Prišalusios langų gumos.

Pradėjo pauliusdd, Gruodis 14, 2010, 18:06:11 PM

« ankstesnis - sekantis »

pauliusdd

Sveiki visi.
Pas mane jau antri metai problema. Þiemą negaliu nei vieno lango atidaryti. Gumos prišalusios juodai. Gal yra kokis nors chemijos ar kitokių priemonių šiai problemai spręsti?
टोयोटा इस बल.

gisas

padeda ir paprasciausiais zieminis stiklu ploviklis. siaip esu girdejes kad isvis nepatartina ziema darineti langu, jei jie elektriniai
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

ryckak

yra maximoj pirkt silikoninis piestukas aptepi gumas, gali ir stiklo krastus ir tikrai neturetu prisalti

pauliusdd

Citataryckak parašė:
yra maximoj pirkt silikoninis piestukas aptepi gumas, gali ir stiklo krastus ir tikrai neturetu prisalti

Tai, kad ne viršutinė ir šoninės gumos, o tos, kurios stiklo apačioje. Jų pieštuku nepatepsi.
टोयोटा इस बल.

ryckak

pauliusdd, na tokiu atveju naudot galima butu skysta silikona, bet issiterliotu (greiciausiai) langas ir neaisku, kiek naudos..

Memelis

Siaip tai ziema geriau langu nedarineti. Temperaturu svyravimai, kondensatas dureliu viduje, atitirpusio sniego nuo stiklu pabegimas po gumomis daro savo. Tuos tepamus pestukus net kelis turiu, taciau jie man nepaliko ispudzio. Zymiai geriau purskiamas silikonas. Yra ir lietuvisko, kainuoja nedaug ir efektas geras. Praeita ziema turejau ir dziaugiausi. Tik pajauciu, kad truputi traukia ir papurskiu. Pries salcius norejau nusipirkt, taciau niekur neradau. Matyt, ispirko. Gal dabar bus atsirade?
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Henris

AIsku ziema neva geriau langu nedarinet, o jei esi rukantis, tai nevarysi dureliu prasidares. Ir siaip ziema reiktu biski pradarinet langus, isivaizduokit, kiek sniego su batais prinesat i salona, o dregme niekur neisgaruoja, jei langai visa ziema uzdaryti. Visgi likciau pire versijos, papurskiam silikonu ir nedaug retkarciais pradarom langa. Juolab dar neisku, kada pas visus pakeisti oro salono filtrai, gal nuodijame save po truputi (rukantiems negalioja, nes naudijam save kitaip) :) :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

fennix

Na pvz pas mane filtras nekeiciamas... jei toks apskritai yra :D O dregme isgarint padeda automobilio vedinmas... sustoji po kiekvieno vaziavimo ir palauki minute dureles atsidares... va ir isssivedina salonas...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

pauliusdd

Geri pasiūlymai. Nusipirkau purškiamo ledo tirpiklio, tai bandysiu.
Aš nerūkau ir labai būtinybės darinėti langus nėra, bet kai stabdo policija, reikia praverti langą, nes kitu nekaip atrodo, kada pradarai duris. Bet tai nedidelė problema. Kitu atveju, kai privažiuoji prie pakeliamų šlakbaumų, tada jau didesnė problema, kai reikia įdėti kortelę.
टोयोटा इस बल.

Memelis

Na jeigu del policininku, tai daryk dureles ir nesuk galvos, sakyk, kad uzsalo B) Siaip tai ziema vazinejant trumpais atstumais tikrais tos dregmes prisikaupia ir nelabai isvedinsi. Esu mates dregmes sugeriklius specialiai auto, gal kas bande? Dziaugiuosi, kad yra galimybe pavazinet dideliais atstumais. Tada ir salonas isdziuna, ir akumas normaliai pasikrauna...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport