Kondicionierius

Pradėjo Raiforas, Liepa 12, 2010, 03:25:13 AM

« ankstesnis - sekantis »

kaktusas

Pas mane rodos irgi vienodai sukasi. Ir dar klausimas - tas ventiliatorius pastoviai ir pas jus veikia kai įjungtas kondicionierius? Nes gal 5 sek išsijungia, ir vėl birbia.

Giedrius34

Kai karšta pas mane jis irgi tik trumpam stabteli.
ტოიოტას გამძლე

ryckak

.

Raiforas

Sveiki kas per dalykas yra kai atsidarai kapota tai kaireje puseje prie kondicionieriaus vamzdelio arciau lempos yra toks juodas metalinis mazas sudelis su stikliniu lesiumi per kuri matosi kazkoks bespalvis skystis , ka jis ten rodo gal koki freono lygi ar dar koki velnia?

Raiforas

CitataRaidas parašė:
Sveiki kas per dalykas yra kai atsidarai kapota tai kaireje puseje prie kondicionieriaus vamzdelio arciau lempos yra toks juodas metalinis mazas sudelis su stikliniu lesiumi per kuri matosi kazkoks bespalvis skystis , ka jis ten rodo gal koki freono lygi ar dar koki velnia?

Hm ar nieks nezinot?

mind

Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

ryckak

cia vadinama "akis" paziuret freono lygi vizualiai, manuale aprasyta kaip patikrint ar pakanka, siaip lengvosiose retai buna, dazniausiai akis deda i sunkvezimius, saldiklius ir pan.

zally

Gal kam teko susidurt su tokia keista problema- RAV4 salone vienoje puseje pucia salta ora, o kitoje silta. Masinai buvo dauztas priekis, tiesa nezinau ar nukentejo kondiko sistema. Buvau paemes pas seseri ir vaziavau i Palanga, tai keleiviui buvo nekas.Kur problema?
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

NNZ

tai gal netyčia dvigubą valdymas buvo įjungtas. Keleiviui ir vairuotojui atskirai.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

zally

AUTO rezime irgi tas pats.Nemanau ,kad tame auto galimas dvigubas valdymas- kondikas kaip mano Corolloj.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

aviko

Greiciausiai nesuvekia oro sklende, kuri reguliuoja, koki ora paduoti, silta ar salta.
1. Uzstrigusi mechaniskai
2. Neveikia varikliukas
Teorija - kai žinai, kaip viskas turi veikti,bet vis tiek neveikia.
Praktika - kai viskas veikia, bet nežinai kodėl.

NNZ

na jei ne dual nuspaustas tada bėda ką rašė aviko bus.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Renis

Cia toks klausimas iskilo :]

Kokio velnio norint nupust priekini stikla (spaudziant priekinio stiklo nuputimo mygtuka) isijungia kartu ir AC visada? kokia cia logika paremta?
Ypac ziema?

Avensis 2 klima...

Dekui
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

arytis

Gali būti dėl to, kad rasojimą nuimtų. Nes kondicionierius džiovina orą. Labai efektyvus bent jau vasarą per lietų rasojimą pašalinti.

Pulkininkas

CitataRenis parašė:
Cia toks klausimas iskilo :]

Kokio velnio norint nupust priekini stikla (spaudziant priekinio stiklo nuputimo mygtuka) isijungia kartu ir AC visada? kokia cia logika paremta?
Ypac ziema?

Avensis 2 klima...

Dekui
Šitas klausimas aktualus ir man.
Kas žino kaip reikėtų elgtis. Aš beveik visada tą kondicionierių išjungiu, nes automobilio langai ir taip nersoja.
Tad kokia čia fizikinė tokio automatinio įsijungimo prasmė? Ir kurą be reikalo valgo ir patogumo nėra. Vasarą dar suprasčiau, o žiemą ir taip šalta :)