stabdziai

Pradėjo bonusas, Gruodis 18, 2010, 14:24:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

bonusas

nuspaudus stabdzius slidziame kelyje pedalas tampa kietas ir pasigirsta toks metalinis girgzdesys

Pulkininkas

Citatabonusas parašė:
nuspaudus stabdzius slidziame kelyje pedalas tampa kietas ir pasigirsta toks metalinis girgzdesys
Jeigu garsas atsiranda tik slidžiame kelyje, tai labai gerai, ABS dirba :)

Renis

Tai gal ABS suveikia? Ar vibruoja pedalas?
Jei nevibruoja tai gal kaladeliu nebera ;)
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

avis

taip cia ABS arba dar pas corolu buna gale cilindrukai uzkalkeja tai uzsikirsti stabdziai, bet jai slidziu keliu tai tikrai ABS veikia tai ir tiek
tiesa slypi kazkur anapus

bonusas

vazineju siaip tikrai nepirmi metai ir zinau kaip veikia ABS o gal tas metalinis girgzdesys iskirtinis tik toyotose

Singer

Metalinis girgždesys Tojotose (bent Avensyje) signalizuoja kaladėlių pabaigą. Bet turėtų girdėtis visą laiką stabdant, ne tik slidžiam kely.

mind

CitataSinger parašė:
Metalinis girgždesys Tojotose (bent Avensyje) signalizuoja kaladėlių pabaigą. Bet turėtų girdėtis visą laiką stabdant, ne tik slidžiam kely.
Tai gal ant ribos, tai kada ABS kala, tai ir liečiasi tas meteliukas.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

gisas

Šiaip nevisose mašinose jaučiasi abs'as per pedala (tik garsas girdisi), ypač naujesniuose modeliuose. Kai aš pirmą karta atsisedau už automobilio su abs vairo, net išsigandau, kai prieš sankryža stabdžio pedalas pradėjo man priešintis :D
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Memelis

Pas mane kaladeles geros, taciau ABS visa laika dirbo ir dirba garsiai. Kaip tu ir sakai, garsas panasus i metalini girgzdesi. Teko su vienu pazistamu vaziuot, tai jis irgi sako, garsokai pas tave dirba. Yra kaip yra, nesuku galvos... B)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Renis

Na pas mane irgi netyliai dirba, nemanau kad cia kazkur beda yra ;]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

bonusas

aciu chebra nuraminot nebesuksiu del to galvos

bladas

Jeigu garsas kaip metalas breztu per metala, tai jau kaladeles nudilo iki kritines ribos, ir ant kaladeliou esanti skarda bezia per stabdziu diska, ilgiau taip pavazinesi - suesi diskus.

ryckak

mano atveju nusidevejimo indikatorius garsa skleide nestabdant, o paprastai vaziuojant, stabdant jis dingdavo.

Justas954

tai vat, nekuriant naujos temos, reik stabdziu disku ir stabdziu kaladeliu, kur yra kaune isigyti geru ir kokybisku situ detaliu?

ketvirtasis

CitataJustas954 parašė:
tai vat, nekuriant naujos temos, reik stabdziu disku ir stabdziu kaladeliu, kur yra kaune isigyti geru ir kokybisku situ detaliu?
Stabdžių kaladėles pirkau Lirosta, kaina normali. Kai paskambinau į Autotoją - berots keturis kart brangiau. Tik keisdamas kaladėles dar ir supportus biskuti pasitvarkiau - išvaliau ir sutepiau ten viską su tuo variniu tepalu.