Akumuliatoriai

Pradėjo McGarle, Gruodis 05, 2010, 15:28:12 PM

« ankstesnis - sekantis »

Renis

Citatatadusia parašė:
na galvoju originalus kad ir senesnis geriau nei maniskis, ne is vieno girdziu kad su originaliu akumu 8-10 metu vazineja, kai parduodami akumai baigias po 3-4 metu, ar as klystu?

Tikrai taip, vienas mano kolega su originaliu jau 8 metus vazineja ;]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Bemsas

Mano originalas nuduso po 3.5metu. Mutlu berods.

Avensius

Čia kaip kam pasiseka, benzininėms mašinoms ilgiau tarnauja. pvz. 2001 m. Avensyje yra dar originalus akumuliatorius ir kol kas net ir per didžiausius šalčius nepaveda.

virmas

Čia yra info ir kaip įkrauti, sandėliuoti.Senesnį reikėtų tikrinti kas mėn. www.manogarazas.lt/naudinga-informacija/informacija-apie-akumuliatorius

looking4snow

O kokiu parametru akumas pagal gamintojo rekomendacijas turetu stoveti 2001 metu Avensyje D4D?

Anas

kiekvienas gamintojas turi savo psl rekomenduojamus akumuliatorius. As savo avensiui buvau ir originalu idejes pirkta is toyota serviso, jei gerai pamenu tai 680 A ir 72 Ah buvo. Deja laike tik tris metus, o garantija irgi tik trims metams :) tai teko nauja pirkt. dabar varta silver (77 , 780) turiu kol kas 1,5 metu jau laiko.

Artūras Alytus

Laikas keisti akumuliatorių. Gal kam teko susidurti su tokiais akumuliatoriais Exide AGM. Įdomu atsiliepimai. Labai jau gražiai apie juos rašo. Ir ,,nuolaidą'' dabar daro didelę. Pastebėjau kad ir VARTA ir BOSH yra AGM techonlogija. http://auto-servisai.lt/index.php?route=product/product&path=35&product_id=200 Gal man, kaip važinėjančiam mažais atstumais ir nedaug ypač žiema , tiktų ?

eceris

vazinejau paskutinius metus primeroj su tokiu 5 metus, pardaviau, manau dar vaziuoja. uzvakar pirkau zmonytes golf4 benzui irgi is tos operos-exide premium 60Ah, 600A starterine. mokejau 210 aleksoto turguj

S_Kulikauskas

Manau verta demesio. Nemaniau, kad jie tokie pigus.

Artūras Alytus

Man įdomu pati technologija  AGM . Ar tai tikrai kažką reiškia ar tai tik raidės ir eilinis akių dūmimas. Nes kitoje parduotuvėje be jokių nuolaidu 310 Lt.

S_Kulikauskas

Nu tipo svino ploksteles viena nuo kitos atskirtos kaskokiu tai specialiu stiklo pluostu. Tas leidzia jas sudeti labai arti viena kitos (suspausti), delto mazeja akumo vidine varza, maziau reikia elektrolito, maziau bijo kratymu.

Nu jai is tikruju ten viskas taip padaryta, kaip teigia ta technologija tai turetu buti neblogas daiktas.

eceris

CitataS_Kulikauskas parašė:
Manau verta demesio. Nemaniau, kad jie tokie pigus.
nezinau kodel jie taip atpigo. pries 5 metus uz 74Ah mokejau 347 lt pas "akumuliatoriu meistra" kaune prie apuoko. tada sake sumiskas ar svediskas. dabar sake is ispanijos vezami

S_Kulikauskas

Na sekantis mano akumas, manau bus AGM ;) .

egariukas1

Citataarturas1980 parašė:
Man įdomu pati technologija  AGM . Ar tai tikrai kažką reiškia ar tai tik raidės ir eilinis akių dūmimas. Nes kitoje parduotuvėje be jokių nuolaidu 310 Lt.
Draugas praeita menesi pirko butent exide AGM,tik tiksliai nepasakysiu kokios talpos,pas ji Opel astra dti,sumokejo 350 ir po savaites mire akumas.Nezinau,gal atsitiktinis brokas papuole.Sau pirkau varta 77ah,sumokejau 320,vilniaus gatvej toks diedas pardavineja,pigiau nei parduotuvej pas ji

eceris

tai garantija yra. juk nei vienas garantinis nenugincys, jei ju akumas numire,o idejus kita , masina vaziuoja be problemu. sakyciau numiro akumas i pabaiga garantijos, o cia po savaites-gali but ir gamyklinis brokas