Kondicionierius

Pradėjo Raiforas, Liepa 12, 2010, 03:25:13 AM

« ankstesnis - sekantis »

ryckak

vadinasi nebesudaro to slegio kokio reikia tai ir dirba pastoviai, bus sumazejes freono kiekis pas tave turbut

NNZ

tai šitą ir pats žinau. nes vamzdeliai nebėra šalti, nes seniau negalėjau pirštų išlaikyt, ko dabar bėra.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

HDPaulius

Pas mane irgi šaldo, tik kiek silpniau. Nėra pas mane AUTO mygtuko, tenka reguliuoti pagal stiprumą. Šaldyti šaldo, bet ar verta pildyti, man atrodo, kad turėtų šaldyti labiau, bet nesinori problemų.

oscar666

pas mane tai issijungineja kompresorius,vadinasi turetu but kaip ir tvarkoje viskas,bet salti pajauciukada pavaziuoju kazkiek ilgiau nesustojes,na kad ir kokias 10min...putima tai as jauciu iskart salta,bet cia tik oro banga pareina is groteliu.....o kad visoj masinoj pasidarytu bent jau maloniai vesu,tai reikia jau gal ir koki pusvalandi trasoje pravaziuot...gal ytakoja ir tai,kad masina universalas ir aisku kubaturos kurkas daugiau reikia prisaldyt nei kokiam golfui.....
lygis

Raiforas

Nieko cia nepadarysi kiek supratau visi susiduria su sia problema kad avensiose silpnai dirba kondiske, vadinasi japonas cia pataupe nors gyvena ne svedijoje o ten kur klimatas siltas, bet aciu devui nors sukure patvaria masina:D

NNZ

nu nesuprantu, man su mažai likusio freonu, 1 min, palaikau max užpūtus tai jau tikrai vėsu mašinoj prie lauko 30 laipsnių. Jei jūsų nei tiek negali sistemos bėda čia jau... Gal freoną laiks pildyt...

arytis

Mano Avensiaus kondicionierius taip pat šiais metais susilpnėjo, nes praitą vasarą užpūtus, atvėsindavo padoriai ir klimato kontrolę įjungus, gana greitai krisdavo ventiliatoriaus apsukos. O šiais metais norint gauti koki nors apčiuopemesnį efektą reikia spausti kondicionierių vos ne iki dugno. Bet nesuku labai sau galvos, matyt sumažėjes šaldiklio kiekis. Manau šiai vasarai užteks, o pavasarį bandysiu varyt, kad pažiūrėtų.

Henris

Hmmm dar nepamirskit paziuret salono filtro, kai ji pasikeiciau iskart ir peciukas ir kondiske pradejo dirbti geriau, anksciau ant 4 padalos ventiliatorius pusdavo taip, kaip dabar tik 2 padalos...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

mmersass

Sveiki, norejau paklaust ar visiems ijungus kondicionieriu po kiek laiko pradeda priekinis stiklas apsitraukt pilkai? isvalau stikla viskas normaliai, o po kondicionieriaus vel apsitraukia :(
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

NNZ

salono filtras išvalytas?

mmersass

CitataNNZ parašė:
salono filtras išvalytas?

ne, o tai del jo ir gali apsitraukinet stiklas? :(

NNZ

mmersass

na tada reiks pasikeist :)

umunas

Mano auto kiek senesnis (96m.), bet kondicionierių esu susitvarkęs, nes nepakeliu karščio (ši vasara man siaubinga). Yra toks dalykas: įjungus kondicionierių ir net važiuojant 110km/h jaučiasi trūkčiojimas. "Laisvos" apsukos išvis per kokius 100-200 rpm šokčioja. manau čia dėl to, kad kompresorius įsijunginėja/išsijunginėja. Ar normalioje nors ir senoje sistemoje turėtų jaustis toks tampymasis?

Kad būtų labiau į temą, tai mano auto kondicionierius nėra ypatingai efektyvus lyginant su kai kuriomis kitomis, bet per 5 minutes lauke esant 32 laipsniams saloną atvėsina pakankamai. Ilgesnėje kelionėje tenka ir prisukti kranelį, nes ir šalta darytis ima. Beje, toks įdomus pastebėjimas. Nors šaltą ora pučia tik per priekines ventiliacines angas, tačiau mano universale gale sėdintieji sušala greičiau, nei sėdintys priekyje. Spėju čia todėl, kad labiausiai saloną prikaitina per priekinį langą.

pauliusdd

Noriu pasiteirauti apie kondicionieriaus ventiliatorių veikimą. Kai įjungi kondicionierių, pas mane ventiliatorius sukasi normaliu greičiu ir jis nekinta. O kai buvome GM2010 pas Giedrių34 stovint ventiliatorius persijungia didesniu greičiu. Ar taip pas visas toyotas turi būti, ar yra ir išimčių?
टोयोटा इस बल.