Pakaitinimo zvakes

Pradėjo MindeJ, Gruodis 06, 2010, 21:57:38 PM

« ankstesnis - sekantis »

Popilas

Bet vistiek kuriasi kažkaip lazdavotai.. nu bus dar šalčiau gal kaip nors.. o tai vedasi gerai?

egyda

Prie 0 vedasi viena diena pasikrato bisk, kita diena normaliai, o kai buvo -4 tai variklis purtesi, starto metu budavo 500apsuku, po 2s pakildavo ir tada norm eidavo.

Popilas

Įdomu kaip mano prie - bus:)

Laisvidas

Citata iš: Viktoras777 Įrašytas Spalis 18, 2016, 20:35:28 PM
Man po zvakiu keitimo kolkas gerai vedasi ir prie +8, stebesim kaip toliau bus... Del starterio nuvaziuok i toyotos centra, greit jie pasakys ar jis blogas... Jei man reiketu daba keistis starteri, deciausi is Avensis verso, jis ten galingesnis yra jei neklystu. Va nuoroda imetu buvo kazkada diskutuota apie tai....
http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,5620.15.html

Starteris galingesnis naudojamas pagrinde rav4 , corolla e12 japan surinkimo.... Po 2004 pradejo turkijoj surinkinet ir starteris sugalvojo kazkodel det silpnesnius ir bosch jau nebe denso. Galima sakyt profilaktiskai keitem i denso galingesni tai realiai laiduka prasiilgint reik ir tiek :)

Viktoras777

o cia avensiui dejai? Ir kaip po idejimo? turbut zymiai geriau kuriasi su galingesniu?
Citata iš: Laisvidas Įrašytas Spalis 19, 2016, 21:30:36 PM
Starteris galingesnis naudojamas pagrinde rav4 , corolla e12 japan surinkimo.... Po 2004 pradejo turkijoj surinkinet ir starteris sugalvojo kazkodel det silpnesnius ir bosch jau nebe denso. Galima sakyt profilaktiskai keitem i denso galingesni tai realiai laiduka prasiilgint reik ir tiek :)

Laisvidas

Corolla e12 85kw.  Nu man lėtai gan sukdavo  ,nors prie minuso nebuvo kilę problemų ir su senu niekad ;), įdėjus galingesni žymiai geriau pradėjo kurtis.

Viktoras777

O tu ji nauja pirkai? ar is lauzyno? Man kolkas dar gerai kuriasi, aisku karsta ilgiau kazkiek suka negu salta matora dabar kol uzsiveda, bet ateityje planuoju isideti galingesni starteri kai jis pavargs.

egyda

Kur randasi, d4d rele pakaitinimo? Saugiklio nera? Ir kokia kaina tos reles?

Popilas

Citata iš: egyda Įrašytas Spalis 20, 2016, 18:50:21 PM
Turėtų būti po kapotu juodoj dezutei lyg 80 yra tema

egyda

Citata iš: Popilas Įrašytas Spalis 20, 2016, 19:48:40 PM
Turėtų būti po kapotu juodoj dezutei lyg 80 yra tema
Saugikliai taip, o kur pati pakaitinimo rele randasi? Ir kokia jos kaina?

Popilas

Turėtų būt panašu, tai seip 3 dėžutės yra juodos parašyta lyg fuses  ar pns, ant reles irgi parašyta glow plug relay, nz nauja paieskok pazek, jei brangu galima dėvėta jei ji veiks:)

egyda

Galvoju pirma pameginti pasikeisti, ausinimo skyscio temp davikli, kazi plasmases reikia nusiimti kad prieiti prie to daviklio ar jis kazkur netoli ? Reiks paziuret kiek kainuoja tokia rele.

Egis_

Citata iš: egyda Įrašytas Spalis 20, 2016, 22:52:48 PM
Galvoju pirma pameginti pasikeisti, ausinimo skyscio temp davikli, kazi plasmases reikia nusiimti kad prieiti prie to daviklio ar jis kazkur netoli ? Reiks paziuret kiek kainuoja tokia rele.
tai gal viska is eiles keisk, kad butu ramu o ne ieskokt gedimo? ausinimo daviklio darba puikiai gali matyti pasijunges kompa gyvuose parametruose, dar neesu nei vienai toyotai jo keites...spresk pats.

Laisvidas

Citata iš: Viktoras777 Įrašytas Spalis 20, 2016, 11:25:30 AM
O tu ji nauja pirkai? ar is lauzyno? Man kolkas dar gerai kuriasi, aisku karsta ilgiau kazkiek suka negu salta matora dabar kol uzsiveda, bet ateityje planuoju isideti galingesni starteri kai jis pavargs.

Iš laužyno ,bet buvo matosi neseniai restauruotas buvęs ;)

Awriuxx

Citata iš: egyda Įrašytas Spalis 20, 2016, 18:50:21 PM

O tai rėlė neveikia? Tikrinai?