po tepalo keitimo

Pradėjo andriuzz, Rugpjūtis 14, 2010, 13:36:30 PM

« ankstesnis - sekantis »

zalias1

Atex

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Spalis 04, 2017, 23:01:02 PM
Tai jeigu masina tiesiai stovi ir jei ant salto bus virs normos, reiskia perpyle per daug tepalo servise. Man buvo taip Tokvila perpylusi ir aiskino kad dyzelinas i tepala patenka. Idiotai jobani.
Ir man toj pačioj kontoroj perpylė. Po to patys išsiurbė per lygio matuoklio vamzdelį.
ATmosphères EXplosives

MindaugasB

Citata iš: Atex Įrašytas Spalis 05, 2017, 12:50:45 PM
Ir man toj pačioj kontoroj perpylė. Po to patys išsiurbė per lygio matuoklio vamzdelį.

Tai gal nepasakojo pasaku, kad dyzelis i tepala patenka ir cia pizda jau motorui. Patare kreiptis i Toyota Motor Europe atstovybe del variklio pripazinimo defektiniu ir pakeitimo nauju. As aisku ir laksciau, net vienas forumietis man padejo su Vokietijos autohausu pabendrauti situ klausimu. Nu ir ar ne idiotai dirba Tokviloje. Perpyle tepalo ir vietoje to, kad pripazintu klaida ir koki bonusa ar nuolaida duotu pradejo prota knisti apie "kaput motor". (n)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

zalias1

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Spalis 05, 2017, 13:10:38 PM
Tai gal nepasakojo pasaku, kad dyzelis i tepala patenka ir cia pizda jau motorui. Patare kreiptis i Toyota Motor Europe atstovybe del variklio pripazinimo defektiniu ir pakeitimo nauju. As aisku ir laksciau, net vienas forumietis man padejo su Vokietijos autohausu pabendrauti situ klausimu. Nu ir ar ne idiotai dirba Tokviloje. Perpyle tepalo ir vietoje to, kad pripazintu klaida ir koki bonusa ar nuolaida duotu pradejo prota knisti apie "kaput motor". (n)

Todel ir vaziuoju i servisus nenoriai, netik kad skausminga piniginei, bet ir del to kad netik ar sutvarkys problema, o kad dar blogiau nepadarytu. Ir pinigus dar lupa kokius

zalias1

Nusipirkau slangele ir su svirkstu istraukiau apie 200ml dabar max virs ribos 1-2mm. Dar bandziau nebesiurbia. Gal taip ir palikt?

zalias1

Eddie8664

Dėl tiek aš važiuočiau ramia galva. Na o jeigu neramu, tai palįsti po mašina nėra sunku ir šiek tiek nuleisti tepalo :)