galines asies stabilizatoriaus traukuciu keitimas

Pradėjo jurkas, Lapkritis 22, 2010, 10:33:02 AM

« ankstesnis - sekantis »

GALLANT

Kazkaip keistai per tech. apziura ju nepastebejo, nors jau tikrino du kartus......

mind

CitataGALLANT parašė:
Kazkaip keistai per tech. apziura ju nepastebejo, nors jau tikrino du kartus......

Šito dalyko jie nemato, aš buvau specialiai nuvaręs, kad išaiškintų barškėjimo priežastis galinėje pakaboję ir nieko nerado tik litus paėmė. :(.
Dabar jau ir priekis po truputį pradeda kalenti, laukia panašus darbas.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

gisas

Citatamind parašė:
CitataGALLANT parašė:

Šito dalyko jie nemato, aš buvau specialiai nuvaręs, kad išaiškintų barškėjimo priežastis galinėje pakaboję ir nieko nerado tik litus paėmė. :(.
Dabar jau ir priekis po truputį pradeda kalenti, laukia panašus darbas.
tai kad mato ir tikrina visada. galbut jie geri buvo uztai ir nieko nesake;) kaip ir sakiau jei jau barska nereiskia jog susideveje;)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

umunas

Citatahorn parašė:chebra juokų nesuprantat. Lengvus darbus aprašinėja, todėl ir parašiau atvirkščiai, kad baisiai sudėtingas. Dar gerai, kad neaprašė ratų nuėmimo/uždėjimo "proceso" :p
kuo daugiau tokių aprašymų, tuo geriau. neburbėk :)

hobbit

Citataumunas parašė:
Citatahorn parašė:chebra juokų nesuprantat. Lengvus darbus aprašinėja, todėl ir parašiau atvirkščiai, kad baisiai sudėtingas. Dar gerai, kad neaprašė ratų nuėmimo/uždėjimo "proceso" :p
kuo daugiau tokių aprašymų, tuo geriau. neburbėk :)
Pritariu. Ne visi yra kiekvieną savo auto dalį keitę, taigi ir patys paprasčiausi tutorialai gali užvesti ant kelio ir pamažu ugdyti savarankiškai automobilius remontuojančius žmones, nes man rodos tokių mažėja :)

fennix

tai aisku kad mazeja.... gi musu tevai ziguliukus patys arde... ir surinkinejo... o dabar pasakyk kam nors kad galvos tarpine pats pasikeitei- issizios is karto...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

NNZ

kad ir kokie lengvi tutorial, jei -mogus tai aprašė, tikrai nemaišys, gal tada ir mažiau durnų klausimų atsiras. Pasiskaitys žmonės ir žinos, o dabar flūdinat be reikalo.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

gisas

CitataNNZ parašė:
kad ir kokie lengvi tutorial, jei -mogus tai aprašė, tikrai nemaišys, gal tada ir mažiau durnų klausimų atsiras. Pasiskaitys žmonės ir žinos, o dabar flūdinat be reikalo.
tame ir beda, kad zmones nelinke skaityti ir naudotis paieska. Lengviau nauja tema sukurti su tuo paciu klausimu 10 karta :(
Avensis '04 2.0D-4D

fennix

taigi mes, senukai, tam ir esame kad nukreiptumem zmones tinkama linkme o ne pasiustumem ant triju raidziu... klaus kas nors kaip pakeist stabilizatoriaus traukutes- is karto linka jam i sita tema ir viskas...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

horn

Ar ne sunku servise pavyzdžiui pakišti savo nosį po automobilio apačia ir pasižiūrėti, kaip atrodo tos traukės, kurioj jos vietoj randasi ir kaip galima jas nuimti. Paskui ir atsiranda durni klausimai, kai nežino net apie ką šneka ir kur tie daiktai randasi, tai jiems traukės sunkiai nusiima, tai egr carinoje nėra :p

NNZ

nu nevisi servisą turi, o kai jau rei į servisą važiuoti, tai jau čia neklausi, todėl, kad nereiktų į servisą važiuot pirmą čia klausimą užduodi.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

umunas

Citatahorn parašė:
Ar ne sunku servise pavyzdžiui pakišti savo nosį po automobilio apačia ir pasižiūrėti, kaip atrodo tos traukės, kurioj jos vietoj randasi ir kaip galima jas nuimti. Paskui ir atsiranda durni klausimai, kai nežino net apie ką šneka ir kur tie daiktai randasi, tai jiems traukės sunkiai nusiima, tai egr carinoje nėra :p
jei varai į servisą, tai kam tada tau išvis turi rūpėti kažkokios traukės? juk servise viską padaro. antras klausimas: o tu visad žiūri kaip tavo mašiną remontuoja? aš tai ne, nes dar ir darbą turiu, kuriame pusdienį nebūt negaliu.
kažką keisto tu čia mėgini įrodyt...

gisas

Citataumunas parašė:
Citatahorn parašė:
jei varai į servisą, tai kam tada tau išvis turi rūpėti kažkokios traukės? juk servise viską padaro. antras klausimas: o tu visad žiūri kaip tavo mašiną remontuoja? aš tai ne, nes dar ir darbą turiu, kuriame pusdienį nebūt negaliu.
kažką keisto tu čia mėgini įrodyt...
reikia butinai stoveti salia ir ziureti kadaro, nes gali taip pridirbti, kad... jei tik yra galimybe geriau aciam namuose tvarkytis, as savo masinos servise ne uz ka nepalikciau tvarkyti be prieziuros. sudels dalis made in pingpong, o i saskaita uzdasys made in japan
Avensis '04 2.0D-4D

umunas

Citatagisas parašė:
reikia butinai stoveti salia ir ziureti kadaro, nes gali taip pridirbti, kad... jei tik yra galimybe geriau aciam namuose tvarkytis, as savo masinos servise ne uz ka nepalikciau tvarkyti be prieziuros. sudels dalis made in pingpong, o i saskaita uzdasys made in japan
aš asmeniškai neturiu galimybės stovėti ir žiūrėti. be to, detales visad perkuosi pats ir aiškiai pasakau ką padaryti. kai buvo elektra sukvailiojus, tai kapstėsi parą. negi turėjau miegmaišį ir termosą su kava atsinešęs sėdėti? ypač kai elektroje gaudausi labai prastai.

horn

Ne, nu jūs turbūt prie serviso paliekat mašiną ir sako-ai, chebra, keiskit ką tik norit, man nesvarbu, milijoną turiu, už viską sumokėsiu. O gal atvažiuojat ir sakot-žinai, ten baladojasi variklio pagalvė galinė iš salono pusės. Ar taip vyksta ir iš kur sužinot kas ten baladojasi ir panašiai, gal aiškeriagiai? Aš atvažiuoju, paprašau, kad pakeltų, patikrintų kas negerai, tada jei randa ką nors bildant, susirašau detales. Þiūriu, ar pats sugebėsiu pasikeisti ar be pakėlėjo niekaip nepavyks. Tada nuimu mašiną nuo pakėlėjo ir važiuoju kur man reikia. Detales nusiperku kai būnu netoli dalių parduotuvės, o į servisą nuvežu vėl kai turiu laiko arba pasikeičiu pats, jei tai nesudėtinga.