Turbokompresoriaus gedimas

Pradėjo Kesteliss, Liepa 04, 2010, 11:09:07 AM

« ankstesnis - sekantis »

Vilius Liutkevicius

As jau pasimetes. Buvau pas dar vienus dusliarkininkus. Sake, kad tas bakelis, kuris apacioje yra tuscias, o to prie kolektoriaus sake neardyti, nes "pamatavo" duju ismetima su ranka- sake viskas ok.
Katalizatorius tikrai turbinos nestabdo.
O prie kolektoriaus tikrai yra kazkokia katalizatoriaus dalis, nes draugo Avensiui verso neseniai pakeite uz 1800 Lt. Maciau nuimta- labai panasus i mano Previjos.

Kesteliss

na siandien nueisiu ir tiksliai paziuresiu kur tas katalizatorius :), nes mano brangioji vel durniuoja. Pradejo tepalai varveti kazkur aukstai nuo turbinos, meistrai isarde ogi is alsuoklio uzkurus tepalas pakyla ir i isiurbimo spanga bega ir t.t. nepagavom kampo kodel. kompresijos nepucia lyg, bet kazkaip idomiai ten viskas buvo. tada atsiveziau jau tikrai varikliu speca, tas per 10 sekundziu nustate liga, pasirodo po forsunkem dedasi varniniai ziedeliai ir kai jie pavargsta praleidzia ismetimo dujas, tuo sukelia spaudima ir tepalas varo per alsuokli. vakar istrauke forsunkes, pasirodo tikrai tis praleidinejo. tai siandien nupirkau ziedelius, dabar keicia. Vis kokiu nors stebuklu ta mano previja man iskrecia :))) naujametiniu :)
tel.868737941

Kesteliss

va siandien siurprizelis :( 8 menesiai po turbinos restauracijos ir siandien isgirdau negrazu garsa :((((( Gavoju ko ji man nebetraukia o ce mat garsai pasigirdo. dar tepalas i interkuleri nebega, tai nedumija, bet garselis apie 2000 kai pasiekia nekoks. Nu na jei kas puse metu po gabala reikes investutoti i turbinos remonta, tai ko gero masina reikia gal keisti ??? :(
tel.868737941

Henris

autoplus.lt maciau avensiui 2 turbos naudotos buvo, bet tai maciau pries pora menesiu. O siaip gerai turbas restauruoja Rygoje o ne Vilniui. Kitas dalykas, gal turbos prieziura netinkama, arba nepasalinama priezastis del ko ji taip iseina saibom. Cia daug diskutuota apie po turbos restauracijos, tolimesne prieziura, kad reiktu kataliza imti lauk, isvalyti slangas, po turbos remonto antras tepalu keitimas po 1500km ir t.t. Paeiskok, pasiskaitinek, gal ka rasi vertingo, gal restaurave, kazko nedadare...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Kesteliss

tai dabar tiek ziniu, jau uzia :) tik dabar galvoju ar man ce ja damusti iki galo ar imti dabar is karto? :) Bet kaip uzknisa as negaliu, taip gerai riedejo jau, se tau..... :(
tel.868737941

Memelis

O tai ten kur tu restauravai, jokios tau garantijos nedavė? Nors nežinau, gal tokiems dalykams niekas garantijos ir neduoda... Šiaip tai skaudu turėtų būt, jei nei metų neišlaikė...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Kesteliss

nu dave pusei metu, bet praejo 8 menesiai jau. aisku abidna :) bet yra kaip yra.
tel.868737941

previs

Uzjauciu :(  

man tai kaskada vaziuojant pasigirdo garsas kazkur nuo variklio, dingo trauka - na galvoju pyzzz........ec, tai isleto nuvaziavau iki parduotuves aiksteles, apsipirkau pardei. Vel uzsikuriau kaip niekur nieko. Tai ir nebezinau kas ten buvo. Gal kam buvo panasiai?
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai

Kesteliss

jauciu supyksiu ir nusipirksiu nauja (bent jau taip raso ) http://www.turboost.lt/index.php
Ka manot?
tel.868737941

Modka

Citataprevis parašė:
Uzjauciu :(  

man tai kaskada vaziuojant pasigirdo garsas kazkur nuo variklio, dingo trauka - na galvoju pyzzz........ec, tai isleto nuvaziavau iki parduotuves aiksteles, apsipirkau pardei. Vel uzsikuriau kaip niekur nieko. Tai ir nebezinau kas ten buvo. Gal kam buvo panasiai?
didziausia tikimybe kad oro srauto matuoklis sugrybavo jei jis jau prie pabaigos tai dazniau tingines trauka ypac vaziuojant i kalna...  o siaip tai daug kas gali buti
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

previs

Aciu uz atsakyma.Reiks pasiziureti kas ten jam oro srauto matuokliui yra.Kazkaip varza galima pamatuoti ar kazka tokio.
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai

Kesteliss

Nu as nelabai tikiu, kad oro srauto matuoklis paciam, jei jis butu saibom isejes tai burbuliuotu variklis, usidektu klaidos ir t.t.
Siandien susiskambinau su turbo OST, nauja Garet turbina 2000 litu, pakeitimas 200Lt bet jau su visais plovimais(karterio, visu slangu) Metams gamykline garantija. Tai dabar galvoju, gal spjaut i visa si reikala su tom restauracijom ir isideti nauja pagal visus reikalavimus, gal tada pamirsciau beda su ta turbina, o tai bus baisu kur toliau vaziuoti jei vel restauruociau, kaip paranoja kazkokia jau :)))))) Ka manot?? aisku pinigai didesni, bet.....
tel.868737941

Henris

kazkaip keista, kad nauja turba kainuotu tik 2000lt, siaip naujos turetu buti kaina 5000-6000lt. Jei jos kaina tik 2000lt, tai niekas ju manau nerestauruotu, nes restauravimas apie 1200lt. Aisku, gal pas mane si info pasenus, nes kai domejausi, atstovybe sake kad avensiui bent jau turba apie 6000lt, na numetus atstovybes antkaini, tiesiai is gamintojo, gal uz kokius 4k paimtum.

Kesteliss

as dabar kiek skambinaus tai jooooo kainos nuo 4000-3000 litais, bet cia tipo akcija. kiek nete skaiciau tai apie turboost neblogi tasiliepimai. Pridedu nuoroda kur ta turbina http://www.turboost.lt/index.php
paziurek :) na sako taivanis negamina, o toyota atskirai irgi nesigamina tokiu turbinu o perka is Garet.
KA DARYT?????? :)
tel.868737941

Henris

pirmiausia, praziureciau srotus ar nera tokiu auto sudauzytu, gal turba dar neistraukta. Beje reiktu pasidomet, gal tokia pat turba tinka ne vien nuo tavo modelio? 85kw variklius Toyota deda ir i avensiuis, corrolas, corrolas verso, pasidomet koks detales kodas, gal pritaikysi. Nes jei ieskosi butent Previos, labai susiaurinsi pasrinikima...