Priekinio stiklo problema

Pradėjo azart, Rugsėjis 20, 2010, 11:54:44 AM

« ankstesnis - sekantis »

dtinas

buvusiam avesniui 2007 m. stiklas Pilkington su sviesu ir lietaus davikliais, sildomas, akustinis Evelke kainavo apie 600-700 lt. Gerai nepamenu kainos, bet panasiai. Brangesniu jau lyg nebuvo.

dainilandija

Citatadtinas parašė:
buvusiam avesniui 2007 m. stiklas Pilkington su sviesu ir lietaus davikliais, sildomas, akustinis Evelke kainavo apie 600-700 lt. Gerai nepamenu kainos, bet panasiai. Brangesniu jau lyg nebuvo.

ka reiskia akustinis?

Aivis

Aš keičiau ,per draudima,2003 avensiui orginala stikla,laukiau menesį kol parveš,kainavo: kad nepamelavus,apie 1400 lt.
Gazas dugnas .......

Venza

Labai geri Panevezio stiklo fabriko stiklai.Kaina apie 180lt,kadangi keiciuosi pats,tai gaunasi apie 200lt su pasikeitimu :)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Aivis

Orginalas lieka orginalu,nera čia ko ir kalbėti,bet aičku ,jei butu reikėja pačiam mokėti,bučiau tikrai rinkesis pigesnį.Kadangi mokėjo draudimas,nebuvo reikalo smulkintisB)
Gazas dugnas .......

Venza

Tavo ziniai originala irgi ne Toyota gamina,o stiklo fabrikas.Visi stiklai gaminami is stiklo.Aisku labai svarbu lenkimo kokybe,todel kinietiski tikrai buna labai blogi.Ir neverta pinigu metyt i bala :)

Neringux

Toyota yario stiklas irgi 180 kainuotu?

Venza

Neringux

Venza

Situ Panevezys negamina ir kaina ju apie 240lt.

Aivis

CitataVenza parašė:
 Tavo ziniai originala irgi ne Toyota gamina,o stiklo fabrikas.Visi stiklai gaminami is stiklo.Aisku labai svarbu lenkimo kokybe,todel kinietiski tikrai buna labai blogi.Ir neverta pinigu metyt i bala :)
Ne tik stiklo lenkimas svarbu,bet ir jo kietumas.Orginalus toyotom ne kiniečei gamina,mano atveju stiklas parėjo iš japonijos,su visais toyotos rekvizitais ant jo.Dėl panevežio stiklo galiu pasakyti,kat jis per kietas,nežinau kaip lengvosioms,nebandžiau,o sunkvežimems tai nuo menkiausio akmenėlio skyla ir paskui trūkis išsivaikšto po visa stikla.Ne viena syki bandyta ir atsisakyta juos dėti.
Gazas dugnas .......

Venza

Pirkau Priuso stikla is Toyota uz 1100 lt ir Venzos uz 1200 lt ir nepastebejau jokio privalumo ,stiklas kaip stiklas,tik idiotiskai brangus.Perkam daug stiklu is Panevezio stiklo ir is kinieciu ir is Europos.Nesu pastebejes skirtumu isskyrus kinietisku lenkimo problemos.Arba netinka arba banguotas.

Gincius

Susidūriau su problema. Priekinis stiklas Toyota Pilkington laminated. Kaip suprantu gamintas UK. Meistrai sakė, kad originalus gamyklinis. Šildomas, su lietaus sensorium. Kai pirkau, buvo idealus. Kad ir kaip besistengčiau prižiūrėti, kuo toliau tuo daugiau smulkių įbrėžimų po kiekvieno plovimo ir šluostymo. Pirmiausia nuplaunu stipria srove. Atskira stiklų kempinė, atskira odinė priekinio stiklo šluostė. Išplaunamos stipria vandens srove.  Toks jausmas, kad tas stiklas super minkštas. Įbrėžimai ypač matyti važiuojant prieš saulę. Su kitom mašinom nieko panašaus nesu stebėjęs.
Ar nesate pastebėję kažką panašaus į mano atvejį?
[mail][/mail]

xaudrius

Na kai aš kažkada pirkau audine,pardavėjas man vis pabrėžė,kad visi stiklai mašinos originalūs,tipo nedaužta,o lango stovis perkant tikrai nelabai rūpėjo,tik po kažkiek laiko pastebėjau,kad tas originalus priekinis stiklas visas suraižytas.Galvoju,gal tie perekūpai stiklą kažkaip atpoliravę buvo,kaip dabar lempas atpoliruoja,tik efektas laikinas.Važiavau ir galvos nesukau,tik kai gavau geru akmeniu ir pakeičiau jį nauju suvokiau,ką reiškia naujas priekinis stiklas ir koks malonumas matyti tokį ryškų vaizdą.Þodžiu,stiklai dėvisi ir ateina laikas juos keisti.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

horn

Atpoliruot galima, bet jei naujas 200 kainuoja, tai poliruotis nebent pačiam pigiau išeis.