrėsim ką kiti pasakys..

tadasd

Gal tai ir smagratis,bet kai is tikruju jis buvo parejes pries keitima garsas buvo visai kitoks,atrode lyg kas variklyje isona plaktuku kaltu. Dabar to nera, ogarsas tik palei pedala ir ''caksi'' svelniai tik pradedant minti ir beveik atleidus. Toks ispudis, kad kazkas atsipalaidave ir turi per dideli laisvuma. KOkios nuomones?

NNZ

a tada netas variantas jei maigant pedalą. guolis irgi negali nes jis tik kai pilnai išmini šneka.gal diskatoriaus pluksnelės jau baigiasi ir netolygiai išsispaudžia.

azart

Na ir man buvo itarimas kad sparnuote skleidzia garsus.
festina lente