sankabos atmetimo plasmasiukas

Pradėjo Tuziukas, Liepa 26, 2010, 15:56:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

Tuziukas

Gal kas esate keite d4d sankabos pedalo atmetimo plasmasiuka y kury remiasi spyruokle? manuale prie clutch Clutch Pedal
Turn Over Bush, va si detalike man suluzo is iskrito, nusipirkau ja taciau kaip ja pakeistri??buvaunusiardes tai ziuriu akd sankabos pedala isimti lauk, yra daug reikalu.. gal kas esate eme galite pakonsultuoti?nes dabar kai spaudziu sankabos pedala labai trata..:(:(

ten priejimo tai praktiskai nera prie pedalo nuemimoi..jei kas yra ardes supras mane ko klausiu..tokviloj 300uzprase uz detales uz 11lt pakeitima..:(:(

http://www.lieblweb.com/clutchbushing.html va ta zalia plasmasiuka man reikia ideti.

GALLANT

Tik is apacios galima prieiti, tas platmasiukas ir pas mane sudiles, bet vis neprisiruosiu jo pakeisti. Kiek atsimenu labai nesunkiai buvau issiemes paziuret.

Tuziukas

CitataGALLANT parašė:
Tik is apacios galima prieiti, tas platmasiukas ir pas mane sudiles, bet vis neprisiruosiu jo pakeisti. Kiek atsimenu labai nesunkiai buvau issiemes paziuret.

ta prasme is apacios tai po vairuotojo kojomis?nu as ten buvau nusiardes viska..bet paziurejau , kad man maise atrodo saugikline ar kas ten kitas varztas is virsaus buvo irgi prieiti neymanoma..o kaip tu taip lengvai priejai? tu paziurek ant manualo ar paie ta pati kalbame?man atrodo tu kalbi apie ta plasmasiuka, kur cilindriukas jungiasi su pedalu?

o man braska tai plasmasiukas kuris stovi pedalo griovelyje is virsaus, o ant to plasmasiuko spyruokle remiasi..ir gaunasi kai spaudi pedala spaudziasi spyruokle ir ji trata tam grioveli , nes metalas i metala trinasi..

man braska Clutch Pedal Turn Over Bush
tau tikriausiai Clutch Pedal Bush arba Clutch Master Cylinder Push R

p.s. manuale 42-5 puslapyje

GALLANT

Teisingai, as kalbejau apie pedalo ir cilindriuko sujungima, beje ir pas mane girgzda pedalas, vadinasi ir manes laukia tas sunkus darbas :(

Tuziukas

CitataGALLANT parašė:
Teisingai, as kalbejau apie pedalo ir cilindriuko sujungima, beje ir pas mane girgzda pedalas, vadinasi ir manes laukia tas sunkus darbas :(

tai prie to sujungimo kur tau girgzda 20min darbo zinok tik, as ir galvojau kad ten per ta sujungima girgzda, ir tokvila taip mane, visa buvau issiardes ten nesunku, susitvarkysi be problemu, tokvila turi tuos plasmasiukus..bet kaip man pasikeisti plasmasiuka esanti prie spyruokles, va cia tai nzn..reikia pedala vbisi lupt lauk:( nes ta spyruokle lb kieta..

Henris

Pas mane girgzda, kas pusmeti pedalas, bet as su spec tepalu ivorem papurskiu kazkur ten ant spyruokles, kiek pataikau, ir pusmeti ramu, pskui keiciasi sezonas ir vel nuo temperaturu kaitos pradeda, vel papurskiu ;)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Tuziukas

CitataHenris parašė:
Pas mane girgzda, kas pusmeti pedalas, bet as su spec tepalu ivorem papurskiu kazkur ten ant spyruokles, kiek pataikau, ir pusmeti ramu, pskui keiciasi sezonas ir vel nuo temperaturu kaitos pradeda, vel papurskiu ;)

tai tau reiktu issiaiskinti gal girgzda su cilindriuku kur jungiasi, ten tai lengva pasikeisti ir detale 25lt berods..

Tuziukas

gal aks zinote koki tinklalapi kur rasti kaip pvz ardo masina kaip isema sankabos pedala..?gal kas ka yra uzmates?beje o po kapotu tas cilindriukas niekam necypia?ypac po lietaus?gal jy sutepti kur reikia?

nerius3232

avensis 98m td . pas mane tas pedalas jau girgzda koki 1.5 metu uzena ir praeina ,bet pas mne yra taip kad labai sunkiai minasi sankaba iki galo turiu sankaba nuspausti  turiu kad isijugtru begis galvoju kad tai sankaba kalta ???????????????
nerka

Tuziukas

pas mane irgi sunkokai palyginus su audi, bet ka manau cia taip turi buti..:)as kai isedau i audi paspaudziau pedala tas makt nukrita ant zemes galvopjau kad nuplysa, o pasirodo ten taip lengvai nusispaude :D:)

Tuziukas

beje prie to paties gal kas zinote kaip sankabos cilindriuka avensiui sutepti?nes po lietaus kai spaudi sankaba po kapotu girdisi kaip cilindriukas cypia..ten kazi su svirkstu galima po to gofra(guma) tepaliuko kokio ileisti?

Tuziukas

rusali

tai ar sutvarke kas nors savo pedalus? pas mane irgi nuo pirkimo cypia spaudziant sankaba (kas ir kur tixliai nezinau).. kur varet remontuoti ar patys sutvarket?:)

Tuziukas

tai va man irgi ydomu, as tai plasmasiuka nusipirkau 11lt..tau matai neaisku kur cypia, nusimk po vairu plasmase, atsijunk akuma, nes ten airbag stoves spausi su ranka ir matysi, gal tau sutepti uztenka..man tai plasmasiukas isluzo..:(

beje ar pas jus sankabos pedalas sunkokai spaudziasi lyginant su kitomis auto? mano tai lyginant su audi tai tikrai labai sunkiai spaudynejasi pedalas..gal sakau cilindriuke beda? ar pas visus cia sunkiai, taip jei reiktu visa diena po miesta pavazyneti tikrai koja pavargtu..:)

wikcia

Siaip pas mane irgi cypia maigant sankaba, bet tas garsas eina nuo sankabos darbinio cilindriuko (tas prie dezes). bandysiu keist, jis nera brangus. Bet pas mane kita problema dar yra, kai pasala sankabos pedalas sunkiai atmetamas, pastringa, ir masina pajuda su trukciojimais. Bet kai pasyla variklis, pajuda be trukciojimu. Itariu kazkurio cilindro sankabos gedima (darbinio arba pagrindinio)