Pakaitinimo zvakes

Pradėjo MindeJ, Gruodis 06, 2010, 21:57:38 PM

« ankstesnis - sekantis »

robertas1993

Uzkepa zvakiu galiukai nuo suodziu arba blogai isuktas i variklio galva ir atsukant zvakes luzta, bet dazniausiai uzsinesa nuo suodziu zvakes ir sunku jas atsukt nenulauzius :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Nerastas

o kiek jau nuluzusios zvakes isemimas kainuoja?

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Nerastas

Venza

Nerastas

o kuri geresne Denso ar NGK? Kiek girdejau NGK geriau i benzinines.

Venza

Tu tikras "nerastas".Visu pirma normaliai uzsipildyk savo profili,kad butu galima suprast apie koki auto kalbi.Tavo masina benzinine ar dyzeline?

Nerastas

robertas1993

del nuluzusiu zvakiu variklio galvos nereik nuiminet :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

egyda

Man is 4 zvakiu luzo 2, vaziavau i telsius pas privatu zmogu kuris turi tam skirtus irankius, zvakiu istraukimui, galvos nereik imti , man uz dvi luzuses zvakes teko moketi 50euru, istraukimas uztrunka kazkur nuo 20-30min, priklauso nuo to kurioje vietoje zvakes nuluzo.

egyda

Kaip suprast toki bairi,  kad istraukus fiske nuo vandens temp daviklio, ijungus degima vistiek ilgiau zvakiu nekaitina o girdisi tik uzimas,  po 1 s uzgesta indikatorius ...

Popilas

egyda

O tai ka ja ten ziuret nebent keisti nauja, manau nieko nepamatysi...

Nerastas

Citata iš: egyda Įrašytas Spalis 28, 2016, 18:45:09 PM
Man is 4 zvakiu luzo 2, vaziavau i telsius pas privatu zmogu kuris turi tam skirtus irankius, zvakiu istraukimui, galvos nereik imti , man uz dvi luzuses zvakes teko moketi 50euru, istraukimas uztrunka kazkur nuo 20-30min, priklauso nuo to kurioje vietoje zvakes nuluzo.

O tai jei zvake nuluzta, tipo gali dar su masina vaziuot?

robertas1993

aisku gali vaziuot, blogiausiu atveju tau isaus zvake lauk :) tik saltais ryto orais gali sunkiau vestis :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211