vidine granata*

Pradėjo oscar666, Liepa 07, 2010, 17:39:16 PM

« ankstesnis - sekantis »

oscar666

sveiki.....senokai turiu jau kazkada mineta problema del vibracijos,cia kai uzmini stipriau gazo...tai itarinejau pagalves,dar kazin ka....siandien nuvaziavau i tanagra servisa,pralekiau ten su vienu darbuotoju,tas ivertino ir pranese,kad vidine granata bus....servise sugryzus dar kazka pakrapste paziurejo ir visas kolektyvas nusprende,kad granata,nors jos isarde net nebuvo,kadangi paskui ala neina jau ten idet,kazkokios adatos issibarsto....na nezinau,tai va,dabar ta vidine granata parsiduoda kartu su pussasiu ir jie man ten pradejo pasakot,kad tai kainuoja apie 2000lt.....kazkaip baisu pasidare...na galvoju gal dar srote rasciau pigiau,bet ir tai nesu kazkaip labai isitikines galutine diagnoze..o jei pakeisiu ta granata ir padetis nepasikeis...nezinau ka daryt....ar pasitiket tuo servisu ir ieskot daliu,ar dar ka ismastyt.....ir beje ar tikrai tokia kosmine kaina tos granatos su tuo pussasiu,gal kas keitet gal turejot panasiu problemu?dekui....
lygis

NNZ

na jei pakeisi granatą ir nepraeis, reiškia bus vidinis guolis, nes 2 pažįstamiem ir man taip buvo, kad visi rėkė granata, bet kai pradėjo ardyt pasirodo guolis. Iš šrotų tai ir neaišu ant kiek gerą nusipirksi.

p.s. kad vien iš tų bėdų tai tikrai bus.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

oscar666

o guolis gali sukelt vibracija tokia,kad judetu galinio vaizdo veidrodelis,visi daiktai dureliu kisenese ir pats vairuotojas kartu?:)as kazkaip isivaizduoju,kad guolis visu pirma duoda stipru uzima,na bet jei ir toks variantas dar imanomas,tai man visai baisu darosi....
lygis

NNZ

nu man buvo taip, kad negalėjau daugiau 30 važiuot, nes drebėjo, prieš tai tipo turėjo kaukti, bet jokio kaukimo nebuvo, tiesiog vibravo ir paskui į šipulius suskilo. Man kai priėmė, pasukinėjo užvedus variklį ir pakėlus nuo grindų tai sakė, granata, nu nusiteikiau, paskui skambina sako vidinis guolis išpresuoju įpresuoju ir gali atsiimt ;)

kaktusas

Nesuprantu ir aš kas per keista vibracija pas mane atsirado, kažkaip labiausiai jaučiasi nuo kokių 80km/h duodant gazo,per pedalą,  ir važiuojant 90-100km/h...
Rarai balansuoti perbalansuoti, pagalvės sako sveikos, važiuoklėj kaip ir viskas ok...

fennix

o ratai gerai prisukti? stabdziu suportai gerai prisukti? diskai tvarkingai uzdeti?

Pasikeli masinos prieki ant kaladziu, nuimi ratus, uzvedi varikli, ijungi aukstesne pavara, kazkuo truputi paremi akseleratoriu ir eini ziuret kame saknys...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

NNZ

Citatafennix parašė:
o ratai gerai prisukti? stabdziu suportai gerai prisukti? diskai tvarkingai uzdeti?

Pasikeli masinos prieki ant kaladziu, nuimi ratus, uzvedi varikli, ijungi aukstesne pavara, kazkuo truputi paremi akseleratoriu ir eini ziuret kame saknys...

plius ar stabdant irgi dreba? Nes tada gali būt ir diskai...

fennix

dar vienas klausimas- ar laisvai riedant tuscia pavara irgi dreba?
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

oscar666

ot laisvai riedant tai lyg ir nedreba,net ant pavaros penktos vaziuojant,kada jau i pakalne ir greitis 140-150,eina kaip bite,bet kai reikia jegos,staigiau uzspaudi ir stipriau gazo,tai jauciasi,ties betkokiu greiciu jei tik kaip sakiau nori spustelt.na o paskutine riba buna 120-130km\h paskui jei jau nedingsta,tai smarkiai sumazeja tas drebejimas,bet dabar su tuo guoliu vel mastau,kaip cia 100% isitikint kame saknys.....o stabdant beje nedreba,buvo taip anxciau,bet pakeiciau priekinius diskus,kaladeles ir viskas dingo....
lygis

NNZ

nu jei laisva nedreba, tai tada guolis negali būt...

kaktusas

oscar666, gal susitvarkei - išsiaiškinai, kas drebėjo?

oscar666

nesusitvarkiau,nes negaunu vidines granatos,o kad cia bus kalte jos tai faktas,nes kad uzsitikrint variau ir i kita servisa,tai ten irgi ta pati pasake ir dar man paciam parode,maciau pats vizualiai,kad barska ta vidine granata...tai va dabar problema tik ja gauti,na cia is sroto kokio,nes moket uz nauja 1500lt man ranka kaiptai nekyla....kaiptik pasitvarkysiu duosiu zinia ar tikrai taip ir buvo 100%....kolkas lieka laukti.....nebent kazkas turit nereikalinga atliekama granata?:):):)
lygis

oscar666

taigi taigi pasikeiciau pusasi su ta nelemta vidine granata..pirkau srote,nes nauja pirkt uz minetus 1500lt siek tiek skaudoka...taigi susikainavo 200lt pusasis autominutes lauzyne kaune ir 143lt darbas tanagroje,na cia dar plius siek tiek tepalu kainos is greiciu dezes isleistos iejo i darba....taigi suma 343lt rezultatas tenkina.islekiau i trasa link klaipedos pasiekiau 160km\h norejosi dar spaust....vibracijos zenklu nepasijaute....beda isspresta,tik neaisku kiek ilgai,nes vistik detale nenauja,na bet vistik....tikiuosi info bus kazkam naudinga.....
lygis

kaktusas

Tai čia normaliai tau gavosi dar, svarbu kad su diagnoze pataikei :)
Kažkaip įtariu kad ir pas mane kažkas panašaus, žiauriai dar nedreba, bet nervuoja jau stipriai..

oscar666

na vieno serviso isvadomis nepasitikejau dar....vaziavau daugiau,bet jau kai akivaizdziai parode,kaip barska ta granata masinai tik pakeltai ant lifto,abejoniu neliko..tik bijojau,kad lauzyno pakaitalas nebutu dar blogesnis,bet aciu pagoniu dievams bukle geresne uz buvusios pataikiau....na dabar pasidziaugsiu kazkiek:)))
lygis