Kokios technines problemos su Toyota corolla verso D-CAt varkliu

Pradėjo Virgis13, Gruodis 08, 2010, 18:36:36 PM

« ankstesnis - sekantis »

Renis

Kad ir kiek kw bebutu po kurio laiko visada trukt pradeda ;)
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Virgis13

na zinai, turiu darbine masina, kibiriukas Nissan Note 1.6 benzinas, tai kai is jos isedi i savo 85 Kw. tai ka tu, zveriu zveris :D :D :D
o siaip tai gryna tiesa;)

rolis

Sveiki ,pas mane pradejo grybaut automatas,kartais ismeta neutrale pavara ,tai nuvariau i Autotoja Kaune tai padare diagnostika ir rado kad sankabos varikliukas meta klaida.Tai tas varikliukas su idejimu pas juos kainuoja apie 5 stukas :@.Gal kas turejot panasiu bedu ir galit patarti.Is anksto dekui

fennix

ieskai anglo dalimis, pasiimi visa greiciu deze su visa sankaba uz max 2000 lt ir ieskai garazinio kuris pakeistu :)
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

rolis

idomu ar reikia ieskot identiskos dezes ar tiks bet koks toyotos automatas

fennix

butent tokio modelio masinos butent tokio variklio. Nors pries tai galima pasidomet ar tokios pat dezes nejo i kitus modelius tokiu paciu v ariklliu
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

Gmc

CitataVirgis13 parašė:
o realiai 100 Kw pakanka?  ta prasme nereikia galvoti kaip aplenkti ir pan.?
pats turiu paprasta corolla 85 kw, tai tokio tipo masinai pakanka, o verso jau kur kas didesne
Man pakanka. Vazineju ir su dyzeline Corsa 1,3 55kw tai ir jos mieste pilnai gana, tik is vietos letoka. Bet is eigos  vaziuoja puikiai.
Turejau neseniai foresteri 116kw automata, tai vaziuot smagu, bet lenkti jau reikia gerai apgalvojus. O su dyzeliu taip nera - visgi sukimo momentas ir turbina duoda savo. Taigi man 100kw tikrai per akis.