Verso 2002m. xenon

Pradėjo Justas954, Lapkritis 03, 2010, 18:26:24 PM

« ankstesnis - sekantis »

Justas954

sveiki, tai vat regejimas ne pats geriausias tamsus vakarai laabai noreciau isideti xenonus i savo toyota, tik noriu kad butu viskas leagaliai, gal kas zinot ir galit patart :)

Kestutis777

Juokauji? :) Originaliu xenon zibintu kaina kosmine :) Galima aisku gudrauti ir grusti i paprastus zibintus, bet gali bausti retkarciais ir technikines su jais nepraeisi. Beto, jei tavo zibintai ne leziniai ir be zibintuapiploveju, tai akinsi kitus vairuotojus ir koks apzlibintas ibes savo transporta tau i prieki.....
Jei viski apiplovejai yra, gali bandyti susikisti lemputes pats ;) Jos dabar nebedaug kainuoja :)

Justas954

nu as gal ne taip pasakiau ne ne lesines, ir be apiplovimu bet tipo apiplovimus galima isistatyt, bet ka toliau ne lesines va kas kliuna :)

Memelis

Ne lesines negerai. Labai gerai matosi, kad ne originalas stovi, su policija gali bedu but ir kitus labai akini. Nieko gero.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Kestutis777

Jei ne lesines, tai geriau kokias super duper philips extra ;) Nes su xenonais akinsi....

Armanis

I Avensi isidejas xenonus, bet pas mane taip pat nelesiai, taip nakti gal ir akina, bet visai kitas matomumas, daug maloniau vaziuot nakti. O del policijos per du metus bedu del xenonu neturejau. Aisku, kas erzina tik tas, kad pries TA turi isidet paprastas lemputes, na, bet tai tik kas du metus. :)

GALLANT

Is kur jus istrauket, kad xenon fara turi buti lesine ? Stiklas turi buti lygus, be rasto.

Beto dar jiem reikia faru apiplovimo ir automatinio reguliavimo nuo vaziuokles.

Smac

CitataArmanis parašė:
I Avensi isidejas xenonus, bet pas mane taip pat nelesiai, taip nakti gal ir akina, bet visai kitas matomumas, daug maloniau vaziuot nakti...

Nu ir labai patenkintas? Kad kitiems akini patenkintas, ar siaip malonumu tuo neapsakomu?

P.S.: As kai parduotuveje vezimeli pasiimu, tai iskart skersai ikisu ilgesni pagali, pvz. sluota, kitiems gal ir nepatogu, nes mane apeiti reikia metro atstumu, kad neuzsikabinti, bet uztai visai kitas vezimo stumimas gaunasi, man malonu, kad aplink maziau kitu pirkeju sukinejasi, visi tik pasitraukia ir praleidzia mano superini vezimeli... :p
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

Kestutis777

CitataGALLANT parašė:
Is kur jus istrauket, kad xenon fara turi buti lesine ? Stiklas turi buti lygus, be rasto.

Beto dar jiem reikia faru apiplovimo ir automatinio reguliavimo nuo vaziuokles.

OK ;) Vadinasi jei stiklas skaidrus, grudi xenonus, suki zibintus i zemiausia padeti ir vaziuoji sau patenkintas ;) Bet va apiplovejai reikalingi, nes purvini stiklai taip zybi, kad norisi iskalti juos.... O jei dar iskelti.... Karta nepatingejau sustoti ir priejes pasakyti vairuotojai, kad del savo pacios saugumo susireguliuotu, nes nu ibes koks pensininkas i ja.....

Armanis

CitataSmac parašė:
CitataArmanis parašė:
I Avensi isidejas xenonus, bet pas mane taip pat nelesiai, taip nakti gal ir akina, bet visai kitas matomumas, daug maloniau vaziuot nakti...

Nu ir labai patenkintas? Kad kitiems akini patenkintas, ar siaip malonumu tuo neapsakomu?

P.S.: As kai parduotuveje vezimeli pasiimu, tai iskart skersai ikisu ilgesni pagali, pvz. sluota, kitiems gal ir nepatogu, nes mane apeiti reikia metro atstumu, kad neuzsikabinti, bet uztai visai kitas vezimo stumimas gaunasi, man malonu, kad aplink maziau kitu pirkeju sukinejasi, visi tik pasitraukia ir praleidzia mano superini vezimeli... :p
Nesakau, kad ten stipriai akina ir, kad visi mirksi, kad tik isjungtum sviesas. Ne taip nera, nes gerai sureguliotos.

SKAjanas

CitataArmanis parašė:
CitataSmac parašė:
CitataArmanis parašė:

Nesakau, kad ten stipriai akina ir, kad visi mirksi, kad tik isjungtum sviesas. Ne taip nera, nes gerai sureguliotos.

Ką čia šnekat "gerai sureguliuotos".Neoriginalios "xenon" lempos yra nelegalios ir viskas.Jų niekaip nesureguliuosi,kad kitų neakintų.Rusų žurnale "Autoreviu" yra visas straipsnis apie nelegalias dujų išlydžio lempas.Kiniečiai padarė,bet iki galo nežino kaip padaryti.Uždraust reikia tas lempas.B)
The evil that men do lives on 'n' o-o-o-on!!!
DO YOU SEE IT?!

Kestutis777

Ne lemputes uzdrausti reiktu, o gamintojai galetu pradeti gaminti masinas tik su xenon zibintais, arba su led, nes paprastos lemputes ant sviezio asfalto, nakti ir lietui lyjant beveik nieko neapsviecia.. Vaziuoji tiesiog i tamsuma ir tiek, o jei dar kas is priekio atvaziuoja....

Armanis

CitataSKAjanas parašė:
CitataArmanis parašė:
CitataSmac parašė:
CitataArmanis parašė:

Ką čia šnekat "gerai sureguliuotos".Neoriginalios "xenon" lempos yra nelegalios ir viskas.Jų niekaip nesureguliuosi,kad kitų neakintų.Rusų žurnale "Autoreviu" yra visas straipsnis apie nelegalias dujų išlydžio lempas.Kiniečiai padarė,bet iki galo nežino kaip padaryti.Uždraust reikia tas lempas.B)
Bet dar neuzdraude ir visi vazineja. Nes kaip kestas sake su paprastom visai nieko nesimato, o su xenon bent kazkas. Aisku ten ju neatreguliuosi kad sviestu kaip orginalai, bet galima, kad ziauriai neakintu ..

Justas954

ok tada patarkit vieta is kur pirkti iranga, kad gal kur ne kinietiska yra, kur rasti visko ko reikia apiplovejai ir visa kita :)

xaudrius

CitataJustas954 parašė:
ok tada patarkit vieta is kur pirkti iranga, kad gal kur ne kinietiska yra, kur rasti visko ko reikia apiplovejai ir visa kita :)

Pries pirkdamas pasiskaityk cia- http://auto.delfi.lt/autonews/keliuose-tikrins-transporto-priemoniu-technine-bukle.d?id=38622149
ypac cia-Ypatingas dėmesys bus skiriamas apšvietimo prietaisams, siekiant, kad transporto priemonėse būtų naudojami tik transporto priemonės gamintojo numatyti šviesos šaltiniai, o ne neleistini perdirbimai, kai vietoje kaitrinės lemputės įrengiami dujų išlydžio šviesos šaltiniai.
;)
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.