meto gala toyota rav4

Pradėjo kaciokas, Gruodis 22, 2010, 18:52:07 PM

« ankstesnis - sekantis »

kaciokas

nu jo prieki vieno rasto gale kito rasto padangos sudetos naujos,sen buvo ledas ryte vazevau tai atrodo kad pati masina vairuojasi kur jai reikia:) o del suvedimo jai darosi tikrai tai leksiu kur kitur ziureti dekui uz patarimus ir atsakymus

Henris

Kai auto varomas tik vienos asies, skirtingos padangos ant skirtingu asiu daznai jauciamos itakos neturi, o vat slidziu keliu, jei isijungia visi 4 varomi ir skirtingos padangos, manau gali buti problemu. AIsku kai neslidu, tai irgi nelabai ka turetum jausti...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

umunas

Citatakaciokas parašė:
nu jo prieki vieno rasto gale kito rasto padangos sudetos naujos,sen buvo ledas ryte vazevau tai atrodo kad pati masina vairuojasi kur jai reikia:) o del suvedimo jai darosi tikrai tai leksiu kur kitur ziureti dekui uz patarimus ir atsakymus
iš savo patirties galiu paantrinti, kad jei meistras sako, kad suvedimas nesidaro, tai dar nieko nereiškia. man irgi įrodinėjo vienas, kad nesidaro. tikėjau metus laiko. mašiną į šoną visus metus traukė. nuvažiavau į kitą servisą neiškentęs, žiūriu reguliuoja galą. sureguliavo - traukimas pasibaigė. aišku padanga buvo supjauta. gerai bent tiek, kad ir šiaip buvo susidėvėjus.
tai vat tokia ta mano patirtis.

kaciokas

tai vat as ta pati galvoju kad reikia varyti kitur masina gal kitas pasakys kad darosi ir padarys nes cia jau yra mistika kazkokia.dekui uz patarimus.man traukia y kaire puse biski bet dariau suvedima prieki 2 kartus ir nieko taspats kaip buvo.gal kas turite minciu kokiu?