benzininių carinų kuro sąnaudos

Pradėjo horn, Gruodis 07, 2010, 22:42:20 PM

« ankstesnis - sekantis »

horn

Domina jūsų automobilių kuro sąnaudos, ypač jei kas turit su lean burn varikliu. Iškilo įdomi dilema-nusprogo liamda zondas (patvirtino įgaliotas Toyota servisas), skydelyje užsidegė check, o sąnaudos visiškai nepasikeitė. Iškėliau 2 variantus:
1. liamda neįtakoja kuro sąnaudų arba įtakoja nedaug
2. liamda pas mane neveikė visą laiką, dėl to aš gavau vienodus rezultatus anksčiau ir dabar.
Po liamdos gedimo sąnaudos 7,9-8,4L dujų, tas turėtų atitikti apie 7-7,8L benzino.

mind

Citatahorn parašė:
Domina jūsų automobilių kuro sąnaudos, ypač jei kas turit su lean burn varikliu. Iškilo įdomi dilema-nusprogo liamda zondas (patvirtino įgaliotas Toyota servisas), skydelyje užsidegė check, o sąnaudos visiškai nepasikeitė. Iškėliau 2 variantus:
1. liamda neįtakoja kuro sąnaudų arba įtakoja nedaug
2. liamda pas mane neveikė visą laiką, dėl to aš gavau vienodus rezultatus anksčiau ir dabar.
Po liamdos gedimo sąnaudos 7,9-8,4L dujų, tas turėtų atitikti apie 7-7,8L benzino.

Toks durnas klausimas kilo, dėl tavo klausimo. Tavo sąnaudos benzas-dujos praktiškai vienodos, tai visą laiką maniau kad dujų suvartojama daugiau ar čia pamelavai šiek tiek?
Pas mane lean burn trasoje- ~6,5; mieste- 7-8, čia vasarą, žiemą žymiai daugiau, net nemataviau, nes paskui labai gaila darosi. :(
Jei man pavyktų gauti tokias sąnaudas, susidėjus dujas, tai su mano važinėjimu man jos atsipirktų po 2 metų, verta pamąstyti. :o
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

horn

Dėl sąnaudų, bezno vidurkis kažkur 0,6-0,8 mažesnis negu dujų, tai nemanau, kad labai pamelavau. Meluoja tie, kurie sako, kad jos turi būti vienodos. Man dujos per pusmetį atsipirktų, jei dabar statyčiau arba per 15t km

fennix

del konstrukciniu variklio ypatybiu ir kuro savybiu skirtumo- sanaudos su 3-4 kartos iranga gaunasi 10-20% didesnes... taip kad 7l +10-20% gaunasi 7.7-8.4litro... jokio melo cia nera... ir dar nemazai nuo vaziavimo stiliaus priklauso :)
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!