Pakaitinimo zvakes

Pradėjo MindeJ, Gruodis 06, 2010, 21:57:38 PM

« ankstesnis - sekantis »

egyda

Citata iš: Popilas Įrašytas Spalis 13, 2016, 22:19:40 PM
Starteri Pažiūrėk, ar bako sietieli tada

Kaip ta bako sieteli paziureti, atsisuka?

Viktoras777

Su diagnostika nelabai ka ten tiksliai ir pasakys... Geriausiai yra purkstukus imti lauk ir vezti tikrinti ant stendo, Mano atveju taip ir darem... Dar gali ir saibos po purkstukais pramustos buti, del to irgi prasciau kuriasi...

Viktoras777

Zvakes pakeistos, visos 4 lengvai issisuko. Dabar auto kuriasi salta labai gerai, siandien prie -4 ryte is vieno "vertimo" uzsikure geriau nei siltu matoru. Beje ir prie +4~6 zymiai geriau vedasi.  Taip iseina kad zvakes ir prie pliusines temperaturos turi dideles reiksmes.

Popilas

Viktoras777

Popilas

Kažkaip buvo viskas gerai, dabar prie +8 vos uzkure atrodo, gal kur kokis kontaktas nulėkė ar kažkas..

egyda

Pas manes, kazkaip atsigavo pradejo gerai vestis, bet jauciu reiketu patikrinti starteri kazkaip ilgiau sukti pradejo.

Popilas

Gal, Kazį eina pamatuoti jo apsisukimus?:D

Viktoras777

Man po zvakiu keitimo kolkas gerai vedasi ir prie +8, stebesim kaip toliau bus... Del starterio nuvaziuok i toyotos centra, greit jie pasakys ar jis blogas... Jei man reiketu daba keistis starteri, deciausi is Avensis verso, jis ten galingesnis yra jei neklystu. Va nuoroda imetu buvo kazkada diskutuota apie tai....
http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,5620.15.html

ginciavas

Pradžiai akumuliatrių pasitikrink.

Popilas

Akuma nauja idejau exide prieš 4dienas

ginciavas

Šiaip starteris kai pareina, dažniausiai sunkiai vedasi karštu varikliu.

Popilas

Hmm, nz bandysiu relė pazet, paskui ar ateina srovė į žvakės. Jei viskas OK tada nz . :) :D

Popilas

egyda

Pastebejau kad pas taves ilgiau dega pakaitinimo indikatorius, nes man prie 0, ijungus degima nespejus sviesiom isijungti jau uzgesta indikatorius galima sakyti sumirksi...