Pabiro Carina

Pradėjo umunas, Rugsėjis 12, 2010, 20:03:11 PM

« ankstesnis - sekantis »

mind

Citatafennix parašė:
Citataumunas parašė:
nusiorintum. aš visą sistemą atkalęs. tereikia skaidrios šlangutės, stiklainio ir tinkamai parinkto ilgio pagalio :D
... arba plytos...
Man labai tiko kareiviškas kastuvėlis. :D Tiessa, či a"žiguliams" orinau.:)
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

gisas

Citatafennix parašė:
CitataRenis parašė:
Gerai kai turi KUR remontuotis ;]] Lauke prie -15 vargu ar priremontuosi daugiabuciu kieme kokiam :D
kai lauke buvo -28, kieme keiciau amortikus... taip kad apie vargus arba tyliai arba nieko :D
sunkiausia yra pradėti dirbti, paskui jau gali ir 38 būti, dirbant nesalta :)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

umunas

Citatafennix parašė:
Citataumunas parašė:
nusiorintum. aš visą sistemą atkalęs. tereikia skaidrios šlangutės, stiklainio ir tinkamai parinkto ilgio pagalio :D
... arba plytos...
plytos svoris mažokas. atkelia. be to, nepatogu užpompuot.

fennix

Citataumunas parašė:
plytos svoris mažokas. atkelia. be to, nepatogu užpompuot.
Na man uzteko plytos, pumpuot irgi nepervargau pora kart koja paspaudi, plyta uzmeti... 5 kg, ne taip ir mazas svoris, man stabdziu skysti per visus suportus pravare be problemu :)
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

umunas

nu ok, seniai mano mašiniukas mane skriaudė, tai vat šį rudenį (kaip tik prieš technikinę) nusprendė vėl mane palinksminti. nujaučiu gan didelę bėdelę, bet gal ne ji.

situacija:

važiuoji, pvz, trečiu bėgiu ir neišmynęs sankabos staigiau švelniai spusteli stabdį. iš dešinio priekinio rato pasigirsta pakankamai garsus stuktelėjimas. tuomet staigiau spusteli gazą - vėl pasigirsta stuktelėjimas. galima ridėti laisva eiga su įjungtu bėgiu ir staigiau spustelėti gazą. irgi stuktelėjimo garsas. pajudant iš vietos ir po laisvo įjungus pirmą bėgį taip pat kartais tas stuktelėjimas jaučiasi.

pasikėliau mašiną ir pasukiojau ratą ranka (bėgis įjungtas). tiek kairiajame, tiek dešiniajame yra šiokia tokia eiga. manau ji turi būti? bet tik dešinįjį sukiojant tikrai gerai girdisi tas stuktelėjimas. kairiajame greičiau švelnus transmisijos dunksėjimas. tiesa, man jis irgi įtartinas, nors toks buvo nuo pat nusipirkimo.

gal kas susidūrė su panašiais simptomais?

horn

šarnyras arba sailenblokas. Pas mane pakeitė kelias dalis, kol akivaizdžiai pamatė, kad šarnyras ir sailenblokas blogi, veltui priinvestavau pinigų.

Bogey

pamegink stovint masinai ant laisvo begio lygioje vietoje pajudinti ratus pagal/pries laikrodzio rodykle rankomis,(tarsi noretum uz padangos paridenti automobili i prieki-atgal) jei jausis laisvumas(jausis laisvumas), tai bus galinis priekines sakes sailentblokas.

umunas

tai ne sailentblokas. su pakaba tai visiškai nesusiję. tai transmisijos bėda. tas trankymasis kažkur iš diferencialo eina.