tepalo sanaudos*

Pradėjo Geradaris, Gruodis 26, 2010, 13:04:14 PM

« ankstesnis - sekantis »

oscar666

kodel buvo toks laikas?kas pasikeite dabar?kitas auto?
lygis

fennix

Citataoscar666 parašė:
kodel buvo toks laikas?kas pasikeite dabar?kitas auto?

Issikeliau as ta verikli, isardziau, kapitalini padariau, dabar nevalgo is vis, :) kaip naujas.
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

oscar666

kazkas cia buvo minejes,kad nelabai tas remontas padeda,nebent labai laikinai....na ir kiek kainuoja toks kapitalinis?
lygis

PN

aciu, kad nuraminot :D matot, turejau mitsubishi colta, tai per 50000 tereikejo dapilt 0,5l, tai pamaniau, kad cia daug :)

fennix

na aisku pas mane benzas, ne dyzelis, padejo tas remontas...  Kadangi pats dariausi- i 1000 lt tilt galima. Ir dalys ne china...

galvos, bloko slifavimas- 80 lt, alkuninio slfavimas, balansavimas 150 lt, alkuninio indeklai  visi ~ 250 lt, alkuninio salnikai 50 lt. Ziedai 250 lt, galvos tarpine 150 lt voztuvu gumos po 3 lt  16 vnt. Rodos viskas, nelabai ka ten daugiau daryt reikejo :D
Dyzeliukai biski labiau devisi, jei cilindrai issidroze, tai faktas kad niekas nepades.... o jei blokas sveikas- tai viska galima prikelt :D

horn

CitataPN parašė:
aciu, kad nuraminot :D matot, turejau mitsubishi colta, tai per 50000 tereikejo dapilt 0,5l, tai pamaniau, kad cia daug :)

auksinis variklis buvo :o

Tadonis

Mano avensis 2001m. D4D, tai pravaziavus 10.000 km dapyliau 1L beveik. :) Bet dyzeliai pavalgo tepaliuka. O va turiu mazda 626 benzinine, tai nereikejo dapilinet kokius 4 metus. Nuo keitimo iki keitimo visada norma budavo. Tik dabar jau per variklio dangtelio tarpine leisti pradejo, tai tenka dapilti retkarciais :(
Tadonis

fennix

ne geriau pasiimt silikono tepalui atsparaus uz 10-12 litu ir uzsandarint? vieta tokia ir prienama ir sutvarkoma...

Tadonis

Man ta tarpine keite jau 2 kartus servise ir 1 karta pats keiciau. Pradzioj neleidzia po pusmecio vel pradeda leist. Ir ant silikono sodinau, nepadeda. Pazistamas dirbantis servise, sake originalia tarpine reikia deti, tada tipo laiko, apie 130 lt kainuoja.Nenoriu kisti i ta masina jau pinigu, per sena, nors tarnauja patikimai man jau 6 metai :)
Tadonis