Video reportažas apie mūsų toyotas

Pradėjo dariux, Lapkritis 11, 2010, 19:52:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

dariux

sveiki visi,

varčiau delfi puslapį ir pamačiau aprašymus ir video apie mūsų pirmos kartos avensiukus. Reportažas žymios laidos AUTOPILOTAS, bet jų komentarai labai jau įžeidė mane :@ , spėju ir jus. Nes žurnalisto nuomone tai kaip besmegenio. Toks vaizdas, kad užsakytas reportažas.
Na pažiūrėkit ir įvertinkit, o gal čia jums nenaujiena. Sorry, jei aš čia kartoju forumo pranešimuose.
Taigi adresiukas: http://auto.delfi.lt/advice/autopilotas-pagyvenes-toyota-avensis.d?id=37679485

Memelis

'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

hobbit

Ką "vairuotojas" kalba vairuodamas labai prieštarauja tam, ką kalba įgarsintojas. Bet video reportaže manau atsiskleidė daugiau teigiamų, nei neigiamų dalykų.
Visgi dėl dizaino sutinku - labai nedaug Toyotų pasižymi geru dizainu. Tiek pirmas Avensis, tiek Corolla E11 ar senesnės Celica daugelio vertinami gan prieštaringai.

Memelis

Nuotaikai pakelti geriau šiuos vaizdus pažiūrėkite.

TOYOTA FOREVER!

Killing a Toyota, part 1/2

Killing a Toyota, part 2/2

P.S. Čia visai tinka prie šios temos pavadinimo.B)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

mmersass

Pradzia tai juokinga :D O su ta istverminga Toyota maciau per laida :) patiko :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

azart

ir tas pastebejimas "nuobodi ir pilka"'- kaip pirstu i aki!
festina lente

Henris

Beje Toyota i dizaina prdejo kreipti demesi kaip ir Subaru tik nuo 2009 metu :) Nes ju tikslai buvo gaminti patikimus automobilius o ne "palakstymui" ir dragam. Ir paziurekite i procenta kas vairuoja toyotas. Tai dazniausiai buna vyrai nuo 30m renkasi Toyota seimynini modeli Avensis, Corola Verso, Previa. Tai seimos auto, del to is ju dinamikos gamintojai ir nespaude. Corolla, Yaris - renkais dazniausiai moterys, nes tai miesto automobilis. Na o pacaniukam skirtos Celicos, kurios skirtos idomesniam vaziavimui. Pats vazineju su Avensiu II ir tikrai pripaznisiu, kad tai nuobodus automobilis, pakankamai tingus, bet tai nera blogai nes pats toki pasirinkau, nes ilgesnese keliones tikrai patogus ir komfortabilus (kaip japonas).
Beje kazkur teko skaityt kitus straipsnius tai , kad pakelti nuotaikia Avensis I - pripazistamas kaip beveik tobulas automobilis isskyrus dizaina :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

ryckak

nezinau, man 2001-2002 ir nuo 2009 avensiu isvaizda labai patinka, o ir tu paciu audi ar bmw ir t.t. dizainas toks pat nuobodus, nenuobodus vienetiniu ar labai retu auto dizainas, nes jis tiesiog RETAS! laida gaidiska, kaip ir pats testuotojas, kazkoks studenciokas pats su reniu (jau rodo ismanyma apie automobilius) vazinedamas Toyota lazdavoja, sunervino blyn..

