Yaris "kvėpuoja"

Pradėjo hobbit, Spalis 06, 2010, 13:42:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

hobbit

Sveiki,
Įsigijau Yarį prieš 3 metus, ir nuo pat tada iš po variklio gaubto jis skleidžia keistą garsą. Kadangi tai vyksta jau 3 metus ir problemų dėl to nekilo, per daug nesirūpinu, kas tai yra. Bet gi be galo smalsu! :)
Yaris MMT 1.0 VVT-i '99 metų. Gal tai koks MMT kompresorius ar dar koks velnias, visiškai neįsivaizduoju :) google neradau nieko panašaus.
Garsas kaip koks žemo dažnio švilpimas, pertraukiamas 2-3 sekundžių tylos. Þodžiu kvėpuoja, ir tiek :) beje, sklinda tada, kai variklis užgesintas ir atidarytos vairuotojo durelės. Kartais girdisi ir veikiant varikliui, bet neatkreipiau dėmesio kada tiksliai taip būna.

hobbit

Niekam neteko su tuo susidurti?:|

zally

Turite, kolega, dusaujanti moteriskos lyties bilduka automobilyje.Sekasi.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

hobbit

Matyt į gerą auto papuolė, nes per 3 metus būtų jau išlindus lauk :)

horn

hobbit

Kažkaip keista... Nemanau, kad ABS. Ir spėlioti galima iki begalybės :) Tiesiog įdomu, kad niekas su tuo nesusidūrė... Gal ten koks savadarbis "navarotas" vokiečių... :)

horn

o gal nuo graužikų kas nors įrengta?

lawyer

gal kondicionerius snipscia?

xyzpule

O gal diagnostika pabandyk padaryti. :)

hobbit

Dėl graužikų - neteko girdėti apie tokį dalyką... Bet jei tai visgi būtų nuo graužikų, manau veiktų kažkaip gudriau, nes dabar gan garsiai, ir tik atidarius dureles vairuotojo.
Kondicionieriaus nėra, čia paprastutis Linea Terra :)
O diagnostikos daryti nesinori, nes viskas veikia be priekaištų 3 metus, tai gaila mesti pinigus į balą :) todėl ir klausiau jūsų, kad pinigėlį sutaupyčiau.:D

lawyer

hobbit

:D Panašu, kad taip. Užkalbėtų burtą, ir nedūsautų Yaris :)

zally

Manau pas specus servisuose paklausinek.Siaip tokie dalykai buna pakabose su oro pagalvemis ir kur vaziuokles kilnojasi.Labai sunku sprest nematant automobilio.
Del komentaru nepyk, cia mes visi prie bajerio. Labai jau netradicinis atvejis-nesakau gedimas.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Bodrov

Pas mane kvepuoja visada kai užsuku į degalinę kuro, tai atsukus dangtelį visada šnypščia, ar čia normalu aš nežinau, nes prieš tai turėtuose auto to nebuvo..
Geriau pilvas nuo alaus, nei kupra nuo darbo!

previs

"Pas mane kvepuoja visada kai užsuku į degalinę kuro, tai atsukus dangtelį visada šnypščia, ar čia normalu aš nežinau, nes prieš tai turėtuose auto to nebuvo.."

cia normalu,neverta jaudintis.
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai