Avensis akumuliatorius

Pradėjo Tuziukas, Gruodis 03, 2010, 09:34:12 AM

« ankstesnis - sekantis »

Avensyte

sveikuciai. atsiprasau viso forumo neturejau laikoperskaityti, bet galnenubausitemanes ir pagelbesite, mane avensiukas amen pasake, reikia akumuliatoriaus naujo, buvo rpies tai gamyklinis-bet jau buvo krautas. as su javazinejau ne kiekviena diena. koki reiktu akuma pirkti kad per tokius salciusman ji uzsivestu? masina 06m2.2 dyzeliukas, 110kw. labai didelis aciu;)

Avensius

Sveika,

jeigu viskas kita su automobiliu tvarkoje, tai su šiuo akumuliatoriumi tikrai užsivestum :)

BOSCH S5010 315x175x175 (85 Ah) 800 A (EN) 300 Lt. (2 metų garantija)

Galima užsakyti, ketvirtadieniui ;)

Avensyte

tai as issiprasiau ;)ant firmos pirksiu, tik noriu zinoti koki geras tikrai ir stiprus mano dyzeliukui butu kad nebutu problemu jau ..

mmersass

Siaip gali imt nors ir 90Ah kad tik jis tilptu, nuvaziuoji i parduotuve ir jie tau parinks pagal masinos duomenis :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Avensius

90 Ah dar ant ribos, bet jau 100 Ah nerekomeduoju, paprasčiausiai generatorius bus pastoviai apkrautas ir be to gali būti, kad generatorius jo net pilnai neįkraudinės ir jis su laiku praras talpa ir dar greičiau numirs nei koks 80 Ah. Dyzeliui svarbiau didesnė startinė srovė.

NNZ

geras tas Avensius pasiūlymas, kaip ir sakoma 90ah ant ribos ir jei imsi kitą klasę tai startinė  jėga ta pati bus kaina didesnė pats akumas didesnis o nauda ta pati. Tai imi 85 S5 klasės su 800A startine suma. Jei Avensius neišrašys sąskaitos. Kreipkis pas mane(kontaktai aprašyme) ir rytoj pasiimi iš manęs. Kaina ta pati.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Avensius

Aš išrašau sąskaitą, tik paprasta ne PVM, tai daugumai netinka, nes negali susigrąžinti PVM :)

Avensyte

Aciu labai uz patarimus. Nepatikslinau man s/f reikalinga, kad imonei atiduociau suma tik be pvm (sioka tokia nuolaidele iseina man) :)o vietele netoli namu as vaziuosiu kaip visalaik seskineje jau daug meteliu ten visom masiniukem pirkau, tik va dyzeli pirma turiu ir va vargsiuke jau savatele stovi negaliu darbo dienom susitvarkyti :(

vytska

p. Avensyte. O seskineje - cia kurioje vietoje akumuliatoriu parduotuve, nes pats esu is seskines, tai maza kada gali prireikti akumuliatoriaus. Aciu
vytska

Avensyte

akumuliatorine mes vadiname ozo g. netoli maximytes jau is senu laiku ir tevai mano pirkdavosi ir dabar pirkinejames, ten rodos vien tik akumuliatoriai ir pakrauna ir nauju perkames...;)

vytska

Aaa, sita zinau parduotuve, tik jau galvojau, kad gal ten jau neprekiauja akumuliatoriais. Zinosim, dekui uz informacija;)
vytska

sauliniz

gal zinote kas ar bandete, kokio max dydzio galima istatyti akumuliatoriu i 04m avensi, 2.0 d4d 85kw.

ragutis

gal kas galit pasakyti, koks akumas rekomenduojamas avensiui 2008. d4d 2l 93kw?
Toyota Avensis T25, 2.0 D4D, 2008m.

NNZ

S6 008   S6 AGM/12V  12  70  760 
S5 008   S5 Silver Plus/12V  12  77  780 
S4 008   S4 Silver/12V  12  74  680 
cia pagal bosch. Tai panasiu parametru ir kitu gamintoju galite rasti
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Robiskapeika

As nesenai nusipirkau avensi 2006 tai akumas dar su toyotos lipdukais pasitrynusiais kažin kiek jam laiko gal dar atlaikys šia žiema