Variklio garsas avensis d4d variklyje

Pradėjo milkas, Lapkritis 08, 2010, 11:21:11 AM

« ankstesnis - sekantis »

kaziukas

Citataspyglys parašė:
Man buvo oro filtro dezes vibracija. Paralonu is sonu graziai apdejau, problema dingo.

nu as irgi ji apsidejau paralonu ir ok,  bet kodel taip  pasidaro  ? :)anksciau taip nebuvo!

spyglys

Lauko temperatura keiciasi, kieteja plastikas, tarpai dideja ir t.t. ir pan. Dziaukis, jei dingo, dziaukis, kad ne smagratis. Kad visos tokios bedos butu, kaip si. ;)

Tuziukas

man tai pastebejau jog tas garsas eina nuo 1 iki 1.2 apsuku poto dingsta, nesuprantu garsas eina lyg prie pagrindinio dirzo kazkas..ziuriu dangtelyje vieno varzto truko, tai isukau jy bet nedingo garsas..:( is kur ten eina nesuprantu, bet erzina labai..:(

Tuziukas

gal kas zinote ar po pagrindinio dirzo dangteliu turi buti kokia tarpinele?ytariu jog dangtelis skleis sy baisu garsa..

arunaskeras

CitataTuziukas parašė:
gal kas zinote ar po pagrindinio dirzo dangteliu turi buti kokia tarpinele?ytariu jog dangtelis skleis sy baisu garsa..
2004 m 2,0 D4D kai keiciausi dirza po dangteliu tarpine yra
http://www.toyodiy.com/parts/p_E_2004_TOYOTA_COROLLA+VERSO_CUR10L-GRMDYW_1106.html
Jei ten garsai eina ir dar varztai ne visi tai gal reiketu paziureti kas viduj darosi.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

toyotas d

pas mane idomus garsas irgi atsirado vaziuojant ,panasus kaip ant benzino anksciau pirstai kaltu kaip bloga benzina uzpildavom kas galetu buti\

dtinas

atveso orai, ankstinasi degimas saltam varikliui, purkstukai padile ir kala?...

toyotas d

tai as ispanijoje gyvenu nera salta pas mumis tai ar normalu tas garsas as dyzeliu nesu turejes gailiuosi kad dyzeli pirkau nors dirba palyginus tyliai

dtinas

melrunas

...pasmane irgi kalena :(  ,kai duodi apkrovos varikliui, pirkau vasara, nieko nepastebejau itartino. Stovint nesijaucia to garso, tik kai ant mazesniu apsuku, vaziuojant duodi apkrova varikliui-pakalena, kol tampa lengvas variklio darbas. Nedumina, kuro sanaudos -norma...lygtai vibracijos nera.
   ar tai normalu ,ar jau nerimauti, dyzelio neturejes, tai patirties neturiu.

vytska

Pas mane irgi buvo kalenimas. Siaip pasidariau diagnostika, rado kad vienas purkstukas per daug kuro paduoda (taip sakoma "kiauras" ), pakeiciau purkstuka ir dingo tas kalenimas, tai sakau gal purkstukai. Nors gal tas kalenimas kalenimui nelygus.
vytska

melrunas

Vytska, O pas tave ir ant laisvu kalendavo? Nes man tas kalenimas ,kai duodi apkrova, o ant laisvu nieko nesigirdi, jei langa atsidares klausai-nieko nesigirdi, bet jei uzsidarai ,isjungi pasalinius garsus(peciu ,radija0, duodi per gaza ,tada pakalena, kol isibega, po to vel lyg ir normaliai.Buvau autotojoj, sako, kad toyotos garsiai dirba dyzeliai, tipo demesio nekreipt, bet netikiu, kad cia normalu...rida reali 140 000 .

vytska

Ant laisvu nekalendavo, kai duodavau apkrovos kazkiek - tada pradedavo kalent, bet budavo tokiu dienu kai nekalendavo.
vytska

toyotas d

pas mane nuo 2000 apsuku dingsta kalenimas chebra padekite issiaiskint cia tuoj ispanijoje meistrai daunai

vytska

Toyotas d - tai kad be kokios diagnostikos sunku atspet kas cia gali buti, va man per diagnostika rado kad vienas purkstukas negeras, paskeiciau ir dingo  kalenimas, bet negaliu teigti kad pas visus pas kuriuos kalena yra blogi purkstukai. Gal kokie kompensatoriai dar gali buti.
vytska