gisas

CitataHenris parašė:
Beje Toyota i dizaina prdejo kreipti demesi kaip ir Subaru tik nuo 2009 metu :) Nes ju tikslai buvo gaminti patikimus automobilius o ne "palakstymui" ir dragam. Ir paziurekite i procenta kas vairuoja toyotas. Tai dazniausiai buna vyrai nuo 30m renkasi Toyota seimynini modeli Avensis, Corola Verso, Previa. Tai seimos auto, del to is ju dinamikos gamintojai ir nespaude. Corolla, Yaris - renkais dazniausiai moterys, nes tai miesto automobilis. Na o pacaniukam skirtos Celicos, kurios skirtos idomesniam vaziavimui. Pats vazineju su Avensiu II ir tikrai pripaznisiu, kad tai nuobodus automobilis, pakankamai tingus, bet tai nera blogai nes pats toki pasirinkau, nes ilgesnese keliones tikrai patogus ir komfortabilus (kaip japonas).
Beje kazkur teko skaityt kitus straipsnius tai , kad pakelti nuotaikia Avensis I - pripazistamas kaip beveik tobulas automobilis isskyrus dizaina :)
viskai nesutinku ;) man 22 metai, bet celicos nei uz dyka neimciau (ten gamintojas pamirso ideti dar 2 duris), man masina turi buti didele (ar bent vidutine) , o dabartine karina tai sakyciau pagal savo klase gan komfortabili(tik garso izoliacija galetu buti geresne). Man masina pirmiausiai turi buti patikima ir  ekonomiska , beto toyotas ganetinai saugios, o traukos manau uztenka kiekvienai, visgi lietuvoje maximalus leistinas greitis 130km/h, tai toki pasiekai bet kuris automobilis su betkokiu varikliu :D Mieliau paimciau minivena nei kokia dvidure celica ar korola, o jei dar visureigi kas pasiulytu... B)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Henris

gisas: as tik apibendrinau statistika, man paciam 28 o vazineju su Avensiu universalu. Nes su Lanceriu prisilaksciau ir uztenka. Bet kokiu atveju ziuriu i auto praktiskuma o ne i variklio galinguma. Bet pripazinkime, kad tavo amziaus bahuriukai, kazkodel renkasi manevringesne greitesne auto, nei seimynini universala ar sedana. O kokie pas mus TV laidu testuotojai, jeim svarbu lekt kaip akis isdegus ir padriftinti trasoje su nauja masina ir saky kaip geri valdosi :) Pats dirbu TV uz kadro, zinau kad telikui rodyti kazkoki objekta niekuo neissiskirianti jokio tolko, arba toki reikia kazkaip pavadinti "pilkai" :) Arba jie pagiria tarkim WV TDI galingesne versija kuri valgo maziau ir traukia geriau, bet kad turbos ir galvos tarpines aina saibom  i maza kubatura sukisteim dideliem kw, jie to nesako, nes kazkas moka babkes - tarkim koks WV salonas :)
SIam siuzete nesupratau tik vieno dalyko is kur tas piemuo istrauke, kad 2.0 TD Avensiui bedos su variklio bloku, kai visi forumai sneka kad benzas turi problemu su bloku, sitoj vietoj bahuriukas biski apsisiko... O pagrindines bedos, kas 200000km keiciamo dvieju masiu smagracio net neuzsimine. :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

fennix

Citatagisas parašė:
 man 22 metai, bet celicos nei uz dyka neimciau (ten gamintojas pamirso ideti dar 2 duris), man masina turi buti didele (ar bent vidutine) , o dabartine karina tai sakyciau pagal savo klase gan komfortabili(tik garso izoliacija galetu buti geresne). Man masina pirmiausiai turi buti patikima ir  ekonomiska , beto toyotas ganetinai saugios, o traukos manau uztenka kiekvienai, visgi lietuvoje maximalus leistinas greitis 130km/h, tai toki pasiekai bet kuris automobilis su betkokiu varikliu :D Mieliau paimciau minivena nei kokia dvidure celica ar korola, o jei dar visureigi kas pasiulytu... B)

