Avensis lempa

Pradėjo Tuziukas, Liepa 23, 2010, 09:32:33 AM

« ankstesnis - sekantis »

niuniauskas

CitataTuziukas parašė:
tai cia man turbut geriau pirkti visa lempa?o kazi kiek kainuoja mazdaug nauja orginali?nes kinietiska sudas jauciu..?
xenonai.lt sitiems pasiskambink restauracija uzsiima. Skambinausi neperseniausiai, tai uz abieju lempu reflektoriu atnaujinima 500 lietuvisku norejo
Sėkmė prastas mokytojas - iš jos nieko negalima išmokti!

dainilandija

Sveiki, kaip išimti avensis priekini zibinta, ar daug darbo ar reikia daug nuimineti, gal kas nors trumpai galit parašyti?

GALLANT

Atsuki varztus posparnyje, kur baigesi buferis ties ratu, poto krenti i duobe ir atsuki dar 6varztus palei buferio apacia, tada virsui trys varztai ir dvi sponkes. nuemus buferi galima isimti lempas. Galima ir be duobes, bet labai keblu, o surinkti jauciu isvis katastrofa butu. Jei zadi deti xenon, tai po lempom yra tokios kisenes, ten lengvai telpa SLIM blokeliai, bet gerai paspaudus isideda ir standartas, tik ne iki galo sulenda. Skyle laidam reikia daryti apacioj lempos, tada is virsaus net nesimato, kad neoriginalus sudeti. Esant gerom salygom viskas trunka apie 2val.

dainilandija

pas mane yra originalus xenonai, tik niekaip negaliu isimti keleivio puses lemputes, kazkaip uzstringa metalinis lemputes laikiklis ir niekaip negaliu jo atlenkti, kad isimciau pacia lempute.

Tuziukas

sunku paaiskint vakar emiau. paspaudi laikiklius, ir suzergi

dainilandija

o keleivio puses ka nors atlaisvinti dar galima?

kiaules galva

Sveiki kolegos. Apgadino mano T27, apibraize galini bamperi ir sudauze galines lempos apsaugini stikla. Pats zibintas sveikas lemputes sviecia, mirksi taip kaip ir turetu buti. Kaltininkas aisku pabego. Klausimas butu toks: ar keiciasi atskirai tas minetas apsauginis stiklas ,ar atskirai jo pakeisti nera galimybes ir keiciasi visas zibintas? Beje pas mane universalas 2011 m. Is anksto dekui!

slashas

Citata iš: kiaules galva Įrašytas Vasaris 01, 2017, 00:09:49 AM
Sveiki kolegos. Apgadino mano T27, apibraize galini bamperi ir sudauze galines lempos apsaugini stikla. Pats zibintas sveikas lemputes sviecia, mirksi taip kaip ir turetu buti. Kaltininkas aisku pabego. Klausimas butu toks: ar keiciasi atskirai tas minetas apsauginis stiklas ,ar atskirai jo pakeisti nera galimybes ir keiciasi visas zibintas? Beje pas mane universalas 2011 m. Is anksto dekui!
Deja naujiems automobiliams stiklų atskirai neparduoda. Kiek stipriai apsibraižė? Jie plastmasiniai tai galimą būtų bandyti poliruoti ;)

katana7

Citata iš: slashas Įrašytas Vasaris 01, 2017, 05:57:15 AM
Deja naujiems automobiliams stiklų atskirai neparduoda. Kiek stipriai apsibraižė? Jie plastmasiniai tai galimą būtų bandyti poliruoti ;)
Taigi parašė, kad sudaužė stiklą.

kiaules galva

Dekui Slashui. Deje lempos apsaugini stikla sudauze, apibraize tik bamperi. Ka gi, teks pirkti nauja. Gal kas orentacine kaina zinotu?

Bemsas

Citata iš: slashas Įrašytas Vasaris 01, 2017, 05:57:15 AM

O kokiems seniems automobiliams keiciasi galinio zibinto stiklas?

Kaina srote turetu buti apie 100eur, Signedoj 72eur nauja

kiaules galva

Aciu Bemsui uz orentacine kaina. Ten kur gyvenu (UK) naujo zibinto kaina 98.99£, taigi panasu kaip LT. Beje seniems automobiliams keisdavosi tik galinio zibinto stiklas, pvz. LADA VAZ 21063!

vytiokas

norejau paklausti,ar tinka pr.lempu reflektorius nuo anglo I europini?

vytiokas