ok, privertei nusisypsot... Del duru pamirsimo tai labai abejoju, bet toks jausmas kad tu to niekada nesuprasi... pirmas pastebejimas- celicos durys yra kur kas platesnes, taip kad pro jas kur kas lengviau isest i masina aukstam zmogui, na pvz man. Ir kokio stambumo tu turi but, kad tau ilipt i masina reikia 2 duru? :D :D :D Celikos ilgis daug maz kaip universalo, tai tik dabar mes kalbam ape masinos dydi ar erdve viduj? Automobilis charakterizuoja zmogu. Visi turime skirtingus pomegius ir polinkius, visi skiritngai ziurime i gyvenima, visu prioritetai skiriasi. Nieko keisto ar blogo cia nera. Per savo 6 metu vairavimo praktika pastebejau, kad mano masinoje tik 1-2 denas per metus sedi daugiau nei du zmones... ir ar del to apsimoka turet tas paildomas 2 duris ar papildomas 6 sedynes? :D Pasirinkau celika nes tuo metu to norejo mano sirdis... taip visi daro. Bus seima, bus vaikai- atsiras kiti rupesciai ir kitas automobilis... Mieliau paimciau serija- pati geriausia.... Mieliau paimciau dovanu  nauja 7 BMW nei celica, nes ji pardaves nusipirciau celica gt4, rav4, ir avensi universala :D Va ir komplektas visiems gyvenimo atvejams :D

Griztant prie temos- tai tikrai nesamone suskiede... blogas automobilis ir nepriziurimas automobilis- 2 skirtingi dalykai...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

gisas

Citatafennix parašė:

ok, privertei nusisypsot... Del duru pamirsimo tai labai abejoju, bet toks jausmas kad tu to niekada nesuprasi... pirmas pastebejimas- celicos durys yra kur kas platesnes, taip kad pro jas kur kas lengviau isest i masina aukstam zmogui, na pvz man. Ir kokio stambumo tu turi but, kad tau ilipt i masina reikia 2 duru? :D :D :D Celikos ilgis daug maz kaip universalo, tai tik dabar mes kalbam ape masinos dydi ar erdve viduj? Automobilis charakterizuoja zmogu. Visi turime skirtingus pomegius ir polinkius, visi skiritngai ziurime i gyvenima, visu prioritetai skiriasi. Nieko keisto ar blogo cia nera. Per savo 6 metu vairavimo praktika pastebejau, kad mano masinoje tik 1-2 denas per metus sedi daugiau nei du zmones... ir ar del to apsimoka turet tas paildomas 2 duris ar papildomas 6 sedynes? :D Pasirinkau celika nes tuo metu to norejo mano sirdis... taip visi daro. Bus seima, bus vaikai- atsiras kiti rupesciai ir kitas automobilis... Mieliau paimciau serija- pati geriausia.... Mieliau paimciau dovanu  nauja 7 BMW nei celica, nes ji pardaves nusipirciau celica gt4, rav4, ir avensi universala :D Va ir komplektas visiems gyvenimo atvejams :D

Griztant prie temos- tai tikrai nesamone suskiede... blogas automobilis ir nepriziurimas automobilis- 2 skirtingi dalykai...
nepriimk uz gryna pininka pasakymo apie duris ;) as cia graziai pasakiau kad man nepatinka dvidures masinos:D visureigiai ir minivenai man patiko nuo vaikystes. visokiu maisno buvo ir bus, nes visokiu reikia. Nusiunciau klipuka kur vairuoja laguna, buvusiam klasiokui, kuris taip pat vairuoja laguna. Paaiskejo, kad mano klasiokas ir tas "ekspertas" yra pazystami. Paaiskejo kad klipe tikrai nemelavo kad lagunai 4 kartus keite varikli, o kas juokingiausia, kad pats budamas automobiliu ekspertu pats nusipirko laguna sulipdyta is keliu ir nemate kol draugai neparode :D
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

fennix

Ne nu as nieko ir nesakau... siaip su sypsena komentuoju... Komediju visada buna ir pasitaiko :D...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

kaktusas

Reportažas debiliškas, kai 2001 metų automobilį prilygina kibirui supuvusių obuolių, tai ką jau čia rimtai žiūrėsi į tokią laidą..

horn

Mielai nupirkčiau supuvusių obuolių ir kibirą, jei tik galėčiu apsikeisti į tą avensį